עזרה | העברת הארד דיסק למחשב חדש
-
@צביקי10
כפי שחשבתי. הדיסק שלך הוא MBR והמחשב השני הוא GPT זו הסיבה שהוא לא קורא אותו. האופציה שלך היא לפרמט את הדיסק לGPT [כל החומר ימחק] ורק אז המחשב השני יקלוט אותו -
@צביקי10
כפי שחשבתי. הדיסק שלך הוא MBR והמחשב השני הוא GPT זו הסיבה שהוא לא קורא אותו. האופציה שלך היא לפרמט את הדיסק לGPT [כל החומר ימחק] ורק אז המחשב השני יקלוט אותו@יעקב-אליעזר אין אופציה מבלי שימחק ?
-
@יעקב-אליעזר אין אופציה מבלי שימחק ?
@צביקי10
לא נראה לי -
@צביקי10
לא נראה לי@יעקב-אליעזר יש אופציה שהמחשב החדש כן יקרא את הMBR
-
@יעקב-אליעזר יש אופציה שהמחשב החדש כן יקרא את הMBR
@צביקי10
לא.
מה העניין שלך תוציא את החומר ממנו תפרמט לGPT וזהו -
@צביקי10
לא.
מה העניין שלך תוציא את החומר ממנו תפרמט לGPT וזהו@יעקב-אליעזר זה הרבהקבצים, יש גם תוכנות ניהול שהם דורשים כסף על כל התקנה חדשה וכו'
בכל מקרה תודה רבה על העזרה ועל ההסבר היעיל -
@יעקב-אליעזר זה הרבהקבצים, יש גם תוכנות ניהול שהם דורשים כסף על כל התקנה חדשה וכו'
בכל מקרה תודה רבה על העזרה ועל ההסבר היעיל -
@צביקי10 אם אני יעשה קובץ תמונה של כל הדיסק הישן, ולהתקין לתוך הדיסק החדש זה אמור לעבוד, או שהוא גם הופך אז את GBT ?
@צביקי10 קובץ תמונה לא יכול להמיר את סוג מחיצת הקבצים, היא תישאר אותו הדבר למיטב ידיעתי
-
@צביקי10 אם אני יעשה קובץ תמונה של כל הדיסק הישן, ולהתקין לתוך הדיסק החדש זה אמור לעבוד, או שהוא גם הופך אז את GBT ?
@צביקי10 לפי מה שבדקתי זה נראה שלא יפגע לך הנתונים אם תיצור קובץ תמונת מערכת
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות