בירור | שקע חכם עם אינטרנט לא קבוע
-
אני רוצה לקנות לבית שקע חכם כדוגמת זה
וכן שעון שבת חכם כדוגמת אלו
שאלתי , אם יש ניתוקים באינטרנט האם הוא ממשיך לזכור את הסד"פ שהגדרתי לו?
כרגע יש לי נטסטיק עם קליטה די יציבה , אבל הוא לא תמיד דולק, וכן הוא לא מכסה את כל הבית. -
@ARI
אני יודע שחשמל חכם של 'צייטק' [מה שעובד עם נדרים פלוס בבתי כנסת]- כל הפעולות רשומות במכשיר, והוא ממשיך לעבוד תמיד בלי קשר לאינטרנט, רק שכמובן לא יהיה גישה לממשק לצפיה ו/או שינויים.
אך בצייטק יש אפשרות לחיבור מקרוב של מסך או מחשב -
@ARI בוודאות כן, יש לי מתג חכם בבית והוא זכר את הכול גם כשלא היה אינטרנט ואפילו כשניתקתי אותו מהאפליקציה
-
@ARI בוודאות כן, יש לי מתג חכם בבית והוא זכר את הכול גם כשלא היה אינטרנט ואפילו כשניתקתי אותו מהאפליקציה
-
-
כרגע יש לי נטסטיק עם קליטה די יציבה , אבל הוא לא תמיד דולק, וכן הוא לא מכסה את כל הבית.@ARI אם זה עדיין רלוונטי שים-לב שבדוגמה הראשונה שהבאת זה שקע שלא מתאים לארץ
@ARI אם זה עדיין רלוונטי שים-לב שבדוגמה הראשונה שהבאת זה שקע שלא מתאים לארץ
מתוך מה שאני חיפשתי אילו היו נראים לי הכי רלוונטיים:
https://s.click.aliexpress.com/e/_DCgtXdh
https://he.aliexpress.com/item/1005005910165920.html
(שים לב שאם תקנה אולי אני ירוויח מזה משהו אם מעניין אותך.)
לפני שתה קונה תוודא שזה מתאים לארץ, שיש ביקורת טובה, ואיך זה עובד, יש כאלו שצריכים רכזת כמו zigbee יש בזה גם מעלות, תגגל בכל מקרה חשוב לשים לב -
כרגע יש לי נטסטיק עם קליטה די יציבה , אבל הוא לא תמיד דולק, וכן הוא לא מכסה את כל הבית. -
@ARI כתב בבירור | שקע חכם עם אינטרנט לא קבוע:
שים לב לבדוק 2 דברים
1 מה קורה שנופל אינטרנט
2 מה קורה שנופל חשמל וחזר חשמל ולא חזר האינטרנט@שער-השמים כתב בבירור | שקע חכם עם אינטרנט לא קבוע:
2 מה קורה שנופל חשמל וחזר חשמל ולא חזר האינטרנט
מסתבר שזה לא משנה אם חזר האינטרנט או לא (אלא אם כן בחזרת החשמל נדלק השעון בחזרה)
באחד מהמכשירים שהצעתי כתוב שאפשר לבחור מה יקרה כשנופל החשמל (כנראה שאין אפשרות שהשעון ימשיך לעבוד ולכן השאלה השנייה לא רלוונטית)