בירור | עימוד פשוט בוורד
-
@עניו-כמשה כתב בבירור | עימוד פשוט בוורד:
שלום
אני רוצה לעשות ספר עם עימוד כזה
השאלה אם יש אפשרות פשוטה בוורד לעשות עימוד כזה פשוט בוורד
של טקסט למעלה ולמטה טקסט נוסף עם ביאור משולב כמו הדוגמא שמצורפת פה
תודה על העזרה לכולם
השאלה מה הגודל אם זה 300 עמודים אז זה יהיה מתיש, אם קונטרס של 30 עמודים זה אפשרי
-
@דנבו כתב בבירור | עימוד פשוט בוורד:
שלום
אני רוצה לעשות ספר עם עימוד כזה
השאלה אם יש אפשרות פשוטה בוורד לעשות עימוד כזה פשוט בוורד
של טקסט למעלה ולמטה טקסט נוסף עם ביאור משולב כמו הדוגמא שמצורפת פה
תודה על העזרה לכולם
השאלה מה הגודל אם זה 300 עמודים אז זה יהיה מתיש, אם קונטרס של 30 עמודים זה אפשרי
איך אפשרי
-
@משחזר-מידע כתב בבירור | עימוד פשוט בוורד:
(כאילו שwinword חינמית?!)
לגבי אם עימודית חינמית - ובד בבד אם יש הבדל במספרי עמוד.
עימודית היא חצי חינמית, וזה בעצם גם מתרץ את השאלה השניה.
לעימודית יש עשרות כלים, חלק חינמיים, אבל בכלים הכבדים, אז זה מתחלק לאוטומטי ולא אוטומטי, לדוגמא אם רוצים לעשות לכל המסמך פקודות בלי שיהיה הבדל אם זה 30 או 300 אז צריך את הכלים האוטומטיים, אבל הכלים הידניים הם חינמיים, אם אתה מעוניין לעמד פיסקה פיסקה, ואז באמת יש הבדל בין 30 ל300...
אבל כבר פגשתי אנשים שהעדיפו לעמד ספרים שלמים בחינמי, כנראה שלפעמים כח הרצון כח גובר על בעיות בפרנסה...
אבל סתם, זה אפשרי בהחלט, וזה יכול לקחת כמה דקות ממש לעמד ספר שלם כזה גם של 300 עמוד, כמה עבודה יהיה? תלוי בעיקר בך! אם אתה מתמצא היטב, או לכל הפחות תתרגל תוך כדי עבודה - זה יהיה כיף וקל ומהיר, אחרת, זה בהחלט יכול להיות מייגע, אבל בית ספר טוב לוורד זה בטוח, אם לא מנסים לא לומדים.
-
@es0583292679 כתב בבירור | עימוד פשוט בוורד:
(כאילו שwinword חינמית?!)
לגבי אם עימודית חינמית - ובד בבד אם יש הבדל במספרי עמוד.
עימודית היא חצי חינמית, וזה בעצם גם מתרץ את השאלה השניה.
לעימודית יש עשרות כלים, חלק חינמיים, אבל בכלים הכבדים, אז זה מתחלק לאוטומטי ולא אוטומטי, לדוגמא אם רוצים לעשות לכל המסמך פקודות בלי שיהיה הבדל אם זה 30 או 300 אז צריך את הכלים האוטומטיים, אבל הכלים הידניים הם חינמיים, אם אתה מעוניין לעמד פיסקה פיסקה, ואז באמת יש הבדל בין 30 ל300...
אבל כבר פגשתי אנשים שהעדיפו לעמד ספרים שלמים בחינמי, כנראה שלפעמים כח הרצון כח גובר על בעיות בפרנסה...
אבל סתם, זה אפשרי בהחלט, וזה יכול לקחת כמה דקות ממש לעמד ספר שלם כזה גם של 300 עמוד, כמה עבודה יהיה? תלוי בעיקר בך! אם אתה מתמצא היטב, או לכל הפחות תתרגל תוך כדי עבודה - זה יהיה כיף וקל ומהיר, אחרת, זה בהחלט יכול להיות מייגע, אבל בית ספר טוב לוורד זה בטוח, אם לא מנסים לא לומדים.
איפה האופציה של העימוד שאני מחפש?
-
להערות תשתמש עם פקודת טורים של וורד.
עצב תיבת טקסט מקושרות ברוחב העמוד ותמקם אותה למעלה, תדביק לתוכה את הטקסט העליון תעתיק ותדביק את התיבה בכל העמודים, בגלל שתיבות הטקסט מקושרות, הטקס יעבור אוטומטי מתיבה לתיבה שבעמוד הבא. הגדל או הקטן את התיבה לפי הענין (שהטקס העליון יהיה מגביל להערות).
כמובן את גודל הפונט והמרווח בין שורות ושאר העיצוב צריך לעצב מראש. -
תעשה כל קטע חדש הערה חדשה, ותעשה סגנון מוסתר להפניות בשני הצדדים, ותיצור סגנונות דיבור המתחיל ופירוש, ואז תזרום עם זה.
בהצלחה רבה!
שלח לי עותק אחרי הסגירה .
-
ותעשה סגנון מוסתר להפניות בשני הצדדים
מה הכוונה איך אני עושה זאת?
-
-
בקצרה, (תצטרך קצת ידע וזה לא על רגל אחת), בחיפוש והחלפה להפניות של האותיות או המספרים שמציינים להערות, גם מעלה וגם למטה, לגרום להם להיות מוסרים ובלתי נראים.
והשיטה הכי נכונה וגם הכי קלה ואיכותית ומקצועית וכו', זה להחיל על זה סגנון ספציפי, ואז להחיל את ההסתרה על הסגנון.
יש ב'עימודית' כלי לעשות את זה בעה"י.
-
בקצרה, (תצטרך קצת ידע וזה לא על רגל אחת), בחיפוש והחלפה להפניות של האותיות או המספרים שמציינים להערות, גם מעלה וגם למטה, לגרום להם להיות מוסרים ובלתי נראים.
והשיטה הכי נכונה וגם הכי קלה ואיכותית ומקצועית וכו', זה להחיל על זה סגנון ספציפי, ואז להחיל את ההסתרה על הסגנון.
יש ב'עימודית' כלי לעשות את זה בעה"י.
אני אנסה לעשות את זה
תודה רבה על כל העזרה
-
@עניו-כמשה התוספים המופיעים במתמחים בחינם:
https://mitmachim.top/topic/53816/להורדה-תוסף-עיצוב-תורני-לוורד
https://mitmachim.top/topic/54409/להורדה-תוסף-וורד-תורני -
לגבי אם עימודית חינמית -
אין לי מושג מושג למה צטטת אותי כשאין תגובה לנכתב
-
לגבי אם עימודית חינמית -
אין לי מושג מושג למה צטטת אותי כשאין תגובה לנכתב
מה זה ירדתי עליך, אבל בצחוק לא נורא קח את זה באיזי.
סתם סתם, מה זה משנה? העיקר יש תשובה למה ששאלו, תהיה בריא, הקפצתי אותך, מקוה שלא סגרת בגללי את הגמרא, או שלא קמת מהשינה, צוחק אל תדאג