בירור | יש אפשרות לראות כמה יתרה יש לי ברב-קו ע"י NFC - ללא אינטרנט בג'לי 2???
-
@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בבירור | יש אפשרות לראות כמה יתרה יש לי ברב-קו ע"י NFC - ללא אינטרנט בג'לי 2???:
@בן-ציון לא ניראה לי, איך אני יכול לבדוק? מה הקובץ?
או אולי יש פה מישהו שעובד לו ב jelly 2 הNFC והוא יוכל להעלות לי את האפליקציה של ההגדרות שלו (גם אם זה לא ערוך אני יערוך שוב...)
תצרוב את הגירסה הכי מעודכנת ותראה אם חוזר לך ה nfc.
יש להם 3 גירסאות.
זה מה שעזר לי במכשירים עם הבעיה הזאת.
זה קרה אחרי שצרבתי גירסה מקורית לא הכי מעודכנת במכשירים יחסית חדשים.יש לדגם הזה לפחות 2 או 3 פעימות של ייצור,
עם שינויים קטנים במסך וב nfc ואולי עוד דברים. -
@בן-ציון כתב בבירור | יש אפשרות לראות כמה יתרה יש לי ברב-קו ע"י NFC - ללא אינטרנט בג'לי 2???:
@משה-144 כתב בבירור | יש אפשרות לראות כמה יתרה יש לי ברב-קו ע"י NFC - ללא אינטרנט בג'לי 2???:
תצרוב את הגירסה הכי מעודכנת ותראה אם חוזר לך ה nfc.
תוכל לעלות קישור לגירסה
תודהתבקש הרשאת גישה (מיוניהרץ)
https://drive.google.com/drive/folders/1PNL1x0I2vsLoofGzOhTPwx97GpnNJA_t -
@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בבירור | יש אפשרות לראות כמה יתרה יש לי ברב-קו ע"י NFC - ללא אינטרנט בג'לי 2???:
@משה-144 איזה קובץ צריך להוריד?
את הגירסא האחרונה,
-
-
@החפץ-בעילום-שם-0 לא מכיר את זה
אבל מרגיש לי שלכאורה או שאתה מוריד קובץ עדכון ועושה עדכון מקומי
או שאתה מתחבר לוויפיי ועושה עדכון אלחוטי (אין חבוש מתיר עצמו...) -
@בן-ציון כתב בבירור | יש אפשרות לראות כמה יתרה יש לי ברב-קו ע"י NFC - ללא אינטרנט בג'לי 2???:
@YOLEVI כתב בבירור | יש אפשרות לראות כמה יתרה יש לי ברב-קו ע"י NFC - ללא אינטרנט בג'לי 2???:
אני עם ג'לי סטאר רסקו
מה זה רסקו?
לי יש גילי סטאר ועובד מצויןהוא התכוון רב קו אונליין
פשוט כתב רסקו במקום רבקו -
יש למישהו מושג איך מעדכנים גירסה?
SP flash tool
תיעזר במדריכים של f21 -
@משה-144 זה מפרמט את המכשיר?
יש סיכוי לקישור?
זה? https://mitmachim.top/topic/43603/מדריך-twrp-ריקברי-מקוסטם-להורדה-למכשיר-מדריך-צריבה -
@צצצצצ
קודם כל אני יתקן את מה שכתבתי
חבר אמר לי לפני כמה ימים לאחר שכתבתי שאפשר לשלם בלי אינטרנט
שנכון שאפשר לשלם בארנק גוגל ללא אינטרנט אבל זה מצריך פעם בכמה זמן חיבור לאינטרנט הוא אמר שבארנק גוגל כתוב שאפשר עד 20 או 30 פעמים להשתמש בלי אינטרנט אחר כך צריך להתחבר לאינטרנטעכשיו מה ששאלת איך משלמים בלי אינטרנט
אז פשוט מורידים ארנק גוגל מכניסים את הכרטיס שלך ואז הכרטיס נשמר באפליקציה -
@משה-144 כתב בבירור | יש אפשרות לראות כמה יתרה יש לי ברב-קו ע"י NFC - ללא אינטרנט בג'לי 2???:
יש למישהו מושג איך מעדכנים גירסה?
SP flash tool
תיעזר במדריכים של f21יש מצב שמישהו נותן לי קישור למדריך של צריבת גרסה?