-
בס"ד
דוד חשמלי (ללא קולטים) לא מחמם, האור במתג של הבוילער עובד, האור הכחול שמראה על כך שהדוד מחמם כעת לא דולק, החשמל לא קופץ בהדלקת הדוד.
בדקתי בטסטר פשוט, בכניסה וביציאה מהשעון והמתג של וויסבורד יש זרם, בכניסה לטרמוסטט אין זרם, וכמובן שביציאה לכיוון גוף חימום ובגוף החימום אין זרם.
בדקתי במד מתח דיגיטאלי בסגנון הזה חיברתי אחד לכחול ואחד לאדום בכניסה לטרמוסטט, והוא מצפצף כאילו יש סגירת מעגל, ואינו מראה כמות מתח שעוברת, וכן ביציאה מהטרמוסטט וכן בגוף חימום.
כנסיון אחרון ניתקתי את החוט האדום מהטרמוסטט ובדקתי שוב עם טסטר ואין בחוט זרם.
איך זה יכול להיות שבצד שבתוך הבית נכנס זרם לחוט ובצידו השני שבחוץ אין זרם? זה יכול לקרות כך פתאום ללא סיבה נראית לעין?תודה רבה
-
@מוטי-זהב כתב בבעיה | דוד שמש לא מחמם, בבדיקה בטסטר נראה שאין זרם בכניסה לטרמוסטט:
@simon זה אומר שהחוט מנותק איפשהוא בדרך
יכול להיות שיש בדרך איזה מפסק נוסף
צריך לעבור על כל הדרך ולראות עד איפה יש חשמל
יכול להיות שהחוט נשרףתודה רבה
השוכר התקין מדף בחדר אמבטיה, עשה לעצמו סוג של בוידם, יש סבירות שהוא פגע בחוט וניתק אותו? איך אני יכול לאמת דבר כזה?
וכן למה יש סגירת מעגל בטרמוסטט? זה לא מראה שגם הוא מקולקל? -
@simon כתב בבעיה | דוד שמש לא מחמם, בבדיקה בטסטר נראה שאין זרם בכניסה לטרמוסטט:
השוכר התקין מדף בחדר אמבטיה, עשה לעצמו סוג של בוידם, יש סבירות שהוא פגע בחוט וניתק אותו? איך אני יכול לאמת דבר כזה?
@simon התקן ל חוטי החשמל (עד כמה שאני יודע)
הוא מהנקודה ללמעלה או מהנקודה ללמטה תבדוק האם הוא קדח מעל או מתחת נקודת חשמל בקו ישר@simon כתב בבעיה | דוד שמש לא מחמם, בבדיקה בטסטר נראה שאין זרם בכניסה לטרמוסטט:
וכן למה יש סגירת מעגל בטרמוסטט? זה לא מראה שגם הוא מקולקל?
להיפך לדעתי זה מראה שזה תקין
הוא צריך לסגור מעגל כל זמן שהמים לא הגיעו לחום מסוייםנ.ב.אני כותב את דעתי אני לא מומחה בעניין
-