דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
  4. איך מתקינים ווינדוס TO GO על דיסק קשיח חיצוני?

איך מתקינים ווינדוס TO GO על דיסק קשיח חיצוני?

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
21 פוסטים 6 כותבים 1.8k צפיות 2 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • שלמה ווייסש שלמה ווייס

@bbn מעניין אף פעם לא ניסתי לאחר מכן אני יכול להשתמש אם אותו כונן במחשב וזה יהיה ווינדוס רגיל או שה TO GO שונה?

B מנותק
    B מנותק
    bbn
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי

@שלמה-ווייס נראה רגיל
    אבל זה לא ממש מומלץ
    גם מבחינת מהירות
    וגם שאני אצלי ניסיתי על כונן חיצוני, היו כל מיני תוכנות מובנות במערכת הפעלה שלא עבדו לי

שלמה ווייסש תגובה 1 תגובה אחרונה
    3
    • T מנותק
      T מנותק
      TipTop

זה בעיקר טוב למי שרוצה זמנית להשתמש במחשב של מישהו אחר -כמו"כ אין עדכונים של וינדוס ז"א לתוכנות שאתה תתקין בעצמך ניחא, לגבי המהירות תלוי מאוד על מה תתקין אני עשיתי על אונקי של סנדיסק 16גיגה וכמעט לא מרגישים שהמחשב בעצם פועל מטשופשיק בUSB

T shloimyS 2 תגובות תגובה אחרונה
      1
      • T TipTop

זה בעיקר טוב למי שרוצה זמנית להשתמש במחשב של מישהו אחר -כמו"כ אין עדכונים של וינדוס ז"א לתוכנות שאתה תתקין בעצמך ניחא, לגבי המהירות תלוי מאוד על מה תתקין אני עשיתי על אונקי של סנדיסק 16גיגה וכמעט לא מרגישים שהמחשב בעצם פועל מטשופשיק בUSB

T מנותק
        T מנותק
        TipTop

@TipTop אמר באיך מתקינים ווינדוס TO GO על דיסק קשיח חיצוני?:

הייתי אומר למי שיודע - כדאי מאוד שיהיה כזה USB מוכן עם תוכנות חשובות לשחזור קבצים וכדומה, אם המחשב קורס ולא מצליח להפעיל מההארדיסק הפנימי או יותר מזה כשמחקת בטעות קבצים ואתה רוצה לעשות שחזור ע"י תוכנה בלי שתצטרך להוציא פיזית את ההארדיסק או להפעיל אותו ובכך לקחת סיכון שהקבצים ימחקו ע"י המערכת בטעות.

shloimyS תגובה 1 תגובה אחרונה
        3
        • T TipTop

הייתי אומר למי שיודע - כדאי מאוד שיהיה כזה USB מוכן עם תוכנות חשובות לשחזור קבצים וכדומה, אם המחשב קורס ולא מצליח להפעיל מההארדיסק הפנימי או יותר מזה כשמחקת בטעות קבצים ואתה רוצה לעשות שחזור ע"י תוכנה בלי שתצטרך להוציא פיזית את ההארדיסק או להפעיל אותו ובכך לקחת סיכון שהקבצים ימחקו ע"י המערכת בטעות.

shloimyS מנותק
          shloimyS מנותק
          shloimy

בשביל זה יש דיסק טכנאים

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • T TipTop

shloimyS מנותק
            shloimyS מנותק
            shloimy

מוזר אני התקנתי גם על אונקי של סאנדיסק 16 ג'יגה וזה זחל כמו צב

T תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • B bbn

@שלמה-ווייס נראה רגיל
              אבל זה לא ממש מומלץ
              גם מבחינת מהירות
              וגם שאני אצלי ניסיתי על כונן חיצוני, היו כל מיני תוכנות מובנות במערכת הפעלה שלא עבדו לי

שלמה ווייסש מנותק
              שלמה ווייסש מנותק
              שלמה ווייס

@bbn התקנתי היום (אחרי מה שראיתי כאן ומה שהסברת לי)בדרך זו על כונן SSD 120GB כי לא הצלחתי בדרך אחרת ובנתיים זה עובד ממש מצויין

מוכר מצלמות קנון יד שנייה

תגובה 1 תגובה אחרונה
              4
              • shloimyS shloimy

מוזר אני התקנתי גם על אונקי של סאנדיסק 16 ג'יגה וזה זחל כמו צב

T מנותק
                T מנותק
                TipTop

@shloimy פעם ראשונה כי אז הוא עדיין 'מתקין' את עצמו אח"כ זה מצויין

תגובה 1 תגובה אחרונה
                1
                • א מנותק
                  א מנותק
                  אליהו 123
                  מורחק
                  כתב ב נערך לאחרונה על ידי אליהו 123

לכל המגיבים, כדאי לדעת ש-RUFUS מתקין בדרך פעולה שונה משאר התוכנות שפורצות TOGO.
                  ולמעוניינים (או למומחים) ההסבר כאן

:::

RUFUS מעתיקה את קובץ ה-Wim.exe המורחב של Windows לדיסק אונקי המבוקש, ובמקום לפרק אותו במהלך האתחול לדיסק קשיח היא מעתיקה אותו פיזית לחלוטין לאונקי.
                  מה שקורה שהאונקי משמש כביכול מערכת הפעלה אמיתית לחלוטין, בזכות התרגום של RUFUS. ואין הבדל בכלל בין המחשב שלנו לאונקי שלנו.
                  לעומת זאת התוכנות האחרות משתמשוךת בטכניקה שווינדוס עצמה משתמשת כדי ליצור TOGO, וכך נוצרת מערכת הפעלה שתופסת נפח הגיוני יותר לאונקי (רק שווינדוס לא מרשה לעשות זאת רק על האונקיים המאושרים שלה, ועל הדרך היא מרוויחה עוד כסף).
                  בנוסף בפריצה של TOGO שלא בעזרת RUFUS הרי ש-Windows לא מוריד דרייברים ספיציפיים למחשב המבוקש כי הוא "יודע" שהאונקי נודד בין סוגי חומרה שונים, ולכן נמנעות קריסות מערכת לא מבוקשות.
                  נמצא ש-RUFUS שומרת על ההגינות כיון שהיא חברה פופולארית, לעומת זאת שאר החברות הפורצות מעדיפות את האיכות ופחות
                  את ההגינות ומשתמשות בטכניקה של ווינדוס, אני אישית מצדיע להם בכל הכבוד הראוי (כזאת היא למשל התוכנה של EasaUS Partition Master.exe).

shloimyS תגובה 1 תגובה אחרונה
                  4
                  • Y מנותק
                    Y מנותק
                    YOLEVI

על איזה תכנה אתה ממליץ שעושה את זה בדרך של ווינדוס?

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • א אליהו 123

לכל המגיבים, כדאי לדעת ש-RUFUS מתקין בדרך פעולה שונה משאר התוכנות שפורצות TOGO.
                      ולמעוניינים (או למומחים) ההסבר כאן

RUFUS מעתיקה את קובץ ה-Wim.exe המורחב של Windows לדיסק אונקי המבוקש, ובמקום לפרק אותו במהלך האתחול לדיסק קשיח היא מעתיקה אותו פיזית לחלוטין לאונקי.
                      מה שקורה שהאונקי משמש כביכול מערכת הפעלה אמיתית לחלוטין, בזכות התרגום של RUFUS. ואין הבדל בכלל בין המחשב שלנו לאונקי שלנו.
                      לעומת זאת התוכנות האחרות משתמשוךת בטכניקה שווינדוס עצמה משתמשת כדי ליצור TOGO, וכך נוצרת מערכת הפעלה שתופסת נפח הגיוני יותר לאונקי (רק שווינדוס לא מרשה לעשות זאת רק על האונקיים המאושרים שלה, ועל הדרך היא מרוויחה עוד כסף).
                      בנוסף בפריצה של TOGO שלא בעזרת RUFUS הרי ש-Windows לא מוריד דרייברים ספיציפיים למחשב המבוקש כי הוא "יודע" שהאונקי נודד בין סוגי חומרה שונים, ולכן נמנעות קריסות מערכת לא מבוקשות.
                      נמצא ש-RUFUS שומרת על ההגינות כיון שהיא חברה פופולארית, לעומת זאת שאר החברות הפורצות מעדיפות את האיכות ופחות
                      את ההגינות ומשתמשות בטכניקה של ווינדוס, אני אישית מצדיע להם בכל הכבוד הראוי (כזאת היא למשל התוכנה של EasaUS Partition Master.exe).

shloimyS מנותק
                      shloimyS מנותק
                      shloimy

@YOLEVI אמר באיך מתקינים ווינדוס TO GO על דיסק קשיח חיצוני?:

@אליהו-123 אמר באיך מתקינים ווינדוס TO GO על דיסק קשיח חיצוני?:

כזאת היא למשל התוכנה של EasaUS Partition Master.exe).

Y תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0
                      • shloimyS shloimy

@YOLEVI אמר באיך מתקינים ווינדוס TO GO על דיסק קשיח חיצוני?:

@אליהו-123 אמר באיך מתקינים ווינדוס TO GO על דיסק קשיח חיצוני?:

כזאת היא למשל התוכנה של EasaUS Partition Master.exe).

Y מנותק
                        Y מנותק
                        YOLEVI

@shloimy תודה
                        הסתפקתי אם כזאת הכוונה כרופוס...

א תגובה 1 תגובה אחרונה
                        0
                        • Y YOLEVI

@shloimy תודה
                          הסתפקתי אם כזאת הכוונה כרופוס...

א מנותק
                          א מנותק
                          אליהו 123
                          מורחק

@YOLEVI האמת ש-EasaUS Partition Master עושה את זה בגירסא בתשלום.
                          AOMEI עושה את זה גם בחינם, תוכל להוריד אותה כאן בהורדה ישירה
                          או לבקר באתר הבית...

תגובה 1 תגובה אחרונה
                          0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון
                          0
                          • חוקי הפורום
                          • פופולרי
                          • לא נפתר