שאלה | מישהו יודע מהו ההוסט
-
@שניאור-שמח לא נראה לי שבחינם שייך לעבור על כל אפליקציה שמוציאה עדכון האם הוא לא בעייתי
ותאמין לי שכבר מצאתי גם בחסימות בתשלום פירצות בעניין הנ"ל@שניאור-שמח כתב בשאלה | מישהו יודע מהו ההוסט של ערוצים בוואצפ?:
כנראה, וגם אם לא ברגע שיהיה איזה פריצה @לא-מתייאש חוסם את הווצאפ אוטומטי
איך בדיוק הוא יכול לדעת אם יש פירצה במקרה שהם עדכנו את האפליקציה ושינו את השיטת עבודה (הוא בודק לפי שיטה מסויימת שקיימת כיום ?)
-
@EMG כתב בשאלה | מישהו יודע מהו ההוסט של ערוצים בוואצפ?:
איך בדיוק הוא יכול לדעת אם יש פירצה במקרה שהם עדכנו את האפליקציה ושינו את השיטת עבודה (הוא בודק לפי שיטה מסויימת שקיימת כיום ?)
או שהוא יראה שיש פריצה, או שמי שמשתמש בקיידרואיד יתלונן..
-
@שניאור-שמח לא נראה לי שבחינם שייך לעבור על כל אפליקציה שמוציאה עדכון האם הוא לא בעייתי
ותאמין לי שכבר מצאתי גם בחסימות בתשלום פירצות בעניין הנ"לכי כולם עובדים בשביל כסף כסף ועוד כסף
@לא-מתייאש עובד מתוך אידאולוגיה ולכן זה אפשרי בהחלט
מה גם שרוב החסימות כיום לא משקיעות הרבה
הם לא טורחים לבדוק כלום כמעט, אצל לא מתייאש יש חסימה שכל אפליקציה מילא לאתוכל לגשת לגוגל ויוטיוב גם אם ייצא פרצה, בקיצור חסימה מושקעת -
@מתושלח-הבבלי כתב בשאלה | מישהו יודע מהו ההוסט של ערוצים בוואצפ?:
@לא-מתייאש עובד מתוך אידאולוגיה ולכן זה אפשרי בהחלט
עם כל ההערכה ללא מתייאש, אתה באמת חושב שזה מעשי?
יש לו חיים מעבר לקיידרואיד. -
@לא-מתייאש סתם חשבתי לעצמי מה יקרא אם וואצאפ ישנו את הצורת עבודה של האפליקציה ואני יעדכן את האפליקציה אז יכול להיות שהקידרואיד לא ידע לחסום את זה (מסתמא כבר חשבת על זה ומצאת פיתרון)
או שהעידכון של האפליקציות כלל לא אוטומטי וכל אפליקציה שיעדכנו תצטרך לבדוק שהכל תקין ?כמובן שחשבתי על זה, אני קודם כל מתבסס על דברים שכמעט ולא מחליפים אותם בין שיהיה הוסטים או למשל ערוצים בווצאפ, בלי להיכנס לאיך בדיוק זה מאוד נדיר שדברים כאלו ישתנו, אבל במקרה שזה כן יקרא , אני אוכל בזמן אמת להתאים את החסימה בלי עדכון של האפליקצייה וזה בנוסף למערכת פניות כדי שהאנשים ידווחו, אני אוכל בזמן מאוד קצר לתקן את זה.
-
@דודי-ענהאל כתב בשאלה | מישהו יודע מהו ההוסט של ערוצים בוואצפ?:
כל העדכונים שאתה שולח לנו במייל
מה זה?
יש אפשרות להירשם? -
@לא-מתייאש חשבתי על רעיון זמני, למי שמאוד חשוב לו לחסום את התמונות פרופיל בוואטספ, תייצר אפליקציה פשוטה עם הרשאה להצגה מעל הוואטספ, שהיא תציג עיגולים שחורים [או לוגו של קיידרואיד...] שיכסו את תמונות הפרופיל.
אני יודע שאתה לא אוהב דברים כאלה, אבל אם אין פתרון לתמונות הפרופיל נראה לי שכדאי בכל זאת. הרבה פעמים יש צורך להתכתב עם אנשים שתמונת הפרופיל שלהם גם בקטן היא לא טובה בגדול... -
@EBA כתב בשאלה | מישהו יודע מהו ההוסט של ערוצים בוואצפ?:
@לא-מתייאש חשבתי על רעיון זמני, למי שמאוד חשוב לו לחסום את התמונות פרופיל בוואטספ, תייצר אפליקציה פשוטה עם הרשאה להצגה מעל הוואטספ, שהיא תציג עיגולים שחורים [או לוגו של קיידרואיד...] שיכסו את תמונות הפרופיל.
אני יודע שאתה לא אוהב דברים כאלה, אבל אם אין פתרון לתמונות הפרופיל נראה לי שכדאי בכל זאת. הרבה פעמים יש צורך להתכתב עם אנשים שתמונת הפרופיל שלהם גם בקטן היא לא טובה בגדול...ואיך בדיוק האפליקציה תדע מתי להיראות ומתי לא?
-
@עם-ישראל-חיי לפי מתי שהוואטספ פתוח...
-
פוסט זה נמחק!
-
אני יודע שאתה לא אוהב דברים כאלה, אבל אם אין פתרון לתמונות הפרופיל נראה לי שכדאי בכל זאת. הרבה פעמים יש צורך להתכתב עם אנשים שתמונת הפרופיל שלהם גם בקטן היא לא טובה בגדול...זה כ"כ פשוט לעקיפה שזה יוריד את כל הקרדיט לקיידרואיד, אני לא רוצה לשקר לאף אחד.
לצערי אין פיתרון לזה. -
@לא-מתייאש כתב בשאלה | מישהו יודע מהו ההוסט של ערוצים בוואצפ?:
אני יודע שאתה לא אוהב דברים כאלה, אבל אם אין פתרון לתמונות הפרופיל נראה לי שכדאי בכל זאת. הרבה פעמים יש צורך להתכתב עם אנשים שתמונת הפרופיל שלהם גם בקטן היא לא טובה בגדול...זה כ"כ פשוט לעקיפה שזה יוריד את כל הקרדיט לקיידרואיד, אני לא רוצה לשקר לאף אחד.
לצערי אין פיתרון לזה.באמצעות MDM אפשר לשנות הרשאות כתיבה\קריאה לתיקיות מסויימות?
כי אז אפשר לחסום את התיקיה שאליה יורדות תמונות הפרופיל לכתיבה ושלום על ישראל.עוד אופציה, לפתח אפליקציה נפרדת בסגנון שEBA הציע, ושתהיה בחנות אפליקציות, ככה שיהיה ברור שזה נפרד
-
@מישהו12 כתב בשאלה | מישהו יודע מהו ההוסט של ערוצים בוואצפ?:
לצערי אין פיתרון לזה.באמצעות MDM אפשר לשנות הרשאות כתיבה\קריאה לתיקיות מסויימות?
כי אז אפשר לחסום את התיקיה שאליה יורדות תמונות הפרופיל לכתיבה ושלום על ישראל.וודאי שלא, MDM זה לא רוט.
עוד אופציה, לפתח אפליקציה נפרדת בסגנון שEBA הציע, ושתהיה בחנות אפליקציות, ככה שיהיה ברור שזה נפרד
אם יש מישהו שמוכן לעשות את זה, אני אוליי אכניס אותו לחנות, ואני מדגיש שזה רק אוליי, זה צריך להיות קצת רציני, וזה יהיה עבודה יחסית קשה בשווה לתוצאה שנקבל. אני קורא לקצת רציני שזה צריך לעבוד בין בRTL בין LTR, בין בטאבלט בין בסמארטפון, בין במצב SCREEN SPLIT בין במתב FREEFORM, ושזה יציג את זה מהר, וגם זה, חוץ מזה שזה עבודה לא קלה, התוצאה לא תהיה טובה כי זה לא יציג את זה ישיר אלא יקח חצי שנייה, ולכן זה יראה לדעתי צחוק.
עריכה : כדי שזה יעבוד טוב, צריך לעבוד הפוך שכל המסך של האפליקצייה יהיה חסום ולהציג הכל חוץ מהתמונות פרופיל, אם כן אז אחרי הרבה עבודה זה יכול לעבוד טוב, בהצלחה ! אני אין לי זמן לזה
-
אם לא, יש לי בשורה טובה, ב"ה מצאתי איך דרך MDM לגרום לKILL של אפליקצייה
לכן אני יכול לפי אקטיביטי לעצור את האפליקצייה לגמרי, עם זה אני רוצה למנוע גישה של תוכן בתוך ערוץ ואפילו למי שרוצה לחסום קבוצות
אף אחד מדבר על קבוצות אבל זכור לי שבזמני (לפני 7-8 שנים) היו מדברים על זה מאוד
וגם מה זה "Communities" צריך לחסום את זה גם ? -
לכן אני יכול לפי אקטיביטי לעצור את האפליקצייה לגמרי, עם זה אני רוצה למנוע גישה של תוכן בתוך ערוץ
רגע, ערוצים זה כן אקטיביטי נפרד?
אם כן, אשמח לדעת איזה.
אגב, חסום אצלך גם ההצעות לערוצים?@לא-מתייאש כתב בשאלה | מישהו יודע מהו ההוסט של ערוצים בוואצפ?:
וגם מה זה "Communities" צריך לחסום את זה גם ?
קבוצות של קבוצות...
אם צריך לחסום קבוצות אז גם קהילות, כן.אגב, תבדוק אם לתמונות פרופיל יש דומיין שונה או משהו כזה.
הנה הקישור לתמונת פרופיל מסויימת דרך וואצאפ ווב
https://media-fra5-2.cdn.whatsapp.net/v/t61.24694-24/383390709_3622115208023990_5040514905574438958_n.jpg?ccb=11-4&oh=01_Q5AaIPPuq3RcFIqzaJWi0WRX_A7rUB_VWvSH43orsI_6TY1u&oe=66A63FC7&_nc_sid=e6ed6c&_nc_cat=100 -
לכן אני יכול לפי אקטיביטי לעצור את האפליקצייה לגמרי, עם זה אני רוצה למנוע גישה של תוכן בתוך ערוץ
רגע, ערוצים זה כן אקטיביטי נפרד?
אם כן, אשמח לדעת איזה.לא, אני קורא לזה אקטיבטי כי זה מתבסס על ה"פעילות" של המשתמש ולא דווקא מה שקוראים Activity.
אגב, חסום אצלך גם ההצעות לערוצים?
כן, בפרט שכרגע זה קצת דרסטי אבל אני הורג את האפליקצייה מאז שהוא לוחץ על ערוצים. נראה לי שאני אשאיר את זה ככה, כי זה פוטר את הבעייה של סנכרון ברקע.
וגם מה זה "Communities" צריך לחסום את זה גם ?
קבוצות של קבוצות...
אם צריך לחסום קבוצות אז גם קהילות, כן.אגב, תבדוק אם לתמונות פרופיל יש דומיין שונה או משהו כזה.
הנה הקישור לתמונת פרופיל מסויימת דרך וואצאפ ווב
https://media-fra5-2.cdn.whatsapp.net/v/t61.24694-24/383390709_3622115208023990_5040514905574438958_n.jpg?ccb=11-4&oh=01_Q5AaIPPuq3RcFIqzaJWi0WRX_A7rUB_VWvSH43orsI_6TY1u&oe=66A63FC7&_nc_sid=e6ed6c&_nc_cat=100זה רק הגדולות, לא הקטנות
-
כן, בפרט שכרגע זה קצת דרסטי אבל אני הורג את האפליקצייה מאז שהוא לוחץ על ערוצים. נראה לי שאני אשאיר את זה ככה, כי זה פוטר את הבעייה של סנכרון ברקע.
לא.
אז זה לא חוסם את ההצעות לערוצים שמופיע מתחת לסטטוסים. כי הוא לא לוחץ על שום דבר, זה פשוט שם.@לא-מתייאש כתב בשאלה | מישהו יודע מהו ההוסט של ערוצים בוואצפ?:
לא הקטנות
גם הקטנות מגיעות מאיזה דומיין...
זה מווב.
https://media-fra5-2.cdn.whatsapp.net/v/t61.24694-24/406216601_883217240018999_58500715612807969_n.jpg?stp=dst-jpg_s96x96&ccb=11-4&oh=01_Q5AaIImhEKJhrpa8LS9b-Uy_lgmvO5r34d9vf6QlLFIx3q0M&oe=66A648B6&_nc_sid=e6ed6c&_nc_cat=100
בלי הגדלה. -
לא.
אז זה לא חוסם את ההצעות לערוצים שמופיע מתחת לסטטוסים. כי הוא לא לוחץ על שום דבר, זה פשוט שם.אעלה הסרטת מסך במשך היום ותבין
לא הקטנות
גם הקטנות מגיעות מאיזה דומיין...
זה מווב.
https://media-fra5-2.cdn.whatsapp.net/v/t61.24694-24/406216601_883217240018999_58500715612807969_n.jpg?stp=dst-jpg_s96x96&ccb=11-4&oh=01_Q5AaIImhEKJhrpa8LS9b-Uy_lgmvO5r34d9vf6QlLFIx3q0M&oe=66A648B6&_nc_sid=e6ed6c&_nc_cat=100
בלי הגדלה.הפעלתי רשימה לבנה של הוסטים על ווצאפ, אין דומיין מיוחד לתמונות קטנות באפליקצייה,