בירור | איירפודס פרו 2 בחצי מחיר?
-
למי שחירטט שאם תלך לאפל עם אוזניות לא מקוריות שהם סופר קופי כעם מספר סידורי נכון הם יבעטו אותך לכל הרוחות נראה לך שהם מטומטמים הם בודקים לפני ואם בבדיקה יפתחו את האוזניות לתיקון יראו חלקים זיפת וכל מי שיש לו אירפודס פרו 2 מקורי ושמע גם בלא מקורי ההבדלים הם שמיים וארץ אז בבקשה אנשים עדיף לקנות JBL מקורי ב300 מאשר לקנות לא מקורי של אפל ב300 תגידו תחשבו מה שתרצו
-
@אור-יוסף כתב בבירור | איירפודס פרו 2 בחצי מחיר?:
ואם בבדיקה יפתחו את האוזניות לתיקון
זה לא ממש אפשרי לפתוח את האוזניות לתיקון (ולסגור אח"כ)... iFixit נותנים לזה 0 מתוך 10
אפל בעצמם, במסגרת ביטוח Apple Care לדוגמה שכולל אחריות לסוללה, פשוט שולחים את הקודם למחזור (כי יש שם מתכות יקרות) ונותנים לך חדש -
יש לי אוזניות אירפודס שהמוכר אמר בפירוש שהם לא אפל ויש להם את כל היצרנים של אפל(מה שבדקתי)
-
@מתמחה-בטופ כתב בבירור | איירפודס פרו 2 בחצי מחיר?:
קניתי אוזניות כאלה המוכר טען שזה תואם אירפודס(בעברית: מזויף) האיכות שמע של זה מטורפת
אבל הדיבורית ממש דפוקה אז או שאפל הוציאו פגומים למכירה או שפשוט הצליחו לעשות להם חיקוי מטורף. בדקתי את המספר שאפל נותנים לבדוק וזה יוצא טובלגבי הענין של הדיבורית גם לי יש סופר קופי ואצלי זה גם ככה
@Harwona כתב בבירור | איירפודס פרו 2 בחצי מחיר?:
יש לי זיוף סופר קופי והמספר הסידורי מופיע באפל
-
@chv כתב בבירור | איירפודס פרו 2 בחצי מחיר?:
@אלי-30 בוא נעשה בדיקה פשוטה (למרות שזה טפשי להוכיח שאיירפודס שעלו 300 שקל הן איירפודס פרו 2 מקוריות).
כשאתה מוציא אוזניה מהאוזן, זה עושה Pause אוטומטי למוזיקה שמתנגנת (בטלפון שאיננו אייפון)?יש לי לי את הנ"ל, וכן יש פאוס.
זה אומר שזה לא מקורי, נכון? -
@chv כתב בבירור | איירפודס פרו 2 בחצי מחיר?:
@אלי-30 בוא נעשה בדיקה פשוטה (למרות שזה טפשי להוכיח שאיירפודס שעלו 300 שקל הן איירפודס פרו 2 מקוריות).
כשאתה מוציא אוזניה מהאוזן, זה עושה Pause אוטומטי למוזיקה שמתנגנת (בטלפון שאיננו אייפון)?כן לי זה עושה ואני שוב חוזר שיש לי חיקוי סופר קופי
-
@תקום כתב בבירור | איירפודס פרו 2 בחצי מחיר?:
יש לי לי את הנ"ל, וכן יש פאוס
אז זה לא מקורי, בטוח במאה אחוז..
@עם-ישראל-חיי כתב בבירור | איירפודס פרו 2 בחצי מחיר?:
כן לי זה עושה
כנ"ל.
אפל שמרו את הפיצ'ר של עצירה אוטומטית של המוזיקה למכשירי אפל בלבד (מק, אייפון וכדו') כאשר האיירפודס המקוריות מחוברות למכשיר שאיננו מתוצרת אפל, אין עצירה אוטומטית של המוזיקה. (ולא משנה עכשיו אם זה מעצבן ומתנשא מצידם, זו עובדה)
אז זו אחת הדרכים הכי פשוטות לבדוק מקוריות של איירפודס.
לא אומר שאין חיקויים איכותיים, אבל ברור שאין מה להשוות למקור..ואגב איירפודס פרו 2 המקורי עולה עכשיו 170$ באמזון/וולמארט, בתוספת של מסים בערך 15$ (בארה"ב) זה יוצא סביבות ה-185$ שהם כ-675 שקל.
זה מדובר על קניה ומשלוח בארה"ב בלבד - אין משלוחים לארץ, אז אם יש לך מישהו שאתה יכול להזמין אליו שם - זה אופציה ממש טובה לדעתי לעומת מחיר של 1100 שקל בארץ ו-950 באילת.
זה מוצר בלי עצירת מוזיקה אוטומטית באנדרואיד. לשיקולך -
@במיטב-היגיון
בא נעשה סדר קצת.
אין אפל מקורי ב300 שקל וגם לא ב400 נ ק ו ד ה. מנסיון ארוךךךך מאוד ועשרות בדיקות.
מה שכן אם תקנה את החיקוי במחיר זול ותרגיש כאילו אתה עם אפל אז תישאר עם זה. יכול להיות שלא כדאי לך לקנות מקורי בכה''ג.
אופציה הכי נורמלית זה לקנות את האפל הישנים המקורי שאז המחיר יורד משמעותית ואתה מקבל אוזניות מקוריות של אפל ועם אחריות