המלצה | מחפש המלצה לעכבר אלחוטי טוב ואיכותי ברמות גבוהות
-
@בסיעתא-דשמיא כתב בהמלצה | מחפש המלצה לעכבר אלחוטי טוב ואיכותי ברמות גבוהות:
הזמנתי מאלי 265 שקל צבע לבן
תודה על הייעוץ והעזרהתעדכן,
-
איך אפשר לדעת בטוח שזה מקורי?
ואם זה יגיע אלי וזה לא מקורי אני יכול להחזיר אותו? -
איך אפשר לדעת בטוח שזה מקורי?
ואם זה יגיע אלי וזה לא מקורי אני יכול להחזיר אותו?לי יש את ה mx anywhere 3s כבר תקופה ארוכה.
אני מאוד נהנה מזה, חוויית משתמש הכי טובה שיש.
אני העדפתי לקנות את המקורי מהחברה ולשלם עוד כמה עשרות שקלים זה עדיין שווה את זה, בפרט בטכנולוגיה עדיף לא להסתמך על אלי אקספרס ודמיו -
אז מאלי אקספרס זה חיקוי?
-
אז מאלי אקספרס זה חיקוי?
יש מצב
-
איך אפשר לדעת בטוח אם זה חיקוי או מקורי?
כי אם זה חיקוי אני רוצה לבטל את הקניה
תודה רבה -
@בסיעתא-דשמיא זה מוצר Choice, אם אתה לא מרוצה ממנו אתה יכול להחזיר אותו בלי שאלות
וכל עוד זה לא נשלח אתה יכול לעשות ביטול בדף של ההזמנה, נדיר שמוכר לא מאשר ביטול -
@בסיעתא-דשמיא קניתי את זה
עלה לי לפני חודשיים 150 ש"ח, מקורי בהחלט, רק מגיע ללא דונגל, אני משתמש בחיבור בלוטוס, וזה אחלה מוצר. -
@אברהם-א
בקיצור הגיע תוך שבוע בערך, עובד מצוין, נראה שזה ממש מקורי, ארץ יצור סין, גלגלת נוספת לבוהן שאפשר להחליט מה היא תעשה לדוגמה זום, למי שהיה עכבר לא אלחוטי אז זה קצת יותר כבד כי יש בטריה, קליטה מצוינת, מדויק, הגלגלת העיקרית כשמגלגלים מהר היא עוברת למצב גלילה מהירה וזה מאוד נחמד, אין שום בעיות -
@אברהם-א
בקיצור הגיע תוך שבוע בערך, עובד מצוין, נראה שזה ממש מקורי, ארץ יצור סין, גלגלת נוספת לבוהן שאפשר להחליט מה היא תעשה לדוגמה זום, למי שהיה עכבר לא אלחוטי אז זה קצת יותר כבד כי יש בטריה, קליטה מצוינת, מדויק, הגלגלת העיקרית כשמגלגלים מהר היא עוברת למצב גלילה מהירה וזה מאוד נחמד, אין שום בעיותשמחתי לעזור