בעיה | הודעת שגיאה BCD 0xc0000098
-
כשאני מדליק את המחשב קופץ לי קוד שגיאה BCD 0xc0000098
אין לי מושג מה עושים עם זה אמרו לי לחפש את הקוד שגיאה הזה בפורום ובגוגל אבל לא הבנתי כלום מה אני עושה עם זה אם משהו יכול לכתוב לי הסבר מפורט על זה אני ישמח.
(אגב זה נושא חדש כי על מה שפתחתי אתמול כולם אמרו לי לחפש את הקוד שגיאה הזה אבל לא הבנתי כלום מה אני אמור לעשות ואף אחד לא הסביר לי את זה כאן אני לא מבקש שיגידו לי את מה לחפש אני רוצה הסבר למעשה מה אני צריך לעשות).
תודה (אם זה עדיין בעיה זה שפתחתי נושא חדש שיגידו לי אני ימחוק). -
@אשר-מנחם
אולי זה יעזור?
https://www.partitionwizard.com/disk-recovery/0xc0000098.html
תיקון 1. הפעל את תיקון האתחול
תיקון אתחול יתקן את רוב הבעיות הנפוצות שמונעות מהמחשב שלך להיטען כהלכה. אז אתה יכול לנסות קודם את השיטה הזו.שלב 1: אתחל את המחשב שלך עם דיסק שחזור של Windows.
חבר את דיסק השחזור של Windows למחשב שלך.
הפעל מחדש את המחשב ובצע את האשף שמופיע על המסך זמן קצר לאחר אתחול המחשב כדי להיכנס לקושחה .
מצא את האפשרות השולטת ברצף האתחול של המחשב ולאחר מכן בחר בהתקנים נשלפים כהתקן האתחול הראשון.
שמור שינויים ואתחל את המחשב.
טיפ: אפשרות התקנים נשלפים רק מאפשרת לך לאתחל את המחשב מכונן USB. אם אתה משתמש בתקליטור שחזור של Windows, עליך לבחור בכונן CD-ROM . לאחר תיקון הבעיה, עליך לבחור שוב בכונן קשיח כהתקן האתחול הראשון.
בחר התקנים נשלפים כהתקן האתחול הראשון
שלב 2: עקוב אחר אשף ההתקנה עד שתגיע לשלב המוצג כדלקמן. לאחר מכן, לחץ על תקן את המחשב שלך כדי להיכנס לסביבת השחזור של Windows.התקן את Windows כעת
שלב 3: נווט אל פתרון בעיות > אפשרויות מתקדמות > תיקון אתחול .אפשרויות מתקדמות
תיקון 2. בדוק דיסק
אם יש שגיאות דיסק במחיצת C כמו מערכת קבצים בעייתית, סקטורים פגומים וכו', עלולה להתרחש גם שגיאת 0xc0000098. לכן, עליך להפעיל בדיקת דיסק כדי לתקן את זה. בנוסף, תיקון שגיאות דיסק תחילה יגרום לך לתקן קובץ BCD בצורה חלקה יותר מאוחר יותר. כדי להפעיל בדיקת דיסק, עיין בשלבים הבאים:שלב 1: היכנס שוב לסביבת השחזור של Windows כדי לפתוח את חלון שורת הפקודה .
שלב 2: הזן את שורת הפקודה הבאה: chkdsk /f . לאחר מכן, שגיאות יתוקנו אוטומטית אם הן יתגלו.
chkdsk c /f
תיקון 3. בנה מחדש את BCD
אם השיטות שלעיל לא עובדות, עליך לתקן את שגיאת BCD באופן ידני באמצעות השלבים הבאים:שלב 1: פתח את חלון שורת הפקודה בסביבת השחזור של Windows.
שלב 2: הזן את שורות הפקודה הבאות אחת אחת. פקודות אלה אמורות לתקן את שגיאת BCD.
Bootrec /fixmbr
Bootrec /fixboot
Bootrec /rebuildbcd
פקודות bootrec
אם הגישה נדחתה בעת ביצוע פקודת bootrec /fixboot, אנא מצא פתרונות בפוסט זה: תקן במהירות: גישה ל- Bootrec /Fixboot נדחתה ב-Windows 10 .אם אתה מקבל הודעה זו "סה"כ התקנות Windows מזוהות: 0" לאחר ביצוע הפקודה rebuildbcd, אנא מצא פתרונות בפוסט זה: כיצד לתקן: סך כל התקנות Windows מזוהות 0 .
תיקון 4. הפעל את SFC
אם אינך יכול לבנות מחדש את BCD בהצלחה או שהשגיאה 0xc0000098 עדיין נמשכת, אתה יכול להשתמש ב-SFC (בודק קבצי מערכת) כדי להחליף את קבצי המערכת הפגומים. אנא עיין בשלבים הבאים:שלב 1: פתח את חלון שורת הפקודה .
שלב 2: הזן את שורת הפקודה הבאה: sfc /scannow .
טיפ: אם אתה יכול לאתחל לתוך Windows או מצב בטוח, אתה יכול להפעיל את DISM, אשר ישחזר קבצי מערכת פגומים באופן מקוון. עליך לפתוח את חלון שורת הפקודה ולהפעיל אותו כמנהל. לאחר מכן, הזן את שורות הפקודה הבאות לפי הסדר: DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth ; DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth .
תקן 5. שחזר או אפס את המחשב
אם כל השיטות לעיל אינן עובדות, אתה יכול לשקול שחזור או איפוס של המחשב. שחזור מערכת יכול לתקן סוגים מסוימים של קריסות מחשב או בעיות מחשב אחרות ולהחזיר את מצב המחשב שלך לזה של נקודת זמן קודמת. קבל שלבים מפורטים מהפוסט הזה: כיצד לשחזר את המחשב לתאריך מוקדם יותר ב-Windows 10/8/7 (2 דרכים) .הערה: אם לא יצרת נקודת שחזור של Windows באופן ידני או הפעלת הגנת מערכת, לא תוכל לבצע שיטה זו.
שיטה נוספת היא לאפס את המחשב . אתה יכול לאפס את המחשב שלך להגדרות היצרן תוך שמירה על הקבצים האישיים שלך.תיקון 6. התקנה נקייה
חלק מהמשתמשים דיווחו שיש להם רק שלוש אפשרויות שחזור: כיבוי מחשב, תיקון אתחול ושורת פקודה. אין אפשרות שחזור אחרת כאשר הם מאתחלים את המחשבים שלהם עם מדיית התקנה של Windows.אם אתה מתמודד עם אותו מצב והשיטות לעיל לא יכולות לעזור לך לפתור את קוד השגיאה 0xc0000098, עליך לשקול לבצע התקנה נקייה.
לפני שתעשה זאת, עליך לשחזר נתונים ולמחוק תחילה את דיסק המערכת. לאחר מכן, אני ממליץ לך להשתמש ב- MiniTool Partition Wizard , אשר בקי בשחזור נתונים וניהול מחיצות. אנא עיין בשלבים הבאים:
שלב 1: צור דיסק ניתן לאתחול של אשף המחיצות של MiniTool.
חבר כונן הבזק מסוג USB למחשב פועל רגיל.
קנה את MiniTool Partition Wizard והפעל אותו כדי לקבל את הממשק הראשי שלו.
לחץ על מדיה ניתנת לאתחול בסרגל הכלים.
לחץ על מדיה מבוססת WinPE עם תוסף MiniTool .
בחר את כונן הבזק מסוג USB . לפיכך, כונן ה-USB הנבחר יפורמט וקובץ ה-ISO ייצרב בו ישירות להשלמת דיסק הניתן לאתחול.
צור דיסק הניתן לאתחול של אשף המחיצות MiniTool
שלב 2: חבר את הדיסק הניתן לאתחול למחשב הבעייתי שלך ואתחל אותו מדיסק האתחול הזה.שלב 3: שחזור נתונים.
המתן מספר שניות ללא כל פעולות עד שאשף מחיצות MiniTool ייפתח אוטומטית
לחץ על שחזור נתונים בסרגל הכלים.
בחר כונן לוגי ולאחר מכן לחץ על סרוק .
מצא את הקבצים שברצונך לשחזר. תכונות כמו Show Lost File , Find ו- Filter יכולות לעזור לך למצוא קבצים מהר יותר. לאחר מכן, נא להציג קבצים בתצוגה מקדימה לפני שמירתם.
בדוק את הקבצים ולאחר מכן לחץ על לחצן שמור כדי למקם אותם בדיסק אחר או בכונן קשיח חיצוני.
מצא את הקבצים שיש לשחזר ולאחר מכן לחץ על שמור
שלב 4: נגב את דיסק המערכת.לחץ לחיצה ימנית על דיסק המערכת ובחר מחק דיסק מתפריט הקיצור.
לחץ על כן בחלון המוקפץ, שמזהיר כי "דיסק זה מכיל מחיצת מערכת, מחיקת מחיצת המערכת עלולה לגרום למחשב שלך להיות בלתי ניתן לאתחול."
בחר שיטת ניגוב ולחץ על אישור
מחק את דיסק המערכת
שלב 5: התקן מחדש את Windows. לשם כך, ייתכן שתזדקק למדיית התקנה של Windows. אתה יכול לקבל שלבים מפורטים מהפוסט הבא:אם הבעיה עדיין מתרחשת לאחר התקנה נקייה, עליך לשקול בעיות חומרה. ייתכן שיהיה עליך להחליף את הדיסק הקשיח .
0xc0000098 שגיאה בפריסת מערכת ההפעלה SCCM
לפעמים, כאשר אתה מבצע פריסת מערכת הפעלה SCCM, אתה עשוי לקבל גם שגיאה 0xc0000098 בגלל "קובץ: Tmpx86x64{5DA9F0A2-414B-4DE7-8720-5D0D33C24C44}.bcd". זה בדיוק כמו התמונה הבאה.0xc0000098 בפריסת מערכת ההפעלה SCCM
שגיאה זו שונה מזו שהוזכרה לעיל. כדי לפתור בעיה זו, אתה יכול לעיין בשלבים הבאים:שלב 1: הסר את ה-PXE בנקודת ההפצה.
פתח את מסוף ה-SCCM שלך ועבור אל AdministrationOverviewSite ConfigurationServers ותפקידי מערכת אתרים .
בחר את שרת היעד שלך. לאחר מכן, בחר נקודת הפצה ולחץ על מאפיינים בתפריט העליון.
דלג לכרטיסייה PXE ובטל את הסימון הפעל תמיכת PXE עבור לקוחות .
בטל את הסימון הפעל תמיכת PXE עבור לקוחות
שלב 2: הסר את התפקיד של WDS. אתה יכול לעשות זאת באמצעות אשף הסרת תפקידים ותכונות או באמצעות PowerShell. לאחר הסרת ההתקנה של תפקיד WDS, אנא הפעל מחדש את שרת נקודות ההפצה והיכנס אליו כדי לוודא שה-WDS ישלים כל פעולות הסרה אחרות שעליו לעשות.שלב 3: הפעל מחדש את תמיכת PXE עבור לקוחות. לאחר מכן, דלג לכרטיסייה כללי וודא שאישור ה-DP תקף. אם אישור נקודת הפצה שפג או שגוי מוקצה ל-DP, ייתכן שתראה את קוד השגיאה 0xc0000098. כדי לפתור את זה, אתה יכול להוסיף אישור חדש ל-DP.
לאחר מכן, אתה יכול לאתחל את מחשב הלקוח ולא אמור לראות את השגיאה 0xc0000098.
הערה: בכל פעם שאתה מבצע שינויים כלשהם בתמונות האתחול, ודא שהן מעודכנות לכל נקודות ההפצה בהגדרות שלך.
להלן פתרונות תשחץ עבור קוד שגיאה של Windows 0xc0000098. אם אתה נתקל באותה שגיאה, הפוסט הזה עשוי לעזור לך.
לחץ כדי לצייץשורה תחתונה
האם השיטות הנ"ל יכולות לפתור את הבעיה שלך? האם יש לך בעיות בביצוע השיטות שלעיל? או, האם יש לך פתרונות טובים יותר? בכל מקרה, אנא השאר תגובה למטה. בנוסף, אם יש לך בעיות בשחזור נתונים או ניגוב דיסק, אנא שלח לנו דוא"ל לכתובת support@minitool.com . אנו נשיב לך בהקדם האפשרי.
-
@יעקב-מ-פינס
תודה רבה אבל זה באנגלית והתרגום של גוגל על הפרצוף לא הבנתי כלום מה אני אמור לעשות אם יש לך כוח להסביר לי אני ישמח זה פשוט תוקע לי את המחשב כבר יומיים ואני משתגע מזה תודה רבה. -
@יעקב-מ-פינס לא יודע אני מסתבך שם עם כל מה שכתוב לא הבנתי שום פיתרון וגם התרגום שם לא מספיק ברור בקיצור לא הבנתי כלום אם אתה יכול להגיד לי פשוט מה אני אמור לעשות עכשיו
תודה