המלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!
-
@A0533057932 כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@מתושלח-הבבלי בדיוק
ביטלה את המיני
וזה הראיה
הלכה והשקיעה במכשיר נהדר
וגילתה שההשקעה לא משתלמת
אין ביקושנראה לי שיש עדיין אייפון se חדש פעם בכמה שנים
הזכירו את זה באחד מהכנסים האחרונים של אפל -
@מתושלח-הבבלי צודק
עדין קיים se
נחכה ונראה את המפרט של הדגם הבא שלו
מה יהיה הגודל שלו
על פי ההדלפות הוא יהיה בגודל רגיל כבר -
@מתושלח-הבבלי כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
גם אם הוא יהיה 4.75 אינץ׳ זה פגז
ואני מדבר ממבט של בן אדם רגיל ולא חרדי שרוצה שרוצה שזה יראה כשר וכו׳סליחה בבקשה! אבל מאד כאב לי האמירה הזאת, האם חרדי הוא לא בן אדם רגיל, וכאן בפורום שמיועד לחרדים הוא לא המקום שמיועד לדבר ממבט לא חרדי. אני בטוח שלא התכוונת לרעה אך אולי כדאי קצת להשגיח ביתר שאת על הדברים שכותבים -
@שטרן כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@מתושלח-הבבלי כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
גם אם הוא יהיה 4.75 אינץ׳ זה פגז
ואני מדבר ממבט של בן אדם רגיל ולא חרדי שרוצה שרוצה שזה יראה כשר וכו׳סליחה בבקשה! אבל מאד כאב לי האמירה הזאת, האם חרדי הוא לא בן אדם רגיל, וכאן בפורום שמיועד לחרדים הוא לא המקום שמיועד לדבר ממבט לא חרדילהפך
פושט טלפיו ואומר כשר אני אינו חרדי
בשונה מאדם ששם סינון אמיתי על המכשיר
וד"ל -
-
@שטרן כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
סליחה בבקשה! אבל מאד כאב לי האמירה הזאת, האם חרדי הוא לא בן אדם רגיל, וכאן בפורום שמיועד לחרדים הוא לא המקום שמיועד לדבר ממבט לא חרדי. אני בטוח שלא התכוונת לרעה אך אולי כדאי קצת להשגיח ביתר שאת על הדברים שכותבים
צודק, תיקנתי
-
חברים, יש עדכון חדש מיוניהרץ:
עוד מעט אנסה לדלות עוד כמה פרטים ואעלה אותם כאן, בינתיים אעלה רק את התמונה:
כמה דברים:- הם מתפארים בכך שהוא הולך להיות - עם מקסימום כח - אבל בגודל המושלם (כלומר לא ענק כמו שאר הסמארטפונים המצולמים על ידו).
- וכן שהוא הולך להגיע דרך השקה בקיק-סטארטר (בעברית: בעיטת התחלה, כלומר שהם צריכים מימון התחלתי כדי להתחיל בייצור שלו) כמו שאר הסמארטפונים שהם ייצרו עד כה.
- וכן, ואת זה אני לא בטוח שהבנתי נכון: שמי שירשם לקיקסטארטר יקבל 40 אחוז הנחה בקניית המכשיר (אני עצמי לא כ"כ מבין מה זה אומר להשתתף בזה, אז אשמח שמישהו מכם יתן את ההסבר).
-
@דודי-ענהאל בדרך כלל פלטפורמת מימון המונים עובדות שאלו שנרשמים בהתחלה מקבלים את המוצר יותר בזול מאשר אלו שרוכשים אותו לאחר שהצליחו לייצר
ייתכן וזה הכוונה -
@A0533057932 אבל מה זה דורש ממני להירשם? שאני מתחייב לרכוש אותו? לשלם מראש?
-
@דודי-ענהאל משלם אאל"ט
Kickstarter הוא אתר המשמש פלטפורמה לגיוס כספים בשיטת מימון המונים. שיטה זו חוסכת פנייה למשקיעים מקצועיים, הדרך המרכזית להשגת מימון.
באפשרותם של הנרשמים לאתר לפרסם את הרעיון שלהם בצורה של פרויקט עתידי, ולבקש מגולשים תמיכה כלכלית בתמורה לגמול כלשהו. לכל סכום אותו הגולש מעוניין "לתרום" ("Pledge"), היזם מציע גמול ההולך וגדל בהתאם לגודל התרומה. על יוצרי הפרויקט לבחור תאריך יעד ומטרה כספית מינימלית, כך שאם הפרויקט לא צובר את הסכום הנדרש עד לתאריך הנבחר, הכסף לא נגבה כלל. הכסף עבור הפרויקט "נתרם" באמצעות אתר אמזון.
אם הפרויקט עמד ביעדיו, הכסף מועבר לידי היזם, כאשר 5 אחוזים מועברים לאתר וכ-5 אחוז נוספים מועברים לאמזון. בשונה מצורות השקעה וגיוס כספים אחרות, Kickstarter לא תובעים בעלות כלשהי על הפרויקט או תוצריו. למרות זאת, לאחר שהפרויקט מומן נשמר דף מסכם בארכיון האתר, הנגיש לכלל הגולשים, ואינו ניתן לעריכה או הסרה.
-
@A0533057932 כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@דודי-ענהאל משלם אאל"ט
Kickstarter הוא אתר המשמש פלטפורמה לגיוס כספים בשיטת מימון המונים. שיטה זו חוסכת פנייה למשקיעים מקצועיים, הדרך המרכזית להשגת מימון.
באפשרותם של הנרשמים לאתר לפרסם את הרעיון שלהם בצורה של פרויקט עתידי, ולבקש מגולשים תמיכה כלכלית בתמורה לגמול כלשהו. לכל סכום אותו הגולש מעוניין "לתרום" ("Pledge"), היזם מציע גמול ההולך וגדל בהתאם לגודל התרומה. על יוצרי הפרויקט לבחור תאריך יעד ומטרה כספית מינימלית, כך שאם הפרויקט לא צובר את הסכום הנדרש עד לתאריך הנבחר, הכסף לא נגבה כלל. הכסף עבור הפרויקט "נתרם" באמצעות אתר אמזון.
אם הפרויקט עמד ביעדיו, הכסף מועבר לידי היזם, כאשר 5 אחוזים מועברים לאתר וכ-5 אחוז נוספים מועברים לאמזון. בשונה מצורות השקעה וגיוס כספים אחרות, Kickstarter לא תובעים בעלות כלשהי על הפרויקט או תוצריו. למרות זאת, לאחר שהפרויקט מומן נשמר דף מסכם בארכיון האתר, הנגיש לכלל הגולשים, ואינו ניתן לעריכה או הסרה.
צודק בהחלט,
אני קניתי את הגלי סטאר ככה,
בדרך כלל המשלוחים בקיקסטארטר הם רק לחו''ל, ולא לארץ,
בגלי סטאר היה לדוגמא 100 ראשונים שירכשו ב140 דולר השאר ב 160 וכו',
אני רכשתי ב160, ובמבצעים של אלי אקספרס אפשר לרכוש ב152 בערך, -
@דודי-ענהאל כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@אברהם-א הקיקסטארטר מובא גם באליאקספרס?
ולא הבנתי, הוא דיבר על תרומה, אתה מדבר על רכישה בזול מה100 הראשונים - זה לא אותו דבר!לא,
אבל ממש שבוע אחרי שהם משיקים את המכשיר לרכישה ושולחים למי שתמך בקיקסטארטר הוא מופיע גם באלי,
בקיקסטארטר זה תרומה שהיא בעצם רכישה של המכשיר,
מדבר מידיעה וניסיון בגלי סטאר, -
@דודי-ענהאל אתה מהמר שהם יצליחו לייצר מכשיר
ועל זה אתה משלם
אם יצליחו אתה מקבל את המכשיר
אם יכשלו הכסף הלך לפח
הרווח הוא שבדרך כלל המחיר זול מאד בצורה זו מאשר ברכישה לאחר ההשקה -
ועל זה אתה משלם
אם יכשלו הכסף הלך לפח
הרווח הוא שבדרך כלל המחיר זול מאד בצורה זו מאשר ברכישה לאחר ההשקהבמקרה של יוניהרץ ב jelly star תוך שעה פחות או יותר מתחילת הקיקסטאר הם הגיעו ליעד שלהם.
-
@משה-144 כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
ועל זה אתה משלם
אם יכשלו הכסף הלך לפח
הרווח הוא שבדרך כלל המחיר זול מאד בצורה זו מאשר ברכישה לאחר ההשקהבמקרה של יוניהרץ ב jelly star תוך שעה פחות או יותר מתחילת הקיקסטאר הם הגיעו ליעד שלהם.
ליעד הם יגיעו וודאי
מוצר זה שאלה אחרת -
@A0533057932 למה אתה חושב כך?
-
@משה-144 כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
ועל זה אתה משלם
אם יכשלו הכסף הלך לפח
ליעד הם יגיעו וודאי
מוצר זה שאלה אחרתעד היום הם עמדו תמיד בהבטחות שלהם.
סיכון יש, גם לחצות כביש זה עם סיכון.
לא שאני חושב שיש לישראלי הממוצע מה לקנות בקיקסטאר, אפשר לקנות באלי אקספרס, גם שם זה די זול בהשקה,
ולפעמים מגיע לאנשים עוד לפני שהגיע למי שהזמין בקיקסטאר.
בגלל כל הבלגן שהם לא שולחים לישראל.
וצריך כתובת בארה"ב ואז לשלוח לכאן. -
@דודי-ענהאל כי זה בדיוק הפלטופרמה
הימורים
אני רוצה לפתח מוצר
מהמר שיעלה לי הפיתוח X
אין לי את הכסף
פונה לעזרת הציבור שיממנו אותי
מפתה אותם על ידי מחיר זול יותר כעת
אם הצלחתי לפתח
מה טוב
אם נכשלתי