דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. חשמל - כללי
  3. חשמל - שונות
  4. בירור | ראש מטען וכבל מקוריים? מי יודע?

בירור | ראש מטען וכבל מקוריים? מי יודע?

מתוזמן נעוץ נעול הועבר חשמל - שונות
6 פוסטים 3 כותבים 131 צפיות 2 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • B מנותק
    B מנותק
    bn17484
    כתב נערך לאחרונה על ידי

יש לי הרבה מכשירים שאני משווק לכל מיני מוסדות וביחד עם המכשירים מגיע ראש מטען וכבל טעינה מקוריים
    לפעמים החברה לא שולחת את המטענים המקוריים יחד עם המכשירים ואני צריך לדאוג לבד גם לראש מטען וגם לכבל
    השאלה שלי היא האם כדי להגיע ל - 100 % בטיחות אני צריך דווקא את ראש המטען והכבל המקורי שקיבלתי יחד עם המכשיר הספציפי
    או שאני צריך לדאוג שרק הפרמטר של האמפר יהיה תואם לדוגמה אם המכשיר צורך A2 אז גם הקבל וראש המטען צריכים להיות של A2
    ולא צריכים דווקא להיות מקוריים מהחברה או שצריך שעוד כמה דברים יהיו תואמים בשביל הבטיחות
    מי מבין מי יודע?

E M 2 תגובות תגובה אחרונה
    0
    • B bn17484

יש לי הרבה מכשירים שאני משווק לכל מיני מוסדות וביחד עם המכשירים מגיע ראש מטען וכבל טעינה מקוריים
      לפעמים החברה לא שולחת את המטענים המקוריים יחד עם המכשירים ואני צריך לדאוג לבד גם לראש מטען וגם לכבל
      השאלה שלי היא האם כדי להגיע ל - 100 % בטיחות אני צריך דווקא את ראש המטען והכבל המקורי שקיבלתי יחד עם המכשיר הספציפי
      או שאני צריך לדאוג שרק הפרמטר של האמפר יהיה תואם לדוגמה אם המכשיר צורך A2 אז גם הקבל וראש המטען צריכים להיות של A2
      ולא צריכים דווקא להיות מקוריים מהחברה או שצריך שעוד כמה דברים יהיו תואמים בשביל הבטיחות
      מי מבין מי יודע?

E מנותק
      E מנותק
      ejay
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@bn17484
      תקרא כאן
      https://www.electricalsafetyfirst.org.uk/guidance/product-safety/mobile-phone-chargers/

B תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • E ejay

@bn17484
        תקרא כאן
        https://www.electricalsafetyfirst.org.uk/guidance/product-safety/mobile-phone-chargers/

B מנותק
        B מנותק
        bn17484
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@ejay אתה מתכוון למזויפים אני מתכוון גם למקוריים שאני קונה בחנות עם תקן השאלה היא מה הפרמטרים שאני אומר למוכר כדי שיביא לי משהו דומה למוצר המקורי והאם הדבר הקריטי הוא דווקא ראש המטען כלומר השנאי או גם החוט צריך להיות עם פרמטרים מסויימים אבל על הכל אני מדבר שהם מקוריים ולא מזויפים כולם עם תקן

E תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • B bn17484

@ejay אתה מתכוון למזויפים אני מתכוון גם למקוריים שאני קונה בחנות עם תקן השאלה היא מה הפרמטרים שאני אומר למוכר כדי שיביא לי משהו דומה למוצר המקורי והאם הדבר הקריטי הוא דווקא ראש המטען כלומר השנאי או גם החוט צריך להיות עם פרמטרים מסויימים אבל על הכל אני מדבר שהם מקוריים ולא מזויפים כולם עם תקן

E מנותק
          E מנותק
          ejay
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@bn17484
          לגבי איכות הכבל
          https://syllucid.com/blogs/news/ultimate-guide-to-buying-a-usb-cable

תגובה 1 תגובה אחרונה
          1
          • B bn17484

מי מבין מי יודע?

M מנותק
            M מנותק
            MERS
            מורחק
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@bn17484 כתב בבירור | ראש מטען וכבל מקוריים? מי יודע?:

מי מבין מי יודע?

אני אישית ממליץ על מטען חכם [אם אתה צריך אני יכול להביא לך כמות].

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • B מנותק
              B מנותק
              bn17484
              כתב נערך לאחרונה על ידי

הקישור לאיכות הכבל לא נפתח לי - זה חסום לי
              אני אשמח שיכתבו לי במילים פשוטות מי שמבין
              ועוד דבר חשוב בטריות שהיו בשמש בתוך מכשיר פועל או בתוך רכב שאין לי מושג להיכן המעלות הגיעו שם הבטריה יכולה להתפוצץ סתם כך בלי להתנפח או שחייב להיות סימן כל שהוא אם קרה לה נזק

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון
              0
              • חוקי הפורום
              • פופולרי
              • לא נפתר
              • משתמשים