המלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!
-
@יצחק-רשטונ כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@דודי-ענהאל כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
ויצא לו 4.75 אינץ
עד כמה שנראה מגודל המקלדת נראה שכבר לא מדובר על מכשיר מיני אלא על משהו יותר בכיוון של סמארטפון רגיל שהיה לפני כמה שנים , ואם ככה אני לא מבין מה ההתלהבות הגדולה , א. כי יש מכשירים כאלה לחברות נורמליות ומבוססות יותר מיוניהרץ ב. כל הקטע של הסטאר ודומיו היה לאנשים שלא רצו סמארטפון רגיל מכל סיבה שהיא אם זה מצד שהם חרדים ורוצים טלפון שאפשר לחסום חלק מהדברים והוא לא נראה סמארטפון או אנשים שמעונינים להשתמש פחות בסמארטפון ולכן מחפשים משהו פחות נח,
גם באמת תמוה שחברה קופצת מ3 אינטצ ל4.7 בסדרה שכל הקטע שלה היה הגודל המזערי , באמת לא מצאו איזה מקום באמצע?? אני מבין שה3 אינטצ באמת היה קטן מידי אבל שיעברו ל3.8 או מקסימום 4.2 עם ניצול טוב של השוליים , זה יכול להיות נח לשימוש ועדיין עם ה"קטע" של המינילא שאני אוהב את הגודל החדש אבל זה עדיין יהיה המכשיר הקטן בעולם עם 5G לכאורה
-
@משה-144 כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@יצחק-רשטונ כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@דודי-ענהאל כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
ויצא לו 4.75 אינץ
עד כמה שנראה מגודל המקלדת נראה שכבר לא מדובר על מכשיר מיני אלא על משהו יותר בכיוון של סמארטפון רגיל שהיה לפני כמה שנים , ואם ככה אני לא מבין מה ההתלהבות הגדולה , א. כי יש מכשירים כאלה לחברות נורמליות ומבוססות יותר מיוניהרץ ב. כל הקטע של הסטאר ודומיו היה לאנשים שלא רצו סמארטפון רגיל מכל סיבה שהיא אם זה מצד שהם חרדים ורוצים טלפון שאפשר לחסום חלק מהדברים והוא לא נראה סמארטפון או אנשים שמעונינים להשתמש פחות בסמארטפון ולכן מחפשים משהו פחות נח,
גם באמת תמוה שחברה קופצת מ3 אינטצ ל4.7 בסדרה שכל הקטע שלה היה הגודל המזערי , באמת לא מצאו איזה מקום באמצע?? אני מבין שה3 אינטצ באמת היה קטן מידי אבל שיעברו ל3.8 או מקסימום 4.2 עם ניצול טוב של השוליים , זה יכול להיות נח לשימוש ועדיין עם ה"קטע" של המינילא שאני אוהב את הגודל החדש אבל זה עדיין יהיה המכשיר הקטן בעולם עם 5G לכאורה
מה שלרוב הציבור החרדי לא רלוונטי,
הוא לא צריך משחקים כבדים וכדו', אלא מיני סמארטפון איכותי, לדעתי הג'לי סטאר מעולה, החיסרון זה הסוללה, וחבל שהוא לא נגד מים, וטעינה אלחוטית, -
ויצא לו 4.75 אינץ
גם באמת תמוה שחברה קופצת מ3 אינטצ ל4.7 בסדרה שכל הקטע שלה היה הגודל המזערי , באמת לא מצאו איזה מקום באמצע?? אני מבין שה3 אינטצ באמת היה קטן מידי אבל שיעברו ל3.8 או מקסימום 4.2 עם ניצול טוב של השוליים , זה יכול להיות נח לשימוש ועדיין עם ה"קטע" של המינייש לי תשובה בשבילך:
כמו שפעם 5 אינץ היה נחשב לסמארטפון גדול ולא רצינו להסתובב איתו בשום אופן, ככה היום מה שנחשב לגדול זה 6.5-7 אינץ, ואצל מחזיקי הסמארטפון הקלאסיים - זה הנורמל.
ולכן כיום 4.5 אינץ זה נחשב לסמארטפון קטן, והג'לי סטאר - נחשב לסמארטפון מיניאטורי...
ולכן אומר לך את האמת אשמח שיגדילו את המסך, כי באמת ה3 אינץ לפעמים קצת לא שימושי, אבל לא יותר מ4.5 אינץ!
(מה שכן, מודה שאם היו שואלים אותי - הייתי אומר 3.8 -ושישתמשו בקצוות המסך בג'לי סטאר, כלומר שיגדילו את המסך ככל האפשר אך לא את המכשיר עצמו - אבל כפי שאתה רואה - משום מה - לא שואלים אותי...) -
@דודי-ענהאל חלק מהעניין במכשירים האלה זה עמידות גבוהה מאוד, אם הם ינצלו את כל הקצה של המסך הוא יהיה עדין כמו הגלקסי s10 עם המסך המעוגל שכל מכה קטנה שברה אותו
-
@קינג-קומפיוטר כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@דודי-ענהאל חלק מהעניין במכשירים האלה זה עמידות גבוהה מאוד, אם הם ינצלו את כל הקצה של המסך הוא יהיה עדין כמו הגלקסי s10 עם המסך המעוגל שכל מכה קטנה שברה אותו
עם המסך המעוגל = כל מכה קטנה שברה אותו
פה לא מדובר בכלל על מסך מעוגל, אלא על ניצול של כל החזית של המכשיר, בלי להשאיר חלקים שחורים (למעלה ולמטה), שמו שהיו בסמארטפונים עד 2014 בערך... -
עדכון קצת מאכזב:
ב - Reddit הודלפה התמונה הזו:
ושם נכתב - שזה בעצם תמונה של: GALAXY S24 PLUS ליד הJELLY MAX, ולאחר חישוב יצא להם - שהמכשיר הוא 5.48 אינץ - שזה ענק לציפיות שלנו ושל כל מי שמחכה למכשיר.
אמנם הוא נקרא מקס אבל נראה שהם שכחו שהוא נקרא גם ג'לי...
בכ"א, אני אישית עדיין לא בטוח בגודל הזה, אז אני מציע בינתיים לא להתאכזב... -
@דודי-ענהאל כוונתך בגודל של אייפון מיני?
אני חושב שהם די פונים לקהל שמחפש את הגודל הזה
לאחר שאפל ביטלה כי המיליונים שמכרה לא ענו על הציפיות -
עדכון קצת מאכזב:
ושם נכתב - שזה בעצם תמונה של: GALAXY S24 PLUS ליד הJELLY MAX, ולאחר חישוב יצא להם - שהמכשיר הוא 5.48 אינץ - שזה ענק לציפיות שלנו ושל כל מי שמחכה למכשיר.
בכ"א, אני עדיין לא בטוחעדיין לא צריך להתרגש יותר מדי,
קצת ידע בפוטושופ ויש לך יופי של הדלפה -
@דודי-ענהאל
אני ממש במתח האם יהיה בו טעינה אלחוטית, esim, טעינה מהירה, צילום איכותי
(ואני מזכיר שוב לא להתלהב מפיקסלים לא מודדים מצלמות ב-mp, האייפון 15 פרו מקס יש לו 48 mp והוא עוקף את הגלקסי s24 ultra שיש לו 200 מגה פיקסל) -
@מתושלח-הבבלי כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
עדכון קצת מאכזב:
קצת ידע בפוטושופ ויש לך יופי של הדלפהאתה צודק, אבל אם כל ההדלפות והתמונות האלו מדברות על סדר הגודל הזה,
זה כנראה המציאות. -
@מישהו12 כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@מתושלח-הבבלי כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
עדכון קצת מאכזב:
קצת ידע בפוטושופ ויש לך יופי של הדלפהאתה צודק, אבל אם כל ההדלפות והתמונות האלו מדברות על סדר הגודל הזה,
זה כנראה המציאות.רוב ההדלפות מדברות על 4.5 אינץ׳ מקסימום 4.75
הוא הנביא זעם היחיד שטוען שזה הגודל -
@מישהו12 כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
עדכון קצת מאכזב:
זה כנראה המציאות.רוב ההדלפות מדברות על 4.5 אינץ׳ מקסימום 4.75
הוא הנביא זעם היחיד שטוען שזה הגודלצודק, משום מה היה נראה לי שכתוב שם 4.58
-
@FSHLOMO כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
נראה מגניב להטעין טלפון מ0-90 ב20 דקות
מטורף!
נשמע שהפלאפון הזה הולך להיות הדבר הבא!
g5, 4000 mah, טעינה 66w!!!
12 ג׳יגה ראם, ddr 5 וויפי 6e בלוטוס 5.4
אני כבר לא מסוגל לחכות לדעת אם יש בזה esim וטעינה אלחוטית
וכן כמה הרץ הולך להיות לו -
טעינה אלחוטית
לא משהו שצריך
כי לא באמת משתמשים בזה
זה הורס את הבטריה ומטעין לעט -
@FSHLOMO כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
טעינה אלחוטית
לא משהו שצריך
כי לא באמת משתמשים בזהלמה אתה חושב?
זה הורס את הבטריה ומטעין לעט
מי עבד עליך?
-
מי עבד עליך?
מי עבד עליך לא יודע אם זה הורס או לא אבל זה איטי
-
@נחמן-פלח כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
לא הגיוני בעליל
איזה תואר יש לך בייצור סוללות?
-
@נחמן-פלח כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
לא הגיוני בעליל
איזה תואר יש לך בייצור סוללות?
ראשון ולך?