הידעת|פתיחת קישור בכרטיסיה חדשה בצורה קלה וזריזה
-
@yitzikdy אמר בהידעת|פתיחת קישור בכרטיסיה חדשה בצורה קלה וזריזה:
@מוטי-ברנד אם אני נשען על הכסא יד אחת על המשענת של היד בצד שמאל והיד השניה על העכבר.... לרעיון שלך אני צריך להתרומם להגיע למקלדת וללחוץ על הקונטרול ומה שהוא הביא, היד שלי כבר נמצאת על העכבר אני לא צריך לזוז
ליבי עליך על הטרחה
-
אגב לחיצה על הגלגל כשהמצביע לא על קישור אז יכולים לגלול את הדף למטה ולמעלה ולצדדים עם תזוזה של העכבר.
מקווה שהוספתי משהו -
@מוטי-ברנד אמר בהידעת|פתיחת קישור בכרטיסיה חדשה בצורה קלה וזריזה:
@yitzikdy קונטרול ואז ללחוץ על הקישור רגיל
מגניב, זה מועיל למחשבים ניידים. -
@yitzikdy נראה לי אני צריך לשנות את הכותרת לפונקציות עם העכבר
-
@חיים-כהן-1 אמר בהידעת|פתיחת קישור בכרטיסיה חדשה בצורה קלה וזריזה:
@yitzikdy נראה לי אני צריך לשנות את הכותרת לפונקציות עם העכבר
והמקלדת (לאלו שעובדים אם 2 ידיים)
-
יש עוד דרך יותר קלה שהיום למדתי את זה ממישהו על ידי לחיצה על קונטרול אז זה עובר לבד לחלון חדש
מחשב נייד
@מוטי-ברנד אם אני נשען על הכסא יד אחת על המשענת של היד בצד שמאל והיד השניה על העכבר.... לרעיון שלך אני צריך להתרומם להגיע למקלדת וללחוץ על הקונטרול ומה שהוא הביא, היד שלי כבר נמצאת על העכבר אני לא צריך לזוז
מחשב נייח
-
@דוד-1 אצלי (ניד) שניהם עובדים
ברור שהתכוונתי כשאין עכבר חיצוני..
-
@חיים-כהן-1 אוקיי מה שאתה הבאת יותר טוב זה רק לחצן אחד ו @מוטי-ברנד זה שתיים!!!
הנידון הזה לא מכבד את הפורום. הציעו כאן 2 אפשרויות מוצלחות לפתיחת קישור בכרטיסיה חדשה, והבוחר יבחר את מה שנוח לו יותר. זה קצת ילדותי להתחיל לדון כאן מי כתב עצה יותר טובה.
-
@אברך-מייבין הגענו כבר למסקנא
@דוד-1 אמר בהידעת|פתיחת קישור בכרטיסיה חדשה בצורה קלה וזריזה:
יש עוד דרך יותר קלה שהיום למדתי את זה ממישהו על ידי לחיצה על קונטרול אז זה עובר לבד לחלון חדש
מחשב נייד
מחשב נייח
-
הרבה פעמים גם פה בפורום אנו רוצים שהקישור יפתח בכרטיסיה חדשה
אז יש אופציה שע"י לחיצה עם לחצן הגלגלת בעכבר על קישור הוא פותח אותו בכרטיסיה חדשהלכאו' זה פשוט אבל לא ידעתי ע"ז
אגב, יעיל במיוחד ברשימת הנושאים שלא נקראו. כי כשאתם נכנסים לנושא מסויים מתוך הרשימה ואח"כ חוזרים אחורה, אתם חוזרים לראש רשימת הנושאים שלא נקראו ולא לאיפה שאחזתם, ומאוד מעצבן להיזכר איזה נושא כבר ראינו ואיזה לא.
בפרוג - לחיצה על 'חזור' מביאה אותכם למקום שאחזתם ולא לראש הרשימה, אולי יהיה ניתן לסדר גם כאן שיעבוד כך?!
-
@מתחיל-מומחה אמר בהידעת|פתיחת קישור בכרטיסיה חדשה בצורה קלה וזריזה:
אולי ידעתם ע"ז אבל אני לא, ובמקרה פתאום ראיתי את זה וזה ממש נח,
אז אמרתי שאני חייב לשתף אתכם...הרבה פעמים גם פה בפורום אנו רוצים שהקישור יפתח בכרטיסיה חדשה
אז יש אופציה שע"י לחיצה עם לחצן הגלגלת בעכבר על קישור הוא פותח אותו בכרטיסיה חדשהלכאו' זה פשוט אבל לא ידעתי ע"ז
אגב, יעיל במיוחד ברשימת הנושאים שלא נקראו. כי כשאתם נכנסים לנושא מסויים מתוך הרשימה ואח"כ חוזרים אחורה, אתם חוזרים לראש רשימת הנושאים שלא נקראו ולא לאיפה שאחזתם, ומאוד מעצבן להיזכר איזה נושא כבר ראינו ואיזה לא.
בפרוג - לחיצה על 'חזור' מביאה אותכם למקום שאחזתם ולא לראש הרשימה, אולי יהיה ניתן לסדר גם כאן שיעבוד כך?!
אני עד היום הייתי פותח קישור בכרטיסיה חדשה, ע"י לחיצה ימנית בעכבר על הקישור, ואז 'פתח קישור בכרטיסיה חדשה'.
-
@שמואל מה אתה אומר על הרעיון
אולי יהיה ניתן לסדר גם כאן שיעבוד כך?!
-
יש גם אפשרות, לגרור את הקישור על ה + שלשמאל הכרטיסיות הפתוחות, וזה פותח בכרטיסיה חדשה.
-
@יהלום זה מה ש @מוטי-ברנד אמר מחשב נייד ומחשב נייח