בעיה | פעילות חריגה בחשבון גוגל
-
טוב חבר'ה, פנו אלי היום בעזרה על מקרה דומה, עברתי על כל 174 הפוסטים בשרשור זה וטרם הסתדרתי
מדובר על חשבון שידועה הסיסמא שלו, יש טלפון רשום לאימות כשר, שלא מקבל אסמסים ויש מייל לשחזור...
לאחר שפותחים את החשבון ומזינים את הסיסמא, יש אפשרות לקבל SMS/שיחה לאימות, או אם מחשב מחובר להיכנס לכתובת אתר.... וכו', החשבון לא מחובר לשום מקום אז לא רלוונטי
אימות בסמס כאמור לא רלוונטי
אימות בשיחה מעביר לדף שלא מקדם אותי
ואופציה אחרונה, בקש עזרה. כשלוחצים, אני צריך להקיש את הסיסמא האחרונה, ואז את המייל לשחזור, עברתי את השלב הזה וקיבלתי קוד למייל אימות, אך העביר אותי לדף של הפעילות חריגה ואימות עם SMS
כללל מספר כתב שלא ניתן להשתמש במס' זה, וגם דרך הוירטואלי שהוזכר כאן (077) רושם אותו דבר.
אין לי ברירה לחכות 48 שעות, אבל מה בעצם יקרה אז? אני ירשום מס' לאסמס והפעם הוא יתן לי לאמת דרכו? -
@Ykingsmart
פה אחד כתב שהוא הצליח עם מספר וירטואלי... -
@יוסף-אלחנן לא הצלחתי להבין איפה מכניסים אותו... האפשרות של אימות קולי הוא דווקא במספר שמוגדר, ובחריגת אבטחה זה דווקא סמס...
-
@Ykingsmart
תשלח צילום מסך למה שגוגל נותן לך כי יש כל מיני סוגים
אולי מישהו היה לו כזה והוא יגיד לך -
-
@שלל כתב בבעיה | פעילות חריגה בחשבון גוגל:
מה שמעניין זה שהדף הזה מעוצב בצורה ישנה מאוד, וגם בחשבון הראשון שזה כן עבד לי - קיבלתי את ה- SMS ממס' פלאפון לא מוכר, ולא מ"Google" כפי שכתוב לי תמיד.
צילום מסך
איך אני מגיע לניהול של הנתב שלי כמו אצלך?
יש לי Huawei E5576
עריכה: מצאתי את האפשרות הזו.
-
@מיוחד-במינו גם נטפרי.
אבל לידיעתך כפי שכתבו לעיל (באחד הפוסטים), גם כאלה שלא בנטפרי נחסמו (לא יודע כמה, ואין לי מושג על מספרים, אבל כך כתבו).
לא ראיתי שאמר שהוא לא בנטפרי ונחסם לו
כמובן אין לי שום מטרה להפיל את זה על נטפרי, אבל הכל יכול להיות, ולכן חשוב לבדוק.
-
@מיוחד-במינו כתב בבעיה | פעילות חריגה בחשבון גוגל:
@מיוחד-במינו גם נטפרי.
אבל לידיעתך כפי שכתבו לעיל (באחד הפוסטים), גם כאלה שלא בנטפרי נחסמו (לא יודע כמה, ואין לי מושג על מספרים, אבל כך כתבו).
כמובן אין לי שום מטרה להפיל את זה על נטפרי, אבל הכל יכול להיות, ולכן חשוב לבדוק.
זה קורה לכולם לא רק לבעלי נטפרי
-
@עניו-כמשה כתב בבעיה | פעילות חריגה בחשבון גוגל:
@מיוחד-במינו גם נטפרי.
אחלה, תודה
-
@מיוחד-במינו גם נטפרי.
אחלה, תודה
כתבתי פתרון כבר שעבד לי ולעוד אנשים
לחכות כמה ימים לפחות 3 מהפעם האחרונה שניסיתם להכנס ואז לנסות להכנס שוב וזה עובד
-
אחלה, תודה
לחכות כמה ימים לפחות 3 ואז לנסות להכנס שוב וזה עובד
במקרים שאתמול נתקלתי הסתדרנו פעם אחת עם אימות למייל אחר, ובשני היה מוגדר מספר שמקבל הודעות
תודה על המענה וסליחה שאני לא עושה לך לייק פשוט אין לי אפשרות, אני חדש.
-
אחלה, תודה
לחכות כמה ימים לפחות 3 ואז לנסות להכנס שוב וזה עובד
במקרים שאתמול נתקלתי הסתדרנו פעם אחת עם אימות למייל אחר, ובשני היה מוגדר מספר שמקבל הודעות
תודה על המענה וסליחה שאני לא עושה לך לייק פשוט אין לי אפשרות, אני חדש.
קיבלתי ממני לייק אולי זה יעזור לך בסוף לתת גם
-
@Ykingsmart אני מעלה השערה אולי אפשר לנסות במקום 077, לכתוב +97277 (הפלוס לפני ה972 זה מתהפך כאן) ואז גוגל כן יקבל את זה
בכל מקרה הפיתרון הזה עזר לחבר שלי
https://mitmachim.top/post/809678 -
וגם זה לא קורה לכל מי שיש נטפרי
-
-
אני לא מצליח כלום משהו יכול לקבל עבורי SMS ????????????????
-
@שקיעות-בלימוד אני יכול לנסות למספר אמריקאי...
-
@יוסף-אלחנן כתב בבעיה | פעילות חריגה בחשבון גוגל:
@שקיעות-בלימוד אני יכול לנסות למספר אמריקאי...
מה זה אומר????
-
@שקיעות-בלימוד אני יכול לתת לך מספר אמריקאי שמקבל SMSים, אבל יכול מאוד להיות שגוגל לא ישלחו לזה כי זה כבר היה בשימוש כמה פעמים
-
@קינג-קומפיוטר
משתף:
התפללתי.
א. חיכיתי 48 שעות.
ב. ניסיתי sms
ג. וירטואלי, כולל שיחה קולית
ד. *972
ה. פרופיל כרום חדש
ו. דפדפן מייקרוסופט
ז. שכחתי סיסמה
ח. שכחתי משתמש
ללא הועיל! (חוץ מהתפילה שוודאי הועילה)
ט. רק מספר בזק עוד לא ניסיתי. -
למי שמעניין אותו, התכתבתי בצ'אט עם גוגל במשך 20 דקות לפחות אני מצרף כאן את השיחה אם זה יועיל למישהו.
כדאי לשים לב שגם למנויי פרימיום לגוגל אין יכולת לעזור.23:02:41 ג'ים: אתה יכול לספר לי יותר על הדאגה שלך?
23:03:48 אני: שלום וברכה. כבר למעלה משבוע שאני לא מצליח להתחבר לחשבון גוגל שלי, הפסדתי על זה כסף רב. אני חייב בדחיפות להתחבר לחשבון. הוא כותב פעילות חריגה בחשבון וצריך תואם מהודעת sms שלחתי הודעה, וההודעה לא הגיעה, ועכשיו הוא כותב לי על כל מספר שאני מכניס מספר טלפון הזה לא ניתן לאימות
23:05:07 ג'ים: אני מבין, תודה על המידע.
23:06:27 ג'ים: אני מצטער לשמוע שלא הצלחת להתחבר לחשבון שלך.
23:07:03 אני: יש לי מידע רפואי שאני זקוק לו בדחיפות נוראה
23:07:25 ג'ים: אפשר לשאול, מה מופיע בצד שלך כשאתה מנסה להיכנס לחשבון שלך? אפשר בבקשה צילום מסך?
23:07:47 אני: צילום מסך 2024-06-25 090552.png
23:08:06 אני: ככה הוא כותב לי על כל מספר
23:09:01 ג'ים: אני מעריך את צילום המסך שסיפקת.
23:10:30 ג'ים: תן לי פשוט לבדוק את זה בשבילך.
23:10:32 איך אפשר לפתור את זה? זה דחוף לי מאוד.
23:11:01 ג'ים: אני מתנצל על כל אי הנוחות שנגרמה.
23:11:18 ג'ים: אני מבין שהדאגה העיקרית שלך להיום היא לגבי שחזור החשבון שלך.
23:11:26 אני: כן
23:11:37 ג'ים: אנא יידעו כי בשל מדיניות אבטחה ופרטיות, מניעת הונאה והצורך לאבטח את חשבונך והמידע האישי שלך, כלי לאיפוס אפשרות לסיסמה או ליכולת לערוך מידע כלשהו ב- החשבון בצד שלנו אינו זמין.
23:12:19 אני: חבל מאוד, מה כן אפשר לעשות?
23:13:35 ג'ים: אני מבין מאיפה אתה בא. אני בעצמי לקוח גם מחוץ לעבודה.
23:14:05 אני: מה עושים?
23:14:12 ג'ים: כשנתקלתי בעניין הזה לראשונה כלקוח, התסכלתי גם.
23:15:01 ג'ים: אני באמת רוצה שנוכל לשחזר את חשבונך והדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא באמצעות תהליך שחזור החשבון. רצינו לספק סיוע נוסף מעבר למה שזמין לציבור, אבל זה מה שיש לנו כרגע. עם זאת, אני יכול לספק לך כמה טיפים ושלבים הבאים שעשויים להיות מועילים.
23:15:04 אני: הבנתי שזו בעייה כללית שקרתה כעת למאות משתמשים
23:15:47 אני: ניסיתי לשחזר את החשבון אך גם בשחזור הוא דורש קוד מתאים והוא לא נותן הודעה
23:16:04 ג'ים: אני מבין, תודה על המידע.
23:16:28 ג'ים: אנא שים לב שככל שנשמח לעזור לך לפתור את הדאגה שלך, אנא הודע לך כי בשל מדיניות האבטחה והפרטיות, מניעת הונאה והצורך לאבטח את חשבונך והן האישי שלך מידע, כלי לאיפוס אפשרות לסיסמה או היכולת לערוך כל מידע בחשבון בצד שלנו אינו זמין.
23:17:01 אני: אוקי, זה כבר אמרת מקודם, מה כן אפשר לעשות???
23:17:23 ג'ים: הנה כמה שלבים פשוטים לשחזור החשבון:
23:17:30 ג'ים: עבור לדף שחזור חשבון Google ( g.co/recover ).
23:17:36 ג'ים: הזן את חשבון Google שאתה מתקשה לגשת אליו.
23:17:41 ג'ים: אם אתה לא זוכר את החשבון, לחץ על שכחת דוא"ל?.
23:17:55 ג'ים: ענה על כל השאלות למיטב ידיעתך או לחץ על נסה דרך אחרת.
23:18:11 ג'ים: בבקשה תודיע לי איך זה הולך.
23:19:05 אני: עשיתי עכשיו את כל זה ואחרי שהזנתי את החשבון והסיסמה הוא מבקש להתאים ב-sms והוא לא מוכן לשלוח
23:19:28 אני: על כל מספר שאני מכניס הוא כותב: לא ניתן להשתמש במכשיר הזה לאימות.23:20:21 אני: אני מוכן לשלם ולהפוך גם את החשבון הבעייתי למנוי בתשלום, אבל אין לי דרך לעשות זאת בלי להתחבר לחשבון.
23:20:55 ג'ים: אני מצטער לשמוע את זה.
23:21:23 אני: ומה עושים עכשיו כשגם לשחזר הוא לא נותן.
23:21:51 ג'ים: לגבי הדאגה שלך, אם אתה מוצא את הודעת השגיאה הזו, עליך להשתמש במספר אחר. כדי להגן עליך מפני שימוש לרעה, אנו מגבילים את מספר החשבונות שכל מספר טלפון יכול ליצור. במקום זאת, תוכל להשתמש במספר טלפון של בן משפחה או חבר. זה עשוי לעזור גם אם תנסה להשתמש במספר מספק טלפון אחר.
23:22:09 ג'ים: אנו מקווים לסבלנותך ולהבנתך בעניין זה.
23:22:14 אני: ניסיתי עם 10 מספרי טלפון שום דבר לא עובד
23:22:24 ג'ים: אני מצטער לשמוע את זה.
23:22:35 ג'ים: זה עשוי לעזור גם אם תנסה להשתמש במספר מספק טלפון אחר.
23:22:54 אני: מה הכוונה מחברה אחרת? זה גם לא עובד
23:23:21 ג'ים: מה שאנחנו מתכוונים הוא ספק שירות סלולרי אחר.
23:23:27 ג'ים: אנו מקווים לסבלנותך ולהבנתך בעניין זה.
23:23:38 אני: ניסיתי וזה לא עובד
23:23:41 ג'ים: האם יש משהו נוסף שאני יכול לעזור לך היום חוץ מזה?
23:23:51 ג'ים: אני מצטער לשמוע את זה.
23:24:16 אני: חייב אני בדחיפות להוציא מסמכים מהחשבון גוגל
23:24:28 ג'ים: "מספר הטלפון הזה שימש יותר מדי פעמים לאימות"
אם אתה מוצא את הודעת השגיאה הזו, עליך להשתמש במספר אחר. כדי להגן עליך מפני שימוש לרעה, אנו מגבילים את מספר הפעמים שניתן להשתמש במספר טלפון לאימות. במקום זאת, תוכל להשתמש במספר טלפון של בן משפחה או חבר.
23:24:40 ג'ים: האם יש משהו נוסף שאני יכול לעזור לך היום חוץ מזה?
23:24:44 אני: לא, הוא כותב לי הודעה: לא ניתן להשתמש בשיח הזה לאימות.23:25:49 אני: לא ענית לי תשובה, מה עוד ניתן לעשות כדי להיכנס לחשבון, את הפתרונות שנתת כבר ניסיתי והם לא עובדים.
23:27:13 ג'ים: אנחנו מבינים מאיפה אתה בא. עם זאת, שים לב שאנו יכולים לספק לך רק שלבים לשחזור החשבון ואין לנו כלי מערכת לאיפוס או לערוך שינויים בחשבונך.
23:27:20 ג'ים: אנו מקווים שהבנת.
23:27:41 אני: אם אני אתן לך את החשבון והסיסמה אתה יכול לנסות להתחבר מהמחשב שלך?
23:27:56 ג'ים: בשל מדיניות האבטחה והפרטיות, איננו יכולים לעשות זאת. אנו ממליצים מאוד לנסות שוב את שלבי שחזור החשבון לאחר 24 עד 48 שעות.
23:28:03 ג'ים: אנו מקווים שאתה מבין את המגבלות שלנו.
23:28:10 ג'ים: האם יש משהו נוסף שאני יכול לעזור לך בו היום חוץ מזה?
23:28:43 אני: כבר פניתי אליכם לפני יומים ואמרתם לי לחכות 48 שעות וחיכיתי וזה לא עזר
23:29:16 ג'ים: אני מצטער לשמוע את זה. אנחנו מבינים מאיפה אתה מגיע.
23:30:18 ג'ים: כרגע אין לנו הצעות אחרות לשחזור חשבון בשבילך. אנו ממליצים לך לנסות לשחזר את חשבונך ב- g.co/recover לאחר 48 שעות. אין הגבלה למספר הפעמים שאתה יכול לנסות לשחזר את חשבונך. כדי להגדיל את הסיכויים שלך להחלמה מוצלחת, אתה יכול: לנסות וריאציות שונות של התשובות שלך. נסה לשחזר ממכשיר שבו השתמשת בעבר כדי להיכנס. אם עדיין אינך מצליח לשחזר את חשבונך, אנו ממליצים להגדיר חשבון חדש.
23:30:24 אני: ואם הפתרונות שנתתם לא עובדים, זה אומר שאין לגוגל דרך לשחזר חשבון?
23:30:42 ג'ים: הלוואי שיכולתי לספק סיוע נוסף, אבל זו הפתרון היחיד שאנחנו יכולים להציע בשלב זה. אני אנתק את הצ'אט הזה עכשיו כדי שאוכל לסייע לחברים אחרים. אנא אל תהסס לפנות אלינו בחזרה אם יש לך חששות אחרים. תודה שפנית לתמיכת הלקוחות של Google One.