עזרה | התקן בלוטוס במחשב לא עובד
- 
@שניאור-שמח התכוונתי למחשבים נייחים שלרובם אין בלוטוס במחשב הזה אין בלוטוס לא היה @אלי-30 כתב בעזרה | התקן בלוטוס במחשב לא עובד: במחשב הזה אין בלוטוס אז לא יעזור להפעיל את פותר הבעיות.. 
- 
@אלי-30 כתב בעזרה | התקן בלוטוס במחשב לא עובד: במחשב הזה אין בלוטוס אז לא יעזור להפעיל את פותר הבעיות.. @שניאור-שמח אז כתבתי שמתי התקן בלוטוס חיצוני 
- 
יש לך את רכיב הבלוטוס או שלא או שחיברת התקן שנותן בלוטוס אם האפשרות השנייה מסתבר שזה דרייברים @דוד-משה-1 מאיפה אני מביא דריברים 
- 
@שניאור-שמח אז כתבתי שמתי התקן בלוטוס חיצוני @אלי-30 כתב בעזרה | התקן בלוטוס במחשב לא עובד: @שניאור-שמח אז כתבתי שמתי התקן בלוטוס חיצוני אז כנראה דרייברים כמו שרשמו פה.. 
- 
רוצה חיבור מרחוק אם כן נדבר בפרטי ובקצרה ההוראות הם להיכנס לעדכונים +עדכונים אופציונלים אם יש 
 אם לא עוזר להכנס למנהל התקנים ולראות שם התקן ללא מנהל התקן ומשם זה על פי ההוראות פו@דוד-משה-1 תוכל להסביר לי איך שמים דרייברים תסביר טיפה יותר 
- 
@דוד-משה-1 תוכל להסביר לי איך שמים דרייברים תסביר טיפה יותר 
- 
@אלי-30 כתב בעזרה | התקן בלוטוס במחשב לא עובד: תוכל להסביר לי איך שמים דרייברים תסביר טיפה יותר זה קובץ התקנה צריך למצוא איזה מתאים ואז פשוט להתקין @דוד-משה-1 איך אני מוצא דרייבר מתאים מה אני אמור להוריד? 
- 
רוצה חיבור מרחוק אם כן נדבר בפרטי ובקצרה ההוראות הם להיכנס לעדכונים +עדכונים אופציונלים אם יש 
 אם לא עוזר להכנס למנהל התקנים ולראות שם התקן ללא מנהל התקן ומשם זה על פי ההוראות פו@דוד-משה-1 כתב בעזרה | התקן בלוטוס במחשב לא עובד: אם לא עוזר להכנס למנהל התקנים ולראות שם התקן ללא מנהל התקן ומשם זה על פי ההוראות 
 פו