עזרה | בבנית אפליקצית הודעות SMS
-
היי שלום
אשמח לעזרה בבנית אפליקציה (מאפס)
אני יסביר את עצמי:
אני גר ביישוב חדש ואנחנו נמצאים במרחק שעה בערך מעיר גדולה מה שגורם שהציבור שאינו בעל רכב כשהוא צריך חבילה או קניה או נסיעה לשמחה (בשעות שאין אטובוסים) צריך לבדוק אצל כל אחד בעיר האם הוא יודע על מישהו שנוסע וכ"וזיכני הקב"ה וזכות גדולה נפלה בקירבי שהקמתי סוג של מפעל חסד שאדם שמחפש טרמפ שולח לי הודעה ואני שולח את ההודעה לכלל ציבור הנהגים (וכן להפך כשמישהו מציע טרמפ אני שולח לכל העיר הודעה) .
וחשבתי למה שאני יעבוד קשה אם אפשר לייצר אוטומזיציה למכשיר שכל פעם שמגיע הודעה זה יישלח לקבוצת אנשים שמוגדרת מראש.
וניסיתי דרך MacroDroid אבל קופצת לי כל פעם הודעת אזהרה מטעם האבטחה של המכשיר האם לאשר לאפליקציה הזאת לשלוח כזאת כמות הודעות ומימלא מה הועלתי באפליקציה הזאת כשאני עדיין צריך לאשר וכ"ו והלכתי ובדקתי והגעתי לתוצאה שרק אפליקציה שהיא בברירת המחדל לשליחת הודעות לא קופץ ההתראה הנ"ל.וכאן אני מגיע בבקשה לכלל הגאונים בפורום לעזרה בבנית האפליקציה המדוברת (אשמח אם נצליח לבנות אותה בקודולר) - (התחלתי ואני מתקשה בעיקר בבנית האישורים לקריאת הודעות ושליחת וגם בבנית הלופ כלומר שכשמגיע הודעה ממספר א' שכולל את המילה ב' שישלח ל ג' ד' וה')
מקווה שאני מספיק מובן, אשמח לכל עזרה שהיא!!
תודה רבה -
@לפחות-מנסה המפתח של קיידרואיד הוא מקצוען. אם יש דרך לפתור את האזהרה, תעדכן אותו. זה נראה לי הרבה יותר הגיוני
-
@צדיק-תמים זה לא בגללו זה פשוט עניין של האבטחה באנדרואיד שהוא נותן רק לאפליקציית ברירת מחדל לשלוח לקבוצות
והמכשיר לא מזהה את האפליקצייה כאפליקציית שליחת הודעות אז הוא לא נותן את האופצייה להפוך אותה לברירת מחדל -
@לפחות-מנסה כתב בעזרה | בבנית אפליקצית הודעות SMS:
@צדיק-תמים זה לא בגללו זה פשוט עניין של האבטחה באנדרואיד שהוא נותן רק לאפליקציית ברירת מחדל לשלוח לקבוצות
ולמה נראה לך שאם אתה תלך ותבנה את זה מאפס בקודולר אתה תצליח להתגבר על זה יותר ממנו?
אם יש כזה דבר להגדיר אפליקציה כברירת מחדל וזה פותר את האזהרה, תציע לו שיוסיף ל-macrodroid עצמו את האופציה. יש לו אינטרס ברור שהאפליקציה תהיה כמה שיותר משוכללת. -
@צדיק-תמים כתב בעזרה | בבנית אפליקצית הודעות SMS:
ולמה נראה לך שאם אתה תלך ותבנה את זה מאפס בקודולר אתה תצליח להתגבר על זה יותר ממנו?
כי אני יבנה אפליקציית SMS
@צדיק-תמים כתב בעזרה | בבנית אפליקצית הודעות SMS:
אם יש כזה דבר להגדיר אפליקציה כברירת מחדל וזה פותר את האזהרה, תציע לו שיוסיף ל-macrodroid עצמו את האופציה. יש לו אינטרס ברור שהאפליקציה תהיה כמה שיותר משוכללת.
מה אתה רוצה שאני יגיד לו תהפוך את האפליקציה שלך לאפליקציית שליחת הודעות?
כל מי שמשתמש בזה למשהו אחר זה רק יפריע לו שהוא מבקש להיות ברירת מחדל לשליחת סמס. -
מה אתה רוצה שאני יגיד לו תהפוך את האפליקציה שלך לאפליקציית שליחת הודעות?
שיהפוך את האפליקציה להיות אופציה לאפליקציית שליחת הודעות
בהנחה שזה באמת עוזר -
@צדיק-תמים יש לו 10 מיליון משתמשים לא נראה לי שהוא יתייחס לזה אבל אני ינסה בעז"ה עוד היום לשלוח לו הודעה בנידון בכל אופן יש לך דרך לעזור לי בבנייה ? אני ישמח
-
@לפחות-מנסה אפשר לבטל את המגבלה באמצעות ADB:
adb shell settings put global sms_outgoing_check_max_count 1000000 adb shell pm clear com.android.providers.telephony
בדקתי על אנדרואיד 11 ועבד.
-
@צדיק-תמים ה ADB כותב לי inaccessible or not found
-
@לפחות-מנסה תעלה צילום מסך מלא של הפקודות והפלט
-
פוסט זה נמחק!
-
@לפחות-מנסה אתה מריץ את הפקודות בתוך adb shell, במקרה כזה משמיטים את הקידומת
adb shell
או שתסגור את שורת הפקודה ותפתח חדשה ותריץ בדיוק את הפקודות שנתתי -
@צדיק-תמים תודה עכשיו הצלחתי זה אמור לשחרר את הנעילה של כמות ההודעות שאפליקציה יכולה לשלוח?
-
@צדיק-תמים תודה עכשיו הצלחתי זה אמור לשחרר את הנעילה של כמות ההודעות שאפליקציה יכולה לשלוח?
כן, אצלי לפחות זה עבד
(ליתר דיוק זה מעלה את ההגבלה למספר מאוד מאוד גבוה) -
@צדיק-תמים תודה רבה בדקתי וזה פתר את הבעיה אין עליך!!!!!!!!!