המלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!
-
@מתושלח-הבבלי דרך אגב, תקנו אותי אם אני טועה: לפי מה שבדקתי קצת, מכשיר עם 5G - צורך מעבד בהתאם, כלומר, לא כל מעבד יכול לעבוד על מכשיר 5G, למשל ה HELIO G99 של הסטאר, לכאורה לא יכול לעבוד על 5G.
כך, שלמעשה בודאות נקבל פה מעבד רמה אחת מעל !
-
@avu2020 כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
הוא גדול תראו בסרטונים עור חמש סנטימטר יותר מהסטאר
נכון, זה מה שטוב
אולי לא בשבילנו
אבל חוץ מבחורי ישיבות שצריכים שזה יראה כשר אין לאף אחד סיבה להחזיק כזה מכשיר קטן -
@דודי-ענהאל כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@מתושלח-הבבלי דרך אגב, תקנו אותי אם אני טועה: לפי מה שבדקתי קצת, מכשיר עם 5G - צורך מעבד בהתאם, כלומר, לא כל מעבד יכול לעבוד על מכשיר 5G, למשל ה HELIO G99 של הסטאר, לכאורה לא יכול לעבוד על 5G.
כך, שלמעשה בודאות נקבל פה מעבד רמה אחת מעל !
לא מבין בזה אבל כך זה נראה
-
@מתושלח-הבבלי כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@avu2020 כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
נכון, זה מה שטוב
אולי לא בשבילנו
אבל חוץ מבחורי ישיבות שצריכים שזה יראה כשר אין לאף אחד סיבה להחזיק כזה מכשיר קטןסלח לי אבל אתה טועה:
יש הממממון קהל למיני סמארטפון וההוכחה לכך היא כל סדרת הג'לי, שלא נראה לי שחשבו על בחורי ישיבות כשהנדסו אותה.
וכן: TANK MINI שיש 2 דגמים ממנו.
וכן: CUBOT שייצרו את: POCKET, וה KINGKONG MINI, ולא תגיד שזה מזמן, הKINGKONG MINI 3 בן - לא יותר משנה.
וכן באליאקספרס יש תעשיה שלמה של SERVO ושל SOYES שיש להם המון סמארטפונים קטנים מאוד!
וקראתי על כך בהמון מקומות וראיתי המון סיקורים:
הסיבות לכך: 1. שיש אנשים שלא נוח להם להשתמש ב'טאבלט' לצורך הפלאפון שלהם, וכיום הסטנדרט זה 6 אינץ ומעלה, וכבר יש 7 אינץ שזה גודל רישמי של טאבלט!!
2. יש המון אנשים שרוצים טלפון משני ממגוון סיבות.
3. כן תופתעו, אבל גם אומות העולם מבינים שיש המון נזק בטכנולוגיה, ולא רוצים להתמכר למסך, וזו הסיבה שאנשים קונים היום את המכשירים האלו, כי המסך הקטן מושך בהרבה פחות ולא כיף לשחק בו ולצפות בסרטים.
[דרך אגב: יוצא לי להסתובב עם הג'לי סטאר בהמון מקומות, ואנשים בעלי סמארטפונים ענקיים מסתכלים על זה מרגישים - ומתלהבים וחלקם ממש רוצים לקנות אחד כזה לעצמם].דבר נוסף - לא נשכח את המשפט שיוניהרץ מתגאה בו בפרסומת:
the smallest 5G smartphone -
@דודי-ענהאל כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@מתושלח-הבבלי כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
נכון, זה מה שטוב
אולי לא בשבילנו
אבל חוץ מבחורי ישיבות שצריכים שזה יראה כשר אין לאף אחד סיבה להחזיק כזה מכשיר קטןסלח לי אבל אתה טועה:
יש הממממון קהל למיני סמארטפון וההוכחה לכך היא כל סדרת הג'לי, שלא נראה לי שחשבו על בחורי ישיבות כשהנדסו אותה.
וכן: TANK MINI שיש 2 דגמים ממנו.טנק מיני הוא 4.3 אינץ׳
וכן: CUBOT שייצרו את: POCKET, וה KINGKONG MINI, ולא תגיד שזה מזמן, הKINGKONG MINI 3 בן - לא יותר משנה.
כולם יותר גדולים מהג׳לי
וכן באליאקספרס יש תעשיה שלמה של SERVO ושל SOYES שיש להם המון סמארטפונים קטנים מאוד!
עלי אקספרס זה לא דוגמא יש שם גם תעשייה של מכשירים מוזרים דור 2 ושאר מרעין בישין
וקראתי על כך בהמון מקומות וראיתי המון סיקורים:
הסיבות לכך: 1. שיש אנשים שלא נוח להם להשתמש ב'טאבלט' לצורך הפלאפון שלהם, וכיום הסטנדרט זה 6 אינץ ומעלה, וכבר יש 7 אינץ שזה גודל רישמי של טאבלט!!ברור, 6.8 אינץ׳ זה פשוט טירוף
- יש המון אנשים שרוצים טלפון משני ממגוון סיבות.
- כן תופתעו, אבל גם אומות העולם מבינים שיש המון נזק בטכנולוגיה, ולא רוצים להתמכר למסך, וזו הסיבה שאנשים קונים היום את המכשירים האלו.
[דרך אגב: יוצא לי להסתובב עם הג'לי סטאר בהמון מקומות, ואנשים בעלי סמארטפונים ענקיים מסתכלים על זה מרגישים - ומתלהבים וחלקם ממש רוצים לקנות אחד כזה לעצמם].
דבר נוסף - לא נשכח את המשפט שיוניהרץ מתגאה בו בפרסומת:
the smallest 5G smartphoneנראה שלא הבנת את כוונתי
אני חושב שהשקה של מכשיר כזה הוא רעיון מצויין
אבל אני חושב ש-3 אינץ׳ זה קטן מדי
לדעתי הגודל האידאלי זה בין 4 ל-5 אינץ׳ גג 5.5
כך עדיין אפשר לשלוט בפלאפון ביד אחת אבל מצד שני יש עדיין חווית שימוש טובה
3 אינץ׳ זה קטן מדי -
טנק מיני הוא 4.3 אינץ׳
כן אני יודע, אבל יש TANK רגיל וענק, ואתה רואה שהם חיפשו לעשות לו גם גירסת MINI! למה?!
דבר שני: 4.3 זה פיצפון במושגים של היום! וזה באמת גודל מצויין לפלאפון.@מתושלח-הבבלי כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
כולם יותר גדולים מהג׳לי
לא באתי לומר שקטן חייב להיות 3 אינץ' ולא יותר, כל מטרתי הייתה להוכיח לך שיש את הביקוש לMINI כי בלי ביקוש לא מייצרים!
וכיום - עד 4.5 (אולי עד 5) זה בגדר MINI.@מתושלח-הבבלי כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
עלי אקספרס זה לא דוגמא
דווקא זה כן קצת דוגמא, אל תשכח שכל העולם מזמין משם!
אבל אין ספק שקהל הMINI SMARTPHONE לא נמצא בארה"ב ודומיה, יותר בארצות הפשוטות יותר.@מתושלח-הבבלי כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
לדעתי הגודל האידאלי זה בין 4 ל-5 אינץ׳ גג 5.5
אני חושב שהמקסימום צריך להיות 4.5, כי מ5 ומעלה כבר אין עניין לייצר סמארטפון - יש בלי סוף בשוק ממותגים איכותיים ומוכרים שכולם יעדיפו!
ולדעתי ג"כ ה3 אינץ קטן מידי, אבל הייתי מגדיל אותחו רק בעוד חצי אינץ אולי עוד 0.8 איץ - ולא יותר כי זה מה שאהבתי בג'לי.
והייתי מאוד שמח אם היו מייצרים גם בגירסת 3.8 אינץ וגם בגירסת 4.3. -
בסופו של דבר צריך לזכור
סמסונג ביטלה את המיני שלה
אפל ביטלה את המיני שלה
זה יפה שחברות נישה משווקות מכשירים קטנים
אבל צריך לזכור שזה נישה שלא משתלמת לחברות הגדולות להיות בה -
@A0533057932 בהחלט!
מזלנו שיש את חברות ה'נישה' ולדעתי זאת גם האפשרות היחידה שלהם למכור היום בשוק המטורף הזה של הסמארטפונים. -
ממשיך לעדכן:
כאן באתר הדלפות סיני שנקרא "גיזמו-צ'יינה":הופיע הפוסט הזה:
*Unihertz , החברה הידועה בסמארטפונים בגודל הכיס שלה, הקניטה תוספת חדשה לסדרת Jelly - Jelly Max. הטלפון הקרוב הזה מרמז על היותו סמארטפון ה-5G הקטן ביותר בעולם, ומרכז את הקישוריות של הדור הבא בגוף שעשוי להפתיע אותך.
Unihertz Jelly Max
Unihertz מתגרה בטלפון 5G Jelly הראשון שלה
בעוד שהפרטים הרשמיים עדיין סגורים, Unihertz פרסמה טיזרים שנותנים לנו הצצה למה לצפות. נראה שה-Jelly Max מציג תצוגת חורים מודרנית כשהמצלמה ממוקמת בדיסקרטיות בפינה השמאלית העליונה. בחירת עיצוב זו מעידה לעתים קרובות על נוכחות של חיישן טביעת אצבע בתצוגה, ומרמזת על מסך OLED בעל פוטנציאל אלגנטי.הגודל נשאר בגדר תעלומה מענגת. בהתבסס על השוואות עם פריסת מקלדת רגילה בטיזרים, הערכות מצביעות על אלכסון מסך המרחף בין 4 ל-5 אינץ'. זה יהפוך את הג'לי מקס לקפיצה ניכרת מהאלוף הנוכחי, Unihertz Jelly Star . ה-Jelly Star מתגאה בתואר טלפון אנדרואיד 13 הקטן ביותר עם צג 3 אינץ' שלו.
עוד משהו מרגש מהטיזרים הוא האישור לכך שה-Jelly Max נוטש את ערכת השבבים MediaTek Helio G99 שנמצאה ב-Jelly Star. זה מרמז על מעבד חזק יותר מתחת למכסה המנוע, כזה שמסוגל להתמודד עם הדרישות של קישוריות 5G.
נכון לעכשיו, ה-Jelly Max לא השיג אישורים מכריעים כמו אישור 3C בסין, או אישור ממשרד התעשייה והמידע הסיני (CMIIT). אישורים אלה חיוניים כדי שטלפון יימכר באופן חוקי בשווקים מסוימים.
חוסר הסמכה זה מצביע על כך שהג'לי מקס נמצא ככל הנראה בשלבי פיתוח מוקדמים. בעוד Unihertz ידועה במוצרים החדשניים והנישתיים שלה, ייתכן שיעבור זמן מה עד שה-Jelly Max יגיע למדפים.]
אם הצלחתם להבין את תרגום גוגל, שימו לב שהוא ג"כ דיבר על המעבד, שסידרת HELIO לא תהיה, כי לא מתאימה ל5G.
[שימו לב שהנושא הזה פורסם במתמחים טופ לפני אתר סיני, שמרגיש שהוא הדליף את זה...] -
@A0533057932 כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
בסופו של דבר צריך לזכור
סמסונג ביטלה את המיני שלה
אפל ביטלה את המיני שלהיש את אייפון se שהוא 4.7 אינץ׳ ויש את האייפון 12 ו-13 מיני שהם קצת יותר גדולים והם ברמה ממש גבוהה עם מצלמות מטורפות וכו׳
-
@מתושלח-הבבלי בדיוק
ביטלה את המיני
וזה הראיה
הלכה והשקיעה במכשיר נהדר
וגילתה שההשקעה לא משתלמת
אין ביקוש -
@A0533057932 כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@מתושלח-הבבלי בדיוק
ביטלה את המיני
וזה הראיה
הלכה והשקיעה במכשיר נהדר
וגילתה שההשקעה לא משתלמת
אין ביקושנראה לי שיש עדיין אייפון se חדש פעם בכמה שנים
הזכירו את זה באחד מהכנסים האחרונים של אפל -
@מתושלח-הבבלי צודק
עדין קיים se
נחכה ונראה את המפרט של הדגם הבא שלו
מה יהיה הגודל שלו
על פי ההדלפות הוא יהיה בגודל רגיל כבר -
גם אם הוא יהיה 4.75 אינץ׳ זה פגז
ואני מדבר ממבט של בן אדם רגיל ולא חרדי שרוצה שרוצה שזה יראה כשר וכו׳סליחה בבקשה! אבל מאד כאב לי האמירה הזאת, האם חרדי הוא לא בן אדם רגיל, וכאן בפורום שמיועד לחרדים הוא לא המקום שמיועד לדבר ממבט לא חרדי. אני בטוח שלא התכוונת לרעה אך אולי כדאי קצת להשגיח ביתר שאת על הדברים שכותבים -
@שטרן כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
גם אם הוא יהיה 4.75 אינץ׳ זה פגז
ואני מדבר ממבט של בן אדם רגיל ולא חרדי שרוצה שרוצה שזה יראה כשר וכו׳סליחה בבקשה! אבל מאד כאב לי האמירה הזאת, האם חרדי הוא לא בן אדם רגיל, וכאן בפורום שמיועד לחרדים הוא לא המקום שמיועד לדבר ממבט לא חרדילהפך
פושט טלפיו ואומר כשר אני אינו חרדי
בשונה מאדם ששם סינון אמיתי על המכשיר
וד"ל -
-
@שטרן כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
סליחה בבקשה! אבל מאד כאב לי האמירה הזאת, האם חרדי הוא לא בן אדם רגיל, וכאן בפורום שמיועד לחרדים הוא לא המקום שמיועד לדבר ממבט לא חרדי. אני בטוח שלא התכוונת לרעה אך אולי כדאי קצת להשגיח ביתר שאת על הדברים שכותבים
צודק, תיקנתי
-
חברים, יש עדכון חדש מיוניהרץ:
עוד מעט אנסה לדלות עוד כמה פרטים ואעלה אותם כאן, בינתיים אעלה רק את התמונה:
כמה דברים:- הם מתפארים בכך שהוא הולך להיות - עם מקסימום כח - אבל בגודל המושלם (כלומר לא ענק כמו שאר הסמארטפונים המצולמים על ידו).
- וכן שהוא הולך להגיע דרך השקה בקיק-סטארטר (בעברית: בעיטת התחלה, כלומר שהם צריכים מימון התחלתי כדי להתחיל בייצור שלו) כמו שאר הסמארטפונים שהם ייצרו עד כה.
- וכן, ואת זה אני לא בטוח שהבנתי נכון: שמי שירשם לקיקסטארטר יקבל 40 אחוז הנחה בקניית המכשיר (אני עצמי לא כ"כ מבין מה זה אומר להשתתף בזה, אז אשמח שמישהו מכם יתן את ההסבר).
-
@דודי-ענהאל בדרך כלל פלטפורמת מימון המונים עובדות שאלו שנרשמים בהתחלה מקבלים את המוצר יותר בזול מאשר אלו שרוכשים אותו לאחר שהצליחו לייצר
ייתכן וזה הכוונה