המלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!
-
ניתנה גישה לטיוטת הפרויקט
כל כך הרבה זמן חיכית! עכשיו אתה יכול לקבל הצצה לתוכן הפרויקט המלא! נותרה רק שעה אחת עבורך כדי לזכות בהזדמנות לקבל את תגמול ה-Super Early Bird הטוב ביותר! שימו עין על שעון ואל תפספסו את ההזדמנות! בהצלחה!
-
@צוציק כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
ניתנה גישה לטיוטת הפרויקט
כל כך הרבה זמן חיכית! עכשיו אתה יכול לקבל הצצה לתוכן הפרויקט המלא! נותרה רק שעה אחת עבורך כדי לזכות בהזדמנות לקבל את תגמול ה-Super Early Bird הטוב ביותר! שימו עין על שעון ואל תפספסו את ההזדמנות! בהצלחה!
אלוף!
אני צריך שמישהו יעלה לכאן את הווידאו שיש בדף ההוא -
פוסט זה נמחק!
-
@צוציק כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@מתושלח-הבבלי הסרטון חסום לי באתרוג
גם לי נטפרי
-
@מתושלח-הבבלי כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
גם לי נטפרי
זה גם לא יפתח, יש שם אישה.
-
@FSHLOMO מישהו יכול להסביר את זה:
אם אני יכול לקבל את ההנחה הכי גדולה למה יש לי אפשרות של הנחה קטנה יותר?
עריכה:
אוקיי הבנתי איך זה עובד:
נתחיל מזה - ששני האפשרויות הראשונות כבר לא זמינות, כך שמי שתכנן לרכוש ב200 דולר - פספס את ההזדמנות.
זה עובד כך: מי שהיו ה100 (או ה50 או פחות לא יודע בדיוק) הראשונים שהתחייבו ושילמו - קיבלו את זה במחיר של 199 דולר, לאח"מ מי שניסה לרכוש יכל לרכוש ב219 דולר, אך גם זה כבר נתפס, ומה שנשאר זה ב 239 דולר, וגם זה בערך תוך שעה הולך להיגמר!
ויש שם עוד אפשרויות פחות רלוונטיות של חבילות.
מי שיחכה לקנות אותו במחיר מלא כשיצא סופית - הוא יעלה 339 דולר - שזה 1250 שח בערך!! עכשיו ב239 דולר יוצא בערך 880 שח. -
@המפותח כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
המכשיר זמין כבר לרכישה?
היה זמין ונגמר (ההנחות למכשיר בודד)
https://www.reddit.com/r/unihertz/comments/1e4mvxh/first/ -
@צדיק-תמים כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@המפותח כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
המכשיר זמין כבר לרכישה?
היה זמין ונגמר (ההנחות למכשיר בודד)
https://www.reddit.com/r/unihertz/comments/1e4mvxh/first/לא נכון יש עוד למכשיר בודד, אבל ביותר יקר.
-
@דודי-ענהאל צודק, ב29% הנחה עדיין יש.
-
נכון לעכשיו:
אחת לדקה-שניים - נתפס אחד מהמחיר הזה.
העליתי את זה לפני 10 דקות -והנה מעכשיו
אז זה בערך אחד לדקה! -
@דודי-ענהאל כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@nachum כנ"ל,
אני לא מבין, זה לא מציג לי שישנה אפשרות של - 'ישראל'
צריך לשאול את @אברהם-א
וגם - כשאני לוחץ - לרכוש\לתמוך הוא פותח לי דף ריק של קיקסטרטר ולא נותן לי שום אפשרות..
עריכה: פשוט צריך לבחור מדינה.אין שם ישראל, הם לא שולחים את זה לישראל