מדריך | פתרון כך ש caps lock יופעל גם בלחיצה קצרה
-
שלום.
בחלק מהדגמים של אפל יש באג ש caps lock (קפס לוק) לא נדלק בלחיצה ממש קצרה אלא רק בלחיצה קצת ארוכה (חצי שנייה בערך) - שאת חלק מהאנשים מרגיז (ולחלק זה עוזר) אומנם הבאג הזה הוא רשמי ומיועד שלא ילחץ בטעות, אבל למי שזה מפריע הנה מדריך:
עריכה:
הפתרון למטה לא מומלץ כיוון שזה מעט את החזרה על מקש (גיליתי לאחר כמה דקות שימוש.....) ולכן הפתרון המומלץ זה לכתוב בשורת הפקודות:hidutil property --set '{"CapsLockDelayOverride":0}'
וזהו, יותר מהר יותר פשוט ולא עושה בעיות.
יש להיכנס להגדרות -> נגישות -> מקלדת ->להפעיל מקשים איטיים וללחוץ על הסימן ⓘ ולהגדיר על קצר, ייתכן שבגרסאות שונות הדרך שונה ולכן אפשר פשוט לחפש בהגדרותמקשים איטיים
תמונות:
בהצלחה.
ולמי שממש משועמם שינסה לסמן על ארוך ויקליד מסמך של 10,000 מילים
שנים זה הפריע לי עד שהחלטתי למצוא פתרון - גיגלתי ומצאתי פיתרון -
@mefateach כתב במדריך | פתרון כך ש caps lock יופעל גם בלחיצה קצרה:
שלום.
בחלק מהדגמים של אפל יש באג ש caps lock (קפס לוק)זה ממש לא באג, זה דבר מתוכנן מראש
באג זה דבר לא מתוכנן, והדבר הזה הוא ממש לא כזה
גם כללית במשך חצי שנה שימוש במק (דיי ישן) לא נתקלתי אפילו בבאג אחד -
@מתושלח-הבבלי תעבור על הפוסט כתבתי מפורש שזה מתוכנן ובכל זאת אם תגגל תראה שאנשים רק כועסים על זה, לאף אדם נורמלי לא נלחץ בטעות caps lock ומי שמתכנת צריך להשתמש הרבה באותיות גדולות....
@מתושלח-הבבלי כתב במדריך | פתרון כך ש caps lock יופעל גם בלחיצה קצרה:
לא נתקלתי אפילו בבאג אחד
מה קשור לפה???
כתבתי מפורש מה הבאג, אם אין את זה אצלך מצוין, ואם התרגלת גם מצוין, איך זה קשור לכאן?? אני כתבתי למי שסובל מהבאג הזה, שהוא באג לכל דבר ואגם שהוא מתוכנן (לא משנה אם השם ״באג״ זה השם המדויק....) -
ומי שמתכנת צריך להשתמש הרבה באותיות גדולות....
ומי שלא לא צריך בכלל
חלאס, הגיע הזמן שגם בווינדוס וגם במק יהיה אופציה לבחור האם יעבור לאותיות גדולות או קטנות
מפתחים צריכים הרבה אותיות קטנות והרבה אותיות גדולות
אם היו שואלים אותי הייתי מחליף את כפתור קופיילוט המיותר החדש בכפתור לאותיות גדולות ואת קאפס לוק הייתי קובע למעבר לאותיות קטנות@mefateach כתב במדריך | פתרון כך ש caps lock יופעל גם בלחיצה קצרה:
תעבור על הפוסט כתבתי מפורש שזה מתוכנן ובכל זאת אם תגגל תראה שאנשים רק כועסים על זה, לאף אדם נורמלי לא נלחץ בטעות caps lock ומי שמתכנת צריך להשתמש הרבה באותיות גדולות....
צודק!
-
חלאס, הגיע הזמן שגם בווינדוס וגם במק יהיה אופציה לבחור האם יעבור לאותיות גדולות או קטנות
אתה מתכוון כאשר הפריסה על שפה אחרת? (לדוגמה עברית)
-
אתה מתכוון כאשר הפריסה על שפה אחרת? (לדוגמה עברית)
כן