בעיה | כרטיס זיכרון דורש איתחול
-
@מנדל-0 כתב בבעיה | כרטיס זיכרון דורש איתחול:
יש תוכנה בפורום M3
אם מדובר בחומר חשוב (למרות שקשה לי להאמין) לא הייתי מבצע שינוי במקור מבלי גיבוי מלא של SBSC לפני שמתחילים לשחק עם תוכנות שעושים שינויים בכרטיס המקורי
-
@משחזר-מידע התוכנות שיחזור הפשוטות(לא M3)עושות שינוי ?
הם לא רק קוראות את החומר וכותבות לכונן אחר?
כמובן בלי להתוכח עם הרב משחזר מידע -
@מנדל-0
למיטב הבנתי כל הרעיון ב-m3 זה שהוא לא משחזר את הקבצים לכונן אחר
אלא מתקן את פורמט המחיצות של ההתקן, ולכן לא כדאי לכתוב על ההתקן עצמו לפני שיוצרים אימג' להתקן
@משחזר-מידע
יש לי כרטיס sd אם אותה בעיה (כבר שחזרתי את התוכן ככה שאין חשש לאיבוד נתונים)
אשמח לדעת אם יש כזה דבר לתקן את פורמט הקבצים ללא שחזור רגיל, קלאסי, מתיש, וארוך,
תודה.
(נ.ב. ניסיתי ב- m3 ולא עלתה בידי) -
תודה רבה לכולם
מה עם ההצעה הזו?Method 3: Fix RAW SD Card Without Formatting Using CMD
Command Prompt is a powerful and free built-in tool in Windows, with which many users seek to solve various minor issues. Although CMD is unavailable for RAW drives, it's still worth a try before we check other ways.Step 1: Connect the SD card to your PC using an SD card reader and make sure it's detected normally.
Step 2: Right-click START and run Command Prompt as an administrator.
Step 3: Enter the following command: chkdsk H: /f /r. (Replace the letter H with the drive letter of yours.)
If you're lucky, CMD will work on a RAW SD card without formatting. However, sometimes, you may get error messages such as "CHKDSK is not available for RAW driver" and "The type of file system is RAW". If so, you'll have to try another method to fix a RAW SD card.