-
@mdy כתב בהמלצה | חשמל מוזל גם בלי מונה חכם....:
יש חברה אחת מבלי לחשוף את שמה כאן שיש עליה הרבה תלונות...
דעתי אינה דעת תורה ואין מקום לסמוך עליה, אבל נראה לי שמותר לשתף בכדי להזהיר אחרים מליפול בחברות קש...
-
@יוסף-אלחנן כתב בהמלצה | חשמל מוזל גם בלי מונה חכם....:
@DANIEL-4 כתב בהמלצה | חשמל מוזל גם בלי מונה חכם....:
מי שרוצה ניוד קל ניתן דרך הקישור הזה
https://forms.gle/v62zYhWJUMkceHmcAלמידע נוסף לחצו כאן
למה לא לתת לחברינו @cool לקבל עמלה על זה?
@cool, מקוה שאתה לא עושה את זה בחינם...
אני מרויח מזה למי שעוד לא הבין - אני סוכן ומרויח ג"כ מהעניין - כל אחד יכול לבחור דרך מי הוא רוצה לעבור.
ודרך אגב למי שמתענין - אני מריץ כיום פרויקט ברמה הארצית של מימון לישיבות בין הזמנים בתי כנסיות גמחי"ם וכו' דרך מערכת הניודים - כל גבאי מבצע ניד של הקהילה ומקבל כסף על כל ניוד.
מי שמעוניין יכול לפנות אלי כאן או במייל POWERBEZEQ@GMAIL.COMהרבה הצלחה וס"ד לכולם.
-
יש חברה אחת מבלי לחשוף את שמה כאן שיש עליה הרבה תלונות... כדאי לברר לפני. אני נרשמתי לבזק אנרג'י (עושה לי רושם מספיק מכובדת שלא יהיו בעיות. מחכה לניוד. לוקח זמן כנראה
מה הכונה תלונות?
שגובים עוד 5 ש"ח לחודש בחיוב קבוע?
יש חברה כזו [באמת ניסו לשכנע אותי לעבוד איתם וזו אחת הסיבות שלא הסכמתי] - הם טענו לי שזה תקלה במערכות ואמור להסתדר אבל תכלס הציבור מרגיש עם זה לא טוב....
-
@צבי-דורש-ציון כתב בהמלצה | חשמל מוזל גם בלי מונה חכם....:
@DANIEL-4 @cool יש עניין להיזדרז לנייד כי לא בטוח עד מתי תמשיל חגיגת ההנחות הזו?...
יתכן שירד הסכום כשיתקרבו למדרגות היכולת שלהם
בעבר היה 10% בכל החברות.
וגם סתם חבל לשלם יותר.
[ואם אפשר לפרנס יהודים בלי להפסיד - ועוד להרויח למה לא לעשות את זה?].
-
@צבי-דורש-ציון כתב בהמלצה | חשמל מוזל גם בלי מונה חכם....:
@DANIEL-4 ועוד עניין,
שיגיע אולי זמן שייגמר האחוזים שהמדינה נתנה להם...לא הבנתי?
אני אסביר מה קורה - לכל חברה יש כמות מסוימת של לקוחות [+KW] שהיא יכולה לקבל אליה ולכן כשיגיעו לקצה כבר לא יתנו כ"כ הנחה [גם כך יתכן שירד כי יש חברות שנותנות פחות אז כאילו אין עניין לתת יותר..].
אבל זה לא קשור לאחוזי הנחה.
אם כי יש שמןועה [לא בדקתי] שחח"י יוכלו לתת הנחה לאחר שיעברו מהם 25%-60% ואז אולי הכל ירד לא ידוע בדיוק. -
מומלץ לבדוק למי מהם יש התר עיסקה, כי פורסם ע"י ועד ריבית מסוים שלא לכל החברות יש הית"ע.
לבזק אנרג'י ראיתי בפורום לתורהשיש הית"ע. -
@אלימיר
@cool כתב בהמלצה | חשמל מוזל גם בלי מונה חכם....:@אלימיר לבזק יש, וגם לאלקטרה.
שאלתי את ר' עמרם פריד והוא אמר שאין בזה עניין.
כי אם אתה לא משלם ריבית בפועל אין בעיה, ואם אתה משלם ריבית אז היתר עסקא כזה לא יעזור לךממש כך! לא צריך בכלל לשלם ריבית, פשוט לשלם בזמן! אם מגיעים למצב של ריבית, פה מתחיל הבעיות. (וכמ"ש שהיתר עיסקא לזה זה קצת מפוקפק...)
כמובן לא באתי לפתוח פה נושא הלכתי -
@צבי-דורש-ציון זה לא נושא למתמחים....
אבל יש שיטות שאסור לחתום על התחייבות לשלם ריבית במידה ו......
גם אם אתה לא מתכנן לשלם ריבית.
החוזה הוא התחייבות כזו ועל זה דיבר הרב וינד.
ר' עמרם אמר לי שלא צריך אבל יש שיטות אחרות.....
חילך לאורייתא -
@cool כתב בהמלצה | חשמל מוזל גם בלי מונה חכם....:
@אלימיר לבזק יש, וגם לאלקטרה.
כי אם אתה לא משלם ריבית בפועל אין בעיה, ואם אתה משלם ריבית אז היתר עסקא כזה לא יעזור לךבתור תלמיד מעריץ של ר' עמרם שליט"א, עדיין מניח שיש כאלו שכן מיחסים חשיבות להיתר עיסקא אם פעם שכחו וכדו'
בקיצור הבחירה שלי.... בזק -
@cool כתב בהמלצה | חשמל מוזל גם בלי מונה חכם....:
@אלימיר לבזק יש, וגם לאלקטרה.
כי אם אתה לא משלם ריבית בפועל אין בעיה, ואם אתה משלם ריבית אז היתר עסקא כזה לא יעזור לךבתור תלמיד מעריץ של ר' עמרם שליט"א, עדיין מניח שיש כאלו שכן מיחסים חשיבות להיתר עיסקא אם פעם שכחו וכדו'
בקיצור הבחירה שלי.... בזקזה לכו"ע.
כי הנושא הוא רק האם יש בזה איסור או לא - אבל גם אם אין איסור צריך להיוץ מיד בהיכון לבדוק שהכל ירד וכו' [וברמה מסויימת גם עם התר עיסקא ואכמ"ל].