בעיה | מזגן שרק חלק ממנו מוציא אוויר
-
בעקבות בעיה במזגן שלנו וחום כבד שמילא את חלל הבית, קראתי את המדריכים של @תלת-פאזי, אבל לא מצאתי פתרון לבעיה (האמת שקראתי קצת ברפרוף, אז אולי זה פשוט התפספס לי).
הבעיה היא כזו: האוויר יוצא מהמזגן שלנו (Spectra) משלוש תריסים, ימני, אמצעי ושמאלי. אז כרגע, האוויר יוצא משני הצדדים, אך לא מהאמצעי.
זה ממש דחוף, יש לי אורחים לשבת -
בעקבות בעיה במזגן שלנו וחום כבד שמילא את חלל הבית, קראתי את המדריכים של @תלת-פאזי, אבל לא מצאתי פתרון לבעיה (האמת שקראתי קצת ברפרוף, אז אולי זה פשוט התפספס לי).
הבעיה היא כזו: האוויר יוצא מהמזגן שלנו (Spectra) משלוש תריסים, ימני, אמצעי ושמאלי. אז כרגע, האוויר יוצא משני הצדדים, אך לא מהאמצעי.
@תלת-פאזי כתב בבעיה | מזגן שרק חלק ממנו מוציא אוויר:
פילטרים נקיים? סוללה נקייה?
פילטרים כן
סוללה - מה זה? -
זה ממש דחוף, יש לי אורחים לשבת@רפאל-0
כאמור, שטיפה למאיץ ולסוללה.
(נהוג לשטוף עם גרניק, רק בזהירות שלא ישבור ויעקם כלום. גם צינור בלחץ גבוה יועיל) -
@רפאל-0
כאמור, שטיפה למאיץ ולסוללה.
(נהוג לשטוף עם גרניק, רק בזהירות שלא ישבור ויעקם כלום. גם צינור בלחץ גבוה יועיל) -
תכניס מברשת צבע בעדינות לתוך המאיץ (קצת בתוך התריס מאיפה שהאיר יוצא) ותעבור איתה משמאל לימין ותצפה להרבה אבק.
-
היום המזגן עובד לעילא ולעילא... בלעה"ר.
אבל בהחלט, בין העוף לטשולנט, אני יעשה את הטיפים שכתבו כאן.
תודה רבה!!!! -
היום המזגן עובד לעילא ולעילא... בלעה"ר.
אבל בהחלט, בין העוף לטשולנט, אני יעשה את הטיפים שכתבו כאן.
תודה רבה!!!! -
-
@איינשטיין צריך לנקות איפה שיוצא...ומי שכבר חוסך בשטיפת מזגן אז אפשר לשים מסיר שומנים קר על הסולולה במאייד לכמה דקות ולשטוף אותו אחר כך עם נטלה (על אחריותכם).