בקשת מידע | שעון דיגיטלי בצורה אנולוגית כשר לגמרי
-
@מתושלח-הבבלי נכון,
אבל אין קשר בין מסך דיגיטלי לחכם, זה מה שאמרתי.
כמו שכתבו תוכנה טיפשה שמציגה את המספרים, תאורטית אין סיבה שאי אפשר יהיה לכתוב תוכנה טיפשה שתציג מחוגים -
@מוגן כתב בבקשת מידע | שעון דיגיטלי בצורה אנולוגית כשר לגמרי:
אני מחפש שעון טיפש ולא חכם!! בלי בלוטוס ובלי וויפי וגם אין צורך במגע, רק שעון דיגטלי שמציג את השעה בצורה אנולוגית
תודה מראש לעוזרים.תוכל לקנות שעון חכם בעלי אקספרס עם wear os ולמחוק הכל (חוץ משעון כמובן)
-
@מתושלח-הבבלי אבל הוא לא רוצה מגע...
-
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | שעון דיגיטלי בצורה אנולוגית כשר לגמרי:
@מתושלח-הבבלי נכון,
אבל אין קשר בין מסך דיגיטלי לחכם, זה מה שאמרתי.
כמו שכתבו תוכנה טיפשה שמציגה את המספרים, תאורטית אין סיבה שאי אפשר יהיה לכתוב תוכנה טיפשה שתציג מחוגיםתיאורטית אתה צודק
אבל אין לזה ביקוש -
@Ykingsmart כתב בבקשת מידע | שעון דיגיטלי בצורה אנולוגית כשר לגמרי:
@מתושלח-הבבלי אבל הוא לא רוצה מגע...
אולי יש אופציה למחוק את המגע (למחוק את הדרייבר) כמובן עם רוט
השאלה האם ניתן לכוון את השעון רק אם הכפתורים בצד -
@מתושלח-הבבלי אני לא מעונין למחוק את הדרייברים ולחסום וכו, כי אני לא רוצה שזה יראה בתדמית דומה לשעון חכם, אני ראיתי שקיים כזה דבר כמו שזה מובן בצורה הכי פשוטה שעון דיגיטלי שמציג מחוגים במקום ספרות
תודה לכל העוזרים. -
-
@מתושלח-הבבלי אני לא מעונין למחוק את הדרייברים ולחסום וכו, כי אני לא רוצה שזה יראה בתדמית דומה לשעון חכם, אני ראיתי שקיים כזה דבר כמו שזה מובן בצורה הכי פשוטה שעון דיגיטלי שמציג מחוגים במקום ספרות
תודה לכל העוזרים.אולי תצליח למצוא דבר כזה אבל לדעתי מי שייצר חתיכה כזו הוא פשוט טיפש
מי שרוצה אנלוגי ייקח אנלוגי מי שרוצה חכם ייקח חכם
אין לזה שום ביקוש (לדעתי) -
אז אולי תסביר למה אתה רוצה שהוא יהיה דיגיטלי שמציג אנלוגי במקום אנלוגי פשוט
כי כרגע לא מובן (לפחות לי) מה אתה כן רוצה שיהיה בשעון המדובר (בלי בלוטוס ובלי מגע רק מציג שעה) מעבר למה שיש בכל שעון מכני -
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | שעון דיגיטלי בצורה אנולוגית כשר לגמרי:
אז אולי תסביר למה אתה רוצה שהוא יהיה דיגיטלי שמציג אנלוגי במקום אנלוגי פשוט
קצת קשה לי להסביר דברים שלא אני בעצמי רוצה, בכל אופן אני יכול לשער שהוא רוצה שעון שנראה מתקדם עם תצוגה יפה.