עזרה בתוכנת סייפר
-
הרבה גבאים רוצים את האופציה הזאת אז אמרתי אני ישאל...
בתוכנה סייפר יש מסד נתונים שיושב בכונן במחשב, שבו רשומים כל המשתמים של התוכנה
בנתיים אי אפשר לבחור בתוכנה מסד נתונים... אלה זה מוגדר על הברירית מיחדל בתקיה מסיומת
עכשיו כדי לעדכן משתמשים אני לא רוצה לצאת מהתוכנה ליד כולם ולהפריע למשתמשים להשתמש בתוכנה.. אז לכן אני מעדיף לעשות את זה מהמשדר..
אז מצאתי רעיון לעשות את התיקייה של המסד נתונים על משותפת ברשת והתקנתי את התוכנה גם במחשב במשרד וכל פעם שאני רוצה לעדכן אני לוקח את המסד מהתיקייה ברשת ומכניס אותו לתוכנה במשרד במקום מה שקיים כדי שיכנסו הנתונים המעודכנים למי שירד לו כסף בשימוש של ההדפסות... ואחרי שאני מעדכן אני מחזיר אותו בחזרה לתוך התיקייה ברשת.אך הפתרון הזה דורש אחריות לזכור תמיד לעשות את כל הפעלות כדי לא לגרום לאיזה תקלה...
האם למישהו יש איזה רעיון אחר להציע? או לשפר את הרעיון הקיים כדי שאני יוכל להפיץ את זה לכל המשתמשים ולא לגרום לאנשים לתקלות...
תודה..
-
@שמואל זה באמת נשמע הרעיון הכי טוב..
וכך גם אם לא יהיה חיבור לרשת אז התוכנה לא תראה כלום או שתגיד חסר מסד נתונים כי התקיה לא מוצגת ...
ואז תידע שצריך להתחבר לרשת..
אבל בתוכנה בפועל אין בנתיים כזאת אפשרות באופן רישמי השאלה אם יש דרך אחרת לעשות את זה?
להגדיר בה שתשתמש במסד מהמיקום שאני יבחר.. -
@bbn אמר בעזרה בתוכנת סייפר:
@שמואל בתקיה של התוכנה יש שתי קיבצי dll וכשאני פותח אותם דרך כתבן או פנקס רשימות הכל מוצג שם בג'ירביש... השאלה איך אפשר לפתוח אותם שיצגו בצורה תקינה ולראות איפה כתוב שם המיקום של המסד של עכשיו ולשנות אותו?
זה לא כזה פשוט..
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!