המלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!
-
@אברהם-א כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
- תסתכל על התמונה, אפשר להבין מזה מה הגודל של הפלאפון
באיזור האורך של השיאומי הראשון, לא החצי טאצ', בקיצור ארוך זה בהחלט יראה סמארטפון,
ויותר רחב ממנו,ככה נראה היום סמארטפון? בכלל לא, תבדוק בעצמך, קח סמארטפון קלאסי בין 5.5 ל7 אינץ ותחזיק אותו כמו בתמונה הזו, תראה כמה מחלקו העליון יבלוט לך מהיד..
ולהיפך, אותי התמונה הזאת דוקא שימחה, זה נראה מאוד זעיר, ולא כמו ההערכות שעשו ברדיט.
לדעתי הוא לא עולה על 4.5 אינץ.
והטעות של כל המבוהסים היא - שכולם ציפו לגירסא נוספת של הג'לי סטאר, אבל שכחו לשים לב לשם של המכשיר - MAX, (מקס זה קיצור של מקסימום),כלומר הכי גדול, אז הם מיקסמו אותו בכל הקשור לטכנולוגיה, אבל את המסך הגדילו רק קצת, כי בסוף הוא גם ג'לי, שכל מהותו זה שהוא קטנטן. -
@דודי-ענהאל זו הייתה מחמאה
-
@נחמן-פלח כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@מתושלח-הבבלי כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
מי עבד עליך?
מי עבד עליך לא יודע אם זה הורס או לא אבל זה איטי
לוואן פלוס 12 יש טעינה אלחוטית ב-50 וואט
דיי מהיר לא? -
@מתושלח-הבבלי כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
דיי מהיר לא?יופי של ציטוט
-
@נחמן-פלח כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
מאיפה?
-
מאיפה?
המפרט שלו
-
@נחמן-פלח @מתושלח-הבבלי התחלתם??
-
חברה יש לי שאלה:
אם אני מחליט שאני רוצה את המכשיר הזה, כמה זמן נראה לכם מהיום - הוא נמצא אצלי בידיים? (בגלל הקיקסטארטר וכו')
(זה חשוב לי בשביל להזמין מכשיר לאישתי ולדעת אם יש עניין לחכות) -
@דודי-ענהאל כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
חברה יש לי שאלה:
אם אני מחליט שאני רוצה את המכשיר הזה, כמה זמן נראה לכם מהיום - הוא נמצא אצלי בידיים? (בגלל הקיקסטארטר וכו')
(זה חשוב לי בשביל להזמין מכשיר לאישתי ולדעת אם יש עניין לחכות)יש לי חבר נביא אני אדבר איתו🤪
-
@דודי-ענהאל כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
חברה יש לי שאלה:
(זה חשוב לי בשביל להזמין מכשיר לאישתי ולדעת אם יש עניין לחכות)חודשיים, שלוש,
וזה לא יהיה יותר מהר מאשר להזמין מעלי אקספרס, בגלל שתצטרך להביא אותו מאמריקה,
מניסיון בגלי סטאר -
@FSHLOMO כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
חברה יש לי שאלה:
(זה חשוב לי בשביל להזמין מכשיר לאישתי ולדעת אם יש עניין לחכות)יש לי חבר נביא אני אדבר איתו🤪
זה דבר שניתן לדעת\לשער למי שמבין..
@אורחל כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
ולי יש שתי חברים נביאים
?????
-
@אברהם-א אתה החבר הנביא שלהם?!...
תודה רבהאני נביא עם ניסיון בגלי סטאר,
-
כמה זמן נראה לכם מהיום - הוא נמצא אצלי בידיים?
נראה לי בגלל הניסוח שלך, אם היית כותב "תוך כמה זמן הכי מהר לדעתכם אפשר להשיג את זה?"
כנראה לא היו נתפסים לזה -
-
@ישראל-142 כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
כמה זמן נראה לכם מהיום - הוא נמצא אצלי בידיים?
נראה לי בגלל הניסוח שלך, אם היית כותב "תוך כמה זמן הכי מהר לדעתכם אפשר להשיג את זה?"
כנראה לא היו מתפלאיםלא שיש נפק"מ אבל אם כבר נכנסת לזה..
לא רואה שום הבדל אמיתי בין שני הניסוחים.
כתבתי "נראה לכם" ולא - "לנבואתכם..." -
@דודי-ענהאל
ברור שהכוונה שלך ידועה, אבל נתת להם "סוכריה" (ואם לא היית כותב "כמה זמן... "הוא נמצא אצלי בידיים" לא היה להם על מה להיתפס) -
ספירה לאחור ל-16 ביולי, 20:00 UTC+8
תודה שנרשמת לקמפיין Unihertz Jelly Max Kickstarter. אנו נרגשים להודיע לך שהקמפיין העשירי שלנו יעלה בקרוב ב -16 ביולי בשעה 20:00 UTC+8 , ואנחנו לא יכולים לחכות לחלוק איתך את הפרויקט שלנו. סמנו את היומנים שלכם - לא תרצו לפספס את ג'לי מקס ! המשך לעקוב!