בירור | איירפודס פרו 2 בחצי מחיר?
-
-
@במיטב-היגיון אני קניתי וחייב להגיד שבדקתי וזה יצא מקורי כמובן יבואן מקביל אבל השאלה מאיפה הפרסום אם זה מאתר או משהו כזה אני לא יודע להגיד לך
-
@במיטב-היגיון לא יודע איזה מודעות ראית, אבל במודעות שאני ראיתי לא הופיע בשום שלב המילה 'אפל' זה נסיון לעבוד על הציבור ולכתוב איירפודס פרו 2 וכמובן להביא תמונות של כל הפיצ'רים של האוזניות האלה אבל מי שיעיין היטב במודעה יראה שהמוכר נמנע מלכתוב אפל, וזה דיי ברור שזה חיקוי. חוץ מזה מאיפה יבוא מקביל השיג את זה בפחות מ 300 ש"ח? גם בחו"ל המחיר הרבה יותר יקר.
-
פוסט זה נמחק!
-
@אלי-30 כתב בבירור | איירפודס פרו 2 בחצי מחיר?:
@במיטב-היגיון אני קניתי וחייב להגיד שבדקתי וזה יצא מקורי כמובן יבואן מקביל אבל השאלה מאיפה הפרסום אם זה מאתר או משהו כזה אני לא יודע להגיד לך
פרסום במודעות רחוב
מניין לך שמה שקנית הוא מקורי?
-
@במיטב-היגיון זה חיקוי מדוייק אומרים שזה אחד על אחד, ראיתי הרבה שקנו וטענו לי שיש להם הנאה ממנו כמו שהיו נהנים מהמקורי, ואם כן מה האינטרס לשלם כפול... אבל כל אחד יעשה את השיקולים שלו, בדרך כלל המצב בכיס אומר הרבה.
-
@Ykingsmart אין ספק שהאיכות לעומת המקורי ירודה בהרבה
-
@במיטב-היגיון גם אני הזמנתי לחבר במודעת רחוב ידעתי שזה מקורי כי כל הסימנים הופיעו פה https://support.apple.com/he-il/109525
-
קניתי אוזניות כאלה המוכר טען שזה תואם אירפודס(בעברית: מזויף) האיכות שמע של זה מטורפת
אבל הדיבורית ממש דפוקה אז או שאפל הוציאו פגומים למכירה או שפשוט הצליחו לעשות להם חיקוי מטורף. בדקתי את המספר שאפל נותנים לבדוק וזה יוצא טוב -
@מתמחה-בטופ כתב בבירור | איירפודס פרו 2 בחצי מחיר?:
קניתי אוזניות כאלה המוכר טען שזה תואם אירפודס(בעברית: מזויף) האיכות שמע של זה מטורפת
אבל הדיבורית ממש דפוקה אז או שאפל הוציאו פגומים למכירה או שפשוט הצליחו לעשות להם חיקוי מטורף. בדקתי את המספר שאפל נותנים לבדוק וזה יוצא טובמה הבעיה???
המוכר פשוט נותן מספר אחד מקורי ל1000 אזניות שלו -
@yoseyf7 כתב בבירור | איירפודס פרו 2 בחצי מחיר?:
הדרך הכי פשוטה לבדוק מקוריות, היא לעשות צימוד לאייפון של אפל, בדרך כלל האייפון ישר קולט תאימות של מכשירי אפל אחרים שמנסים להסתנכרן איתו..
יש לי זיוף שמתחבר לאפל
-
@מתמחה-בטופ חידשת לי, טוב לדעת