בקשת מידע | אשמח להמלצות על מחשב
-
@MAKRO נכון, 8 ראם בשביל דפדפן זה המון, לכן ההנחה שלי הייתה שהוא ידע ש8 ROM הכוונה לROM. אבל כמובן שעל כמות קטנה כזו של זיכרון קשיח אי אפשר להתקין ווינדוס (בכרומבוק שלי יש 16GB eMMC, והתקנתי עליו ווינדוס רזה שפורסם פה בפורום)
וכנ"ל הוא מצויין להקלדות, אפשר להריץ בו בקלות אופיס ותוכנות תורניות (שרצות מדיסק אונקי) -
-
@Wild @MAKRO @משחזר-מידע
עדכנתי את הפוסט
@DAVID-MMOD פניתי במייל -
בכוונה לא הכנסתי קישורים לחנות ולא המלצתי על זאפ.
דעתי האישית (מנסיון מר) שאין לקנות מחשב בחנות באינטרנט אא"כ אתה מכיר את החנות שלה באופן פיזי והיא נגישה לך.
במקרה של בעיות (וכשמתעוררות כאלו...) בחנות מקומית יש לך שירות מעולה והם רוצים לבוא לקראתך ולרצות.
מאידך חנויות שנמצאים ברשת, ובמיוחד אם אין להם חנות פיזית, מלכתחילה רמת השירות פחותה האמינות גם לא משהו, ובמקרה של תקלה אתה צריך שליחים הלוך חזור וכל פעם זה סיפור מחדש.
כמובן הרבה פעמים האחריות כלל לא קשורה לחנות אלא היא גלובלית אבל לפעמים מספיק שבחנות שמו לך גירסה לא טובה של וינדוס או משהו כזה ויש לך סיפורי אלף לילה ולילה.ניתן לחלוק להתווכח לשכנע, אבל זה הנסיון האישי שלי.
חוץ מזה, הרבה פעמים חנויות מקומיות לא יותר יקרות מחנויות בזאפ. -
@אליהו52
שתי החנויות שהבאתי מוכרות לי והם אמינות מניסיון.
בנוסף הדגם הזה מגיע עם שירות של דל עד הבית ולכאורה אתה בכלל לא צריך לפנות לחנות.
(ספציפית מרוב שהדגם הזה מוצלח לא יצא לי להיתקל במישהו שהיה צריך את האחריות).בנוגע למערכת הפעלה: כמדומני שבתור חבר פורום, הוא יסתדר מצוין עם ההתקנה בעצמו ולא יצטרך שהחנות תעשה לו את זה. כך שהבעיה לא מתחילה.
@אליהו52 כתב בבקשת מידע | אשמח להמלצות על מחשב:
חוץ מזה, הרבה פעמים חנויות מקומיות לא יותר יקרות מחנויות בזאפ.
נדיר
-
@87937 כתב בבקשת מידע | אשמח להמלצות על מחשב:
(ספציפית מרוב שהדגם הזה מוצלח לא יצא לי להיתקל במישהו שהיה צריך את האחריות).
אתה מדבר על הדגם הזה (3520) ספציפית?
כי הסדרה בכללי מגיעה אליי הרבה פעמים לכל מיני תיקונים
הרבה פעמים זה לא במסגרת האחריות כי זה נשבר (הפלסטיקה בכלל לא משהו, וזה מורגש כבר כשאתה מחזיק את הדבר העדין הזה בפעם הראשונה) וכו'
הלוח אם הוא לוח סיני קלאסי, ומבדיקות שערכתי מול מחשבים עסקיים, כבר בתור חדש הוא לא מתפקד בכלל אותו דבר, ואין מה לדבר לאחר כמה חודשים של שימוש יומיומי..
הרבה בעיות לוח אם אין אפשרות בכלל לשכנע את החברה שקיימות, כגון - תקיעות מידי פעם, איטיות מידי פעם, ריצודים וכו'
ולכן מי שחושב שסתם ההבדל במחיר הוא פי 2.5 -3 למחשב עסקי של אותה החברה, מומלץ לו לחשוב על זה עוד הפעםנ. ב. גילוי נאות - אני מוכר מחשבים עסקיים מחברות הייטק וכו'