המלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!
-
@נחמן-פלח @מתושלח-הבבלי התחלתם??
-
חברה יש לי שאלה:
אם אני מחליט שאני רוצה את המכשיר הזה, כמה זמן נראה לכם מהיום - הוא נמצא אצלי בידיים? (בגלל הקיקסטארטר וכו')
(זה חשוב לי בשביל להזמין מכשיר לאישתי ולדעת אם יש עניין לחכות) -
@דודי-ענהאל כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
חברה יש לי שאלה:
אם אני מחליט שאני רוצה את המכשיר הזה, כמה זמן נראה לכם מהיום - הוא נמצא אצלי בידיים? (בגלל הקיקסטארטר וכו')
(זה חשוב לי בשביל להזמין מכשיר לאישתי ולדעת אם יש עניין לחכות)יש לי חבר נביא אני אדבר איתו🤪
-
@דודי-ענהאל כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
חברה יש לי שאלה:
(זה חשוב לי בשביל להזמין מכשיר לאישתי ולדעת אם יש עניין לחכות)חודשיים, שלוש,
וזה לא יהיה יותר מהר מאשר להזמין מעלי אקספרס, בגלל שתצטרך להביא אותו מאמריקה,
מניסיון בגלי סטאר -
@FSHLOMO כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
חברה יש לי שאלה:
(זה חשוב לי בשביל להזמין מכשיר לאישתי ולדעת אם יש עניין לחכות)יש לי חבר נביא אני אדבר איתו🤪
זה דבר שניתן לדעת\לשער למי שמבין..
@אורחל כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
ולי יש שתי חברים נביאים
?????
-
@אברהם-א אתה החבר הנביא שלהם?!...
תודה רבהאני נביא עם ניסיון בגלי סטאר,
-
כמה זמן נראה לכם מהיום - הוא נמצא אצלי בידיים?
נראה לי בגלל הניסוח שלך, אם היית כותב "תוך כמה זמן הכי מהר לדעתכם אפשר להשיג את זה?"
כנראה לא היו נתפסים לזה -
-
@ישראל-142 כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
כמה זמן נראה לכם מהיום - הוא נמצא אצלי בידיים?
נראה לי בגלל הניסוח שלך, אם היית כותב "תוך כמה זמן הכי מהר לדעתכם אפשר להשיג את זה?"
כנראה לא היו מתפלאיםלא שיש נפק"מ אבל אם כבר נכנסת לזה..
לא רואה שום הבדל אמיתי בין שני הניסוחים.
כתבתי "נראה לכם" ולא - "לנבואתכם..." -
@דודי-ענהאל
ברור שהכוונה שלך ידועה, אבל נתת להם "סוכריה" (ואם לא היית כותב "כמה זמן... "הוא נמצא אצלי בידיים" לא היה להם על מה להיתפס) -
ספירה לאחור ל-16 ביולי, 20:00 UTC+8
תודה שנרשמת לקמפיין Unihertz Jelly Max Kickstarter. אנו נרגשים להודיע לך שהקמפיין העשירי שלנו יעלה בקרוב ב -16 ביולי בשעה 20:00 UTC+8 , ואנחנו לא יכולים לחכות לחלוק איתך את הפרויקט שלנו. סמנו את היומנים שלכם - לא תרצו לפספס את ג'לי מקס ! המשך לעקוב! -
@צוציק כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
ספירה לאחור ל-16 ביולי, 20:00 UTC+8
תודה שנרשמת לקמפיין Unihertz Jelly Max Kickstarter. אנו נרגשים להודיע לך שהקמפיין העשירי שלנו יעלה בקרוב ב -16 ביולי בשעה 20:00 UTC+8 , ואנחנו לא יכולים לחכות לחלוק איתך את הפרויקט שלנו. סמנו את היומנים שלכם - לא תרצו לפספס את ג'לי מקס ! המשך לעקוב!כן, גם אני קיבלתי את ההודעה
אני חושב שעכשיו ממש מומלץ לקנות
כי כבר סיימו לייצר את המכשיר וזה הרבה יותר בטוח ממה שהיה קודם -
בהמשך לזה:
@צוציק כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:ספירה לאחור ל-16 ביולי, 20:00 UTC+8
תודה שנרשמת לקמפיין Unihertz Jelly Max Kickstarter. אנו נרגשים להודיע לך שהקמפיין העשירי שלנו יעלה בקרוב ב -16 ביולי בשעה 20:00 UTC+8 , ואנחנו לא יכולים לחכות לחלוק איתך את הפרויקט שלנו. סמנו את היומנים שלכם - לא תרצו לפספס את ג'לי מקס ! המשך לעקוב!נעלה את התמונה לטובת עוקבי הנושא:
מה הבנתם מזה: שזה עולה 199 דולר?! או רק למי שנרשם בקיקסטארטר?
מענייין אם ישימו אנדרואיד 14..@ישראל-142 כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
אבל נתת להם "סוכריה"
אגב, טוב להכיר את סוג ה"סוכריות" שהם אוהבים... מה אני אגיד אנשים מעניינים..
-
או רק למי שנרשם בקיקסטארטר?
ברור
זה מופיע כבלוק טקסט אחד באותו צבע
"SUPER EARLY BIRD - FROM $199" -
@צדיק-תמים כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
או רק למי שנרשם בקיקסטארטר?
ברור
זה מופיע כבלוק טקסט אחד באותו צבע
"SUPER EARLY BIRD - FROM $199"התרגום של זה מוזר: "ציפור מוקדמת במיוחד"
ועוד משהו: כתוב - FROM שזה אומר "החל מ-"
זאת אומרת שמתחיל מ199, אבל יכול להיות יותר יקר? -
התרגום של זה מוזר: "ציפור מוקדמת במיוחד"
עפרונים שרים מוקדם ביום, לעתים קרובות לפני עלות השחר, ולכן באנגלית מכנים עפרוני (lark) או ציפור מקדימה (early bird) אנשים שקמים מוקדם, או בהשאלה - אנשים שקונים מוקדם מוצר חדש (הכוונה שיש הנחה ל"ציפורים" מקדימות" כלומר מי שקונה את המכשיר עוד לפני שיצא)
זאת אומרת שמתחיל מ199, אבל יכול להיות יותר יקר?
אולי יש כמה רמות של מפרט וזה המחיר להכי פשוט