המלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!
-
@המפותח כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@FSHLOMO אני התקנתי על גלי סטאר כשר פליי ואני לא מצליח להפעיל נגישות
יש לך אולי פיתרון לזה?
תודה.פרטי האפליקציה גלגל קצת למטה וחפש אפשר הגדרות מוגבלת או שתלחץ על שלש נקודות בתוך פרטי האפליקציה ואז אפשר הגדרות מוגבלות
-
@נחמן-פלח כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@המפותח כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
יש לך אולי פיתרון לזה?
תודה.פרטי האפליקציה גלגל קצת למטה וחפש אפשר הגדרות מוגבלת או שתלחץ על שלש נקודות בתוך פרטי האפליקציה ואז אפשר הגדרות מוגבלות
עשיתי את זה,וזה לא עוזר
-
@שאול-208 כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@דוא-אלן אני נתקעתי עם כשר פליי על ג'לי סטאר (אותה חברה) וכעת @FSHLOMO מנסה למצוא לזה פתרון,
אם יהיה לו תשובה אולי הוא יוכל לעזור גם לזהבלי קשר אני ממליץ על @FSHLOMO להתקנת הסינון, אלוף!איזו גרסת אנדרואיד?
-
@מישהו12 כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@שאול-208 כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@דוא-אלן אני נתקעתי עם כשר פליי על ג'לי סטאר (אותה חברה) וכעת @FSHLOMO מנסה למצוא לזה פתרון,
אם יהיה לו תשובה אולי הוא יוכל לעזור גם לזהבלי קשר אני ממליץ על @FSHLOMO להתקנת הסינון, אלוף!איזו גרסת אנדרואיד?
אצלי? 13
-
@שאול-208 אז זה לא קשור למכשיר.
תנסה לתת נגישות, והוא לא יתן, ואז תנסה את זה@נחמן-פלח כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
יש לך אולי פיתרון לזה?
לפעמים צריך לנסות כמה פעמים.
כה לפחות היה לי במכשיר מדגם אחר, אין לי יותר מידי ניסיון עם כשר פליי על אנדרואיד 13
-
אני נסעתי לדודקה בירושלים שיתקינו לי כושר פליי על ג'לי סטאר הוא התקין לי ב-50 שקל גרסה בסיסית וזה לא תפס טוב בסופו של דבר התקשרתי לכושר פליי שילמתי להם מנוי של 130 שקל בערך, הוא השתלט לי על הפלאפון מרחוק ועשה לי גרסה שתפסה לי חזק ולא נפלה אגב זה קרה לי בפלאפון אחר גם כן כמדומני גם ג'לי שילמתי מנוי וזה גם תפס
-
@דוא-אלן כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
איך אני מתקין על זה כשר פליי?
הבעיה שאני נתקלתי בה בג'לי סטאר זה בהפעלת הנגישות,
למעשה יש כאן מדריך שנכתב עבור ג'לי 2,
הוא מתאים גם לג'לי סטאר (אין עזרה חכמה - מחפשים בהגדרות APP BLOKER וממשיכים כמו המדריך)
יתכן בהחלט שגם למקס זה יתאים. -
@שמילא כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
מחפש גירסה מסוננת לגלי סטאר
ברמה גבוהה ללא תקלות עם חנות מישהו יודע ?תפתח נושא חדש