בירור יש אפשרות לראות כמה יתרה יש לי ברב-קו ע"י NFC - ללא אינטרנט בג'לי 2???
-
שמעתי שיש כזו אפשרות בג'לי סטאר, השאלה אם יש מישהו יודע איך עושים את זה בג'לי 2...
נ.ב. אני הכשרתי את המכשיר והורדתי את הוויפי ועכשיו אני רואה שה-NFC בכלל לא עובד לי, מישהו יודע למה זה קרה ואיך מסדרים את זה?
-
@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בבירור | יש אפשרות לראות כמה יתרה יש לי ברב-קו ע"י NFC - ללא אינטרנט בג'לי 2???:
שמעתי שיש כזו אפשרות בג'לי סטאר, השאלה אם יש מישהו יודע איך עושים את זה בג'לי 2...
נ.ב. אני הכשרתי את המכשיר והורדתי את הוויפי ועכשיו אני רואה שה-NFC בכלל לא עובד לי, מישהו יודע למה זה קרה ואיך מסדרים את זה?
יש כזו אפשרות בכול מכשיר אבל צריך אפליקציה של רב קו נראה כמו רב קו אמיתי
ולא רב קו אונליין -
החפץ בעילום שם 0השיב לבן ציון לפני 10 חודשים נערך לאחרונה על ידי החפץ בעילום שם 0 7 בפבר׳ 2024, 22:18
@בן-ציון מצאתי קישור אבל חסום בנטפרי, מישהו יכול להעלות לכאן?
ואיך אני מסדר את הNFC אתה יודע?
-
בן ציוןהשיב להחפץ בעילום שם 0 לפני 10 חודשים נערך לאחרונה על ידי בן ציון 7 במרץ 2024, 10:55
-
Yehuda 1השיב להחפץ בעילום שם 0 לפני 10 חודשים נערך לאחרונה על ידי Yehuda 1 7 במרץ 2024, 11:43
@החפץ-בעילום-שם-0
אני לא חושב שזה אפשרי תכנית, לפי עניות דעתי היתרה לא מאוחסנת על הרב קו, הקורא לוקח את ה"תז" של הרב קו ופונה לשרת מסויים לקבל פרטים עליו -
@בן-ציון כתב בבירור | יש אפשרות לראות כמה יתרה יש לי ברב-קו ע"י NFC - ללא אינטרנט בג'לי 2???:
לשלם
כתבתי לשלם
כונתי לשלם באשראי -
@בן-ציון
אתה מתכוון לשלם עם טלפון ללא אינטרנט?
מה הבעיה זה כמו כרטיס פיזי הוא מספר למכשיר אני כרטיס מספר XXXXXXXXXXX
תוקף XX/XX שלוש ספרות XXX ממש כמו כרטיס זה לא הטלפון שלוקח את הכסף זה המכשיר סליקה (שמחובר לאינטרנט) -
החפץ בעילום שם 0כתב לפני 10 חודשים נערך לאחרונה על ידי החפץ בעילום שם 0 7 באפר׳ 2024, 22:45
3/48