בעיה | לא מצליח להכניס מכשיר סמסונג למצב הורדה כדי לעשות שינוי קושחה
-
@בן-ציון כתב בבעיה | לא מצליח להכניס מכשיר סמסונג למצב הורדה כדי לעשות שינוי קושחה:
@KPGL כתב בבעיה | לא מצליח להכניס מכשיר סמסונג למצב הורדה כדי לעשות שינוי קושחה:
בלי לחצן הפעלה לא עושה כלום
אתה לוחץ על שני המקשים + לחבר למחשב???
הא צריך מקשים פלוס לחבר למחשב
עכשו הצלחתי תודה רבה לשתיכם !! -
@KPGL כתב בבעיה | לא מצליח להכניס מכשיר סמסונג למצב הורדה כדי לעשות שינוי קושחה:
@בן-ציון כתב בבעיה | לא מצליח להכניס מכשיר סמסונג למצב הורדה כדי לעשות שינוי קושחה:
עכשו הצלחתי תודה רבה לשתיכם !!מזל טוב!!!!
-
עכשו הצלחתי תודה רבה לשתיכם !!מזל טוב!!!!
מוזר עשיתי צריבה ונגמר ועדיין זה מתקין לי עכשו את הדרן
-
@אור-יוסף כתב בבעיה | לא מצליח להכניס מכשיר סמסונג למצב הורדה כדי לעשות שינוי קושחה:
@KPGL אני צרבתי לפלאפון עם הדרן קושחה רשמית חדשה ועבד לי מצויין ונמחק לגמרי ההדרן בלי שיתקין אותו מחדש
אבל יכול להיות שזה בגלל שלפני זה עשיתי פירמוט לפלאפון ךגמרי יעני RECOVRY RESET
ואז אח"כ צרבתי ( עדיין אנלא בטוח זה הבעיה שלך)אני גם עשיתי פעם וזה הסיר לי את הדרן אבל עכשו לא
-
@אור-יוסף כתב בבעיה | לא מצליח להכניס מכשיר סמסונג למצב הורדה כדי לעשות שינוי קושחה:
@KPGL אני צרבתי לפלאפון עם הדרן קושחה רשמית חדשה ועבד לי מצויין ונמחק לגמרי ההדרן בלי שיתקין אותו מחדש
אבל יכול להיות שזה בגלל שלפני זה עשיתי פירמוט לפלאפון ךגמרי יעני RECOVRY RESET
ואז אח"כ צרבתי ( עדיין אנלא בטוח שזה הבעיה שלך)ואני עשיתי עכשו גם ריקוברי
-
@KPGL אם אתה סתם עושה פירמוט זה לא מוחק את הדרן אבל אצלי אחרי פירמוט מלא וצריבה מחדש של קושחה אחרת לא היה זכר להדרן
אני גם פירמוט וצריבה
פלאפון מסוג סמסונג CORE A013G -
@KPGL מאיפה לקחת את הקושחה שצרבת ? יכול להיות שהיא לא טובה
מהאתר של הקושחות
רגע אני ישלח קישור
ואם זה לא קושחה טובה אז המכשיר לא היה עובד בכלל כי זה מוחק קודם את הקושחה הקודמת -
@KPGL מאיפה לקחת את הקושחה שצרבת ? יכול להיות שהיא לא טובה
מהאתר של הקושחות
רגע אני ישלח קישור
ואם זה לא קושחה טובה אז המכשיר לא היה עובד בכלל כי זה מוחק קודם את הקושחה הקודמת