בעיה | דחוףףףף גוגל השתגעו
-
גוגל כתבו לי שנראה להם שהמייל שלי נוצר ע"י בוט וחסמו לי אותו
בינתיים ערערתי אבל אני לחוץ שיחסמו לי אותו מישהו יודע על זה משהו
בינתים אני לא יוכל להכנס איליו
הם כתבו לי את זה על שלוש מיילים (פתחתי אותם בחדר מחשבים אז אולי בגלל זה אל מה אני יעשה)
-
@הכהן-הגדול כתב בבעיה | דחוףףףף גוגל השתגעו:
גוגל כתבו לי שנראה להם שהמייל שלי נוצר ע"י בוט וחסמו לי אותו
מה זה אומר בוט ?
-
הם כתבו לי את זה על שלוש מיילים
הוא מותיב לה והוא מפרק לה
כשפותחים סדרה של חשבונות בגוגל והם מזהים שכולם נפתחו מאותו מחשב הם מסיקים שזה לא שימוש רגיל וככל הנראה או כדי להפיץ ספאם וכדו' או רובוט שצריך כמה חשבונות ולכן צריך לערער ולהוכיח שזה עבור שימוש אישי@הכהן-הגדול כתב בבעיה | דחוףףףף גוגל השתגעו:
אין מה לעשות באמת פשוט תחכה ואם זה לא נוגד את המדיניות שלהם אין סיבה שיחסמו
-
@צדיק-0 כתב בבעיה | דחוףףףף גוגל השתגעו:
הם כתבו לי את זה על שלוש מיילים
כשפותחים סדרה של חשבונות בגוגל והם מזהים שכולם נפתחו מאותו מחשב הם מסיקים שזה לא שימוש רגיל וככל הנראה או כדי להפיץ ספאם וכדו' או רובוט שצריך כמה חשבונות ולכן צריך לערער ולהוכיח שזה עבור שימוש אישי@הכהן-הגדול כתב בבעיה | דחוףףףף גוגל השתגעו:
אין מה לעשות באמת פשוט תחכה ואם זה לא נוגד את המדיניות שלהם אין סיבה שיחסמו
לא הבנתי בנאדם שפתח 5 חשבונות מאותו מחשב מה הבעיה בזה בדיוק
-
@עניו-כמשה גוגל נועד לשימוש אישי וכשבן אדם פותח 5 חשבונות זה לא נראה כמו שימוש אישי
אם תוכל להוכיח לגוגל שאכן כך הוא ואינך משתמש בחשבונות לשימוש מסחרי כלשהוא (לא ברור בדיוק מה אבל יכול להיות השכרה לאנשים או הפצת פרסומות וכדו') לכאורה הם יצטרכו לפתוח את זה
זה לא חדש וכבר כמה שנים כשפותים סדרה (לדוגמה ploni1@gmail.com,ploni2@gmail.com וכו') הם מבקשים אימות שזה לא רובוט -
@עניו-כמשה גוגל נועד לשימוש אישי וכשבן אדם פותח 5 חשבונות זה לא נראה כמו שימוש אישי
אם תוכל להוכיח לגוגל שאכן כך הוא ואינך משתמש בחשבונות לשימוש מסחרי כלשהוא (לא ברור בדיוק מה אבל יכול להיות השכרה לאנשים או הפצת פרסומות וכדו') לכאורה הם יצטרכו לפתוח את זה
זה לא חדש וכבר כמה שנים כשפותים סדרה (לדוגמה ploni1@gmail.com,ploni2@gmail.com וכו') הם מבקשים אימות שזה לא רובוטאני שואל אם בנאדם פותח 5 חשבונות שונים בשמות שונים לגמרי אם הם יכולים לדעת שהם קשורים לבנאדם אחד או לא?
-
@עניו-כמשה יכולים לדעת - כן זה נפתח מאותו IP ולכן ברוב חדרי מחשבים צריך אימות כדי לפתוח חשבון
האם זה ייחסם - לא כל עוד לא נעשה בזה שימוש שנוגד את המדיניות של גוגל (חוץ מהבעיה של הימים האחרונים "אותרה פעילות חריגה בחשבון שלך" שקורה להרבה מאוד אנשים לאחרונה בעיקר חשבונות יחסית חדשים) -
-
@עניו-כמשה כתב בבעיה | דחוףףףף גוגל השתגעו:
לא הבנתי בנאדם שפתח 5 חשבונות מאותו מחשב מה הבעיה בזה בדיוק
כשפותחים סדרה של חשבונות בגוגל והם מזהים שכולם נפתחו מאותו מחשבמה לא מובן זה חדר מחשבים ושאני אומר 3 מיילים זה מייל אד שלי ועוד שני חברים שאני יודע שנחסמו ובשלושת המיילים האלו הם נפתחו במבלך זמן של שנתיים בערך ואני מאמין שבחדר מחשבים הזה נפתחו עוד מלא חשבונות שעכשיו נחסמו
מישהו יודע להבא אני ני יכול לפתוח בחדר חשבים ושלא יחשב ע מחשב מסוים שלא יהיה תבעיות הללו
-
-
תגובות גוגל...
הם אמרו עד שני ימי עסקים בא נראה עד כמה אנטישמים הם
-
@הכהן-הגדול
יש התקדמות בבעייה החדשה הזאת?? -
הם אמרו עד שני ימי עסקים בא נראה עד כמה אנטישמים הם
אנטישמים כי הם יודעים שאתה כהן גדול?
-
@דני-יש-רק-אחד
לא משהו שידוע לי ערערתי נראה מה יהיה
אומרים שהאתר הזה עוזר
אי ינסה האחרי שנראה מה יהיו תוצאות הערעור
(בעז"ה שאני לא יזדקק לו) -
@הכהן-הגדול
כמה זה עולה ????? -
@הכהן-הגדול
גוגל אישרו לי תערעור ועכשיו אנ צריך לאשר שוב באסמס כמו בנידנים הנ"ל (
והוא לא נותן לי שום מספר)
נראה מה יהיה
בינתי פתחתי מייל אחד עם מספר וירטאלי כמו שהבאתי (בקישור) ומייל אחד הוא לא נותן לי בינתים (https://mitmachim.top/topic/71310/בעיה-sms-לפתיחת-חשבון-שנחסם/42) -
-