בעיה | מזגן שרק חלק ממנו מוציא אוויר
-
בעקבות בעיה במזגן שלנו וחום כבד שמילא את חלל הבית, קראתי את המדריכים של @תלת-פאזי, אבל לא מצאתי פתרון לבעיה (האמת שקראתי קצת ברפרוף, אז אולי זה פשוט התפספס לי).
הבעיה היא כזו: האוויר יוצא מהמזגן שלנו (Spectra) משלוש תריסים, ימני, אמצעי ושמאלי. אז כרגע, האוויר יוצא משני הצדדים, אך לא מהאמצעי.
זה ממש דחוף, יש לי אורחים לשבת

-
בעקבות בעיה במזגן שלנו וחום כבד שמילא את חלל הבית, קראתי את המדריכים של @תלת-פאזי, אבל לא מצאתי פתרון לבעיה (האמת שקראתי קצת ברפרוף, אז אולי זה פשוט התפספס לי).
הבעיה היא כזו: האוויר יוצא מהמזגן שלנו (Spectra) משלוש תריסים, ימני, אמצעי ושמאלי. אז כרגע, האוויר יוצא משני הצדדים, אך לא מהאמצעי.
זה ממש דחוף, יש לי אורחים לשבת

@רפאל-0
כאמור, שטיפה למאיץ ולסוללה.
(נהוג לשטוף עם גרניק, רק בזהירות שלא ישבור ויעקם כלום. גם צינור בלחץ גבוה יועיל) -
@רפאל-0
כאמור, שטיפה למאיץ ולסוללה.
(נהוג לשטוף עם גרניק, רק בזהירות שלא ישבור ויעקם כלום. גם צינור בלחץ גבוה יועיל) -
תכניס מברשת צבע בעדינות לתוך המאיץ (קצת בתוך התריס מאיפה שהאיר יוצא) ותעבור איתה משמאל לימין ותצפה להרבה אבק.
-
היום המזגן עובד לעילא ולעילא... בלעה"ר.
אבל בהחלט, בין העוף לטשולנט, אני יעשה את הטיפים שכתבו כאן.
תודה רבה!!!! -
היום המזגן עובד לעילא ולעילא... בלעה"ר.
אבל בהחלט, בין העוף לטשולנט, אני יעשה את הטיפים שכתבו כאן.
תודה רבה!!!! -
-
@איינשטיין צריך לנקות איפה שיוצא...ומי שכבר חוסך בשטיפת מזגן אז אפשר לשים מסיר שומנים קר על הסולולה במאייד לכמה דקות ולשטוף אותו אחר כך עם נטלה (על אחריותכם).
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות