המלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!
-
@FSHLOMO מישהו יכול להסביר את זה:
אם אני יכול לקבל את ההנחה הכי גדולה למה יש לי אפשרות של הנחה קטנה יותר?
עריכה:
אוקיי הבנתי איך זה עובד:
נתחיל מזה - ששני האפשרויות הראשונות כבר לא זמינות, כך שמי שתכנן לרכוש ב200 דולר - פספס את ההזדמנות.
זה עובד כך: מי שהיו ה100 (או ה50 או פחות לא יודע בדיוק) הראשונים שהתחייבו ושילמו - קיבלו את זה במחיר של 199 דולר, לאח"מ מי שניסה לרכוש יכל לרכוש ב219 דולר, אך גם זה כבר נתפס, ומה שנשאר זה ב 239 דולר, וגם זה בערך תוך שעה הולך להיגמר!
ויש שם עוד אפשרויות פחות רלוונטיות של חבילות.
מי שיחכה לקנות אותו במחיר מלא כשיצא סופית - הוא יעלה 339 דולר - שזה 1250 שח בערך!! עכשיו ב239 דולר יוצא בערך 880 שח. -
@המפותח כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
המכשיר זמין כבר לרכישה?
היה זמין ונגמר (ההנחות למכשיר בודד)
https://www.reddit.com/r/unihertz/comments/1e4mvxh/first/ -
@צדיק-תמים כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@המפותח כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
המכשיר זמין כבר לרכישה?
היה זמין ונגמר (ההנחות למכשיר בודד)
https://www.reddit.com/r/unihertz/comments/1e4mvxh/first/לא נכון יש עוד למכשיר בודד, אבל ביותר יקר.
-
@דודי-ענהאל צודק, ב29% הנחה עדיין יש.
-
נכון לעכשיו:
אחת לדקה-שניים - נתפס אחד מהמחיר הזה.
העליתי את זה לפני 10 דקות -והנה מעכשיו
אז זה בערך אחד לדקה! -
@דודי-ענהאל כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@nachum כנ"ל,
אני לא מבין, זה לא מציג לי שישנה אפשרות של - 'ישראל'
צריך לשאול את @אברהם-א
וגם - כשאני לוחץ - לרכוש\לתמוך הוא פותח לי דף ריק של קיקסטרטר ולא נותן לי שום אפשרות..
עריכה: פשוט צריך לבחור מדינה.אין שם ישראל, הם לא שולחים את זה לישראל
-
@דודי-ענהאל כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@nachum כנ"ל,
אני לא מבין, זה לא מציג לי שישנה אפשרות של - 'ישראל'
צריך לשאול את @אברהם-א
וגם - כשאני לוחץ - לרכוש\לתמוך הוא פותח לי דף ריק של קיקסטרטר ולא נותן לי שום אפשרות..
עריכה: פשוט צריך לבחור מדינה.אני הזמנתי את הג'לי כשהוא יצא בקיקסטארטר,
זה לא כזה שווה כי אתה צריך שישלחו לך מאמריקה, וזה לא יוצא הרבה יותר זול מהמבצעים של אלי אקספרס, ככה שלדעתי זה לא שווה את הכאב ראש,
דרך אגב צדקתי בנבואה שלי, הם שולחים באוקטובר, ורק לארה''ב, -
-
@דודי-ענהאל
בסוף תמיד בעלי אקספרס אפשר למצוא קופנים של 20 אחוז בנחה וכל מיני דברים כאלה וזה יוצא אותו מחיר
(אני קניתי בעלי אקספרס את הגלי 2E ב 440 בערך ויש לי חברים שקנו בפחות ודרך ההזמנה מראש לא נראה לי זה עלה יותר זול )
רק צריך לדעת איך מתעסקים עם עלי אקספרס ואיך מוצאים תקופונים -
-
@מתושלח-הבבלי זה בהחלט מכשיר מוזר
צפיתי עכשיו בכמה סרטונים על הגלי מקס... כולל סרטונים שפתחו את המכשיר ....
המאחורה של הפלאפון בשיפוע או שאני מדמיין ??
אבל אל תשכחו שאחרי הכל הפלאפון הזה הוא ה 5g הקטן בעולם
יש תחליף ?
אדרבא המליצו לי -
@מאאאן-שימי כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@מתושלח-הבבלי זה בהחלט מכשיר מוזר
צפיתי עכשיו בכמה סרטונים על הגלי מקס... כולל סרטונים שפתחו את המכשיר ....
המאחורה של הפלאפון בשיפוע או שאני מדמיין ??
אבל אל תשכחו שאחרי הכל הפלאפון הזה הוא ה 5g הקטן בעולם
יש תחליף ?
אדרבא המליצו ליהאייפון 13 מיני הוא גם G5 והוא אותו גודל בדיוק