בעיה | פעילות חריגה בחשבון גוגל
-
לא זה פשוט חבר שהוא רייסלר של ימות המשיח ויש לו מאות אם לא אלפי טוקמנים לא כשרים. בקשתי טובה לקבל אימות לאחד המספרים
-
@ivrפון כתב בבעיה | פעילות חריגה בחשבון גוגל:
ב50 ש"ח
למה לשלם אם אפשר וירטאלי בחינם דרך האתר הנ"ל
https://www.followme.co.il/#popupOpen0 -
@עניו-כמשה אין שום סיבה שמספר ווירטואלי לא יקבל
אגב ללא קשר לנושא אפשר לנייד טוקמן טעון ב50 ש"ח מתאים למי שרוצה מספר ווירטאלי תומך בקבלת אס אם אס
אבל הוא צריך טלפון תומך בשביל לקבל אימות כי אי אפשר להכנס לטלפון כשר סים לא כשראני קונה טוקמן ב5 שקל אם אני צריך כזה
-
@עניו-כמשה אל תדאג. החבר הזה תיווך לי מישהו ב3-4 שקל לטוקמן בכמות משמעותית יש הבדל
ולאלה שתוהים מה הצורך בכמות טוקמנים בספולירזה בגלל שיש חוק שאוסר לעשות מרכזייה (מערכת תוכן) במספר נייד האיסור הוא על החברה
מה שכן מותר זה לעשות מספר וורטואלי כמו ווירטאל פלוס
מכיון שהוא ריסילר אין עליו את ההגבלה וכשבא לקוח ורוצה מספר נייד הוא מפנה את הטוקמן למספר והוא פשוט מאפשר לשלוח צינטוקים כמספר משנה מהמספר הזה -
@עניו-כמשה לא הבנת אמרתי שזה המחיר שהוא עושה לי ואמרתי שההבדל בין 5 ש"ח ל4-3 ש"ח ראה קטנוני אבל למי שקונה לדוגמה 50 טוקמנים ההבדל בין 250 לפי מה שאתה משיג ב5 לבין 150-200 ב3-4 ש"ח ליחידה (תלוי בכמות) שאני משיג טיפה משמעותי הבדל של בין 50-100 לא משהו אבל סתם
-
@עניו-כמשה לא הבנת אמרתי שזה המחיר שהוא עושה לי ואמרתי שההבדל בין 5 ש"ח ל4-3 ש"ח ראה קטנוני אבל למי שקונה לדוגמה 50 טוקמנים ההבדל בין 250 לפי מה שאתה משיג ב5 לבין 150-200 ב3-4 ש"ח ליחידה (תלוי בכמות) שאני משיג טיפה משמעותי הבדל של בין 50-100 לא משהו אבל סתם
מבין אותך
-
@אברהם-הכהן
גם לי קרה עכשיו אותו דבר שהחשבון הושבת וכו...כזה
זה נראה עכשיו הבאג החדש של גוגל במקום כל הקטע עם sms או בנוסף....
מה עושיםם? מגישים ערעור ומחכים?
קרה לעוד אנשים???? -
@עניו-כמשה כתב בבעיה | פעילות חריגה בחשבון גוגל:
@עניו-כמשה אין שום סיבה שמספר ווירטואלי לא יקבל
אגב ללא קשר לנושא אפשר לנייד טוקמן טעון ב50 ש"ח מתאים למי שרוצה מספר ווירטאלי תומך בקבלת אס אם אס
אבל הוא צריך טלפון תומך בשביל לקבל אימות כי אי אפשר להכנס לטלפון כשר סים לא כשראני קונה טוקמן ב5 שקל אם אני צריך כזה
איפה?
-
-
@יגעת-ומצאת לכולם כאן הבעייה על זה שצריך אימות SMS?
-
@צדיק-תמים כתב בבעיה | פעילות חריגה בחשבון גוגל:
איפה?
אני גם מכיר מישהו כזה, 4 ש"ח לסים [הוט], אבל זה רק בקנייה מעל 100.
-
@אבי_770 כתב בבעיה | פעילות חריגה בחשבון גוגל:
@יגעת-ומצאת לכולם כאן הבעייה על זה שצריך אימות SMS?
לעוד שניים קרה בעיה שונה
@דני-יש-רק-אחד כתב בבעיה | פעילות חריגה בחשבון גוגל:@אברהם-הכהן
גם לי קרה עכשיו אותו דבר שהחשבון הושבת וכו...כזה
זה נראה עכשיו הבאג החדש של גוגל במקום כל הקטע עם sms או בנוסף....
מה עושיםם? מגישים ערעור ומחכים?
קרה לעוד אנשים???? -
@שניאור-שמח כתב בבעיה | פעילות חריגה בחשבון גוגל:
לעוד שניים קרה בעיה שונה
פשוט אם זה הבעייה, אין לי הרבה איך לעזור, אבל אני יכלתי לתת מספר וירטואלי התומך ב sms שיוכלו לקבל קוד נטו בשביל לשחרר את זה. מי שעדיין רלוונטי [כעת זה יהיה נטו אימות, פשוט הבאתי כבר מעל 50 וירטואליים, ואני צריך שישאר לי במלאי] ישלח בצ'אט.