בקשת מידע | הטענת מחשב נייד
-
@yakovzinger בדרך כלל מטען נייד זה 5 וולט
ומחשב זה 19 וולט אז צריך מטען נייד של 19 וולט אם יש כזה דבר@מוישיי-24 צריך בדיוק 19 או לכה"פ 19? חוץ מזה צריך גם כבל עם ראש מתאים ליציאה של המחשב. יש להשיג כזה?
-
@aiib מחשב נייד של דל
@yakovzinger כתב בבקשת מידע | הטענת מחשב נייד:
@aiib מחשב נייד של דל
כוונתי הייתה לסוג המטען, לא לסוג הבטריה. ערכתי
-
@מוישיי-24 צריך בדיוק 19 או לכה"פ 19? חוץ מזה צריך גם כבל עם ראש מתאים ליציאה של המחשב. יש להשיג כזה?
@מוישיי-24 צריך בדיוק 19 או לכה"פ 19? חוץ מזה צריך גם כבל עם ראש מתאים ליציאה של המחשב. יש להשיג כזה?
רוב המחשבים היום ניתן להטעין עם טייפ C שזה כבל קיים בכל מטען נייד
-
רוב המחשבים היום ניתן להטעין עם טייפ C שזה כבל קיים בכל מטען נייד
@aiib לי אין טייפ c אלא כניסה עגולה עם חור באמצע
-
מחשב ישן?
-
מחשב ישן?
@aiib קניתי אותו לפני כ- שנתיים וחצי שלוש
-
@aiib קניתי אותו לפני כ- שנתיים וחצי שלוש
@yakovzinger מוזר. מסדרה נמוכה?
-
שלום רב
רציתי לדעת האם ניתן להטעין מחשב נייד דרך מטען נייד ולא רק בחיבור למחשב?@yakovzinger
אם הטעינה היא דרך טיפ סי אז זה אכן אפשרי יש כאלו מטענים נידיים [- איזור 400 ש''ח] -
@yakovzinger
אם הטעינה היא דרך טיפ סי אז זה אכן אפשרי יש כאלו מטענים נידיים [- איזור 400 ש''ח]@יעקב-אליעזר כתב בבקשת מידע | הטענת מחשב נייד:
@yakovzinger
אם הטעינה היא דרך טיפ סי אז זה אכן אפשרי יש כאלו מטענים נידיים [- איזור 400 ש''ח]מה זה טיפ סי?
-
@יעקב-אליעזר כתב בבקשת מידע | הטענת מחשב נייד:
@yakovzinger
אם הטעינה היא דרך טיפ סי אז זה אכן אפשרי יש כאלו מטענים נידיים [- איזור 400 ש''ח]מה זה טיפ סי?
-
שלום רב
רציתי לדעת האם ניתן להטעין מחשב נייד דרך מטען נייד ולא רק בחיבור למחשב?@yakovzinger כתב בבקשת מידע | הטענת מחשב נייד:
שלום רב
רציתי לדעת האם ניתן להטעין מחשב נייד דרך מטען נייד ולא רק בחיבור למחשב?כן.
מטענים ניידים ספציפיים שמיועדים לזה [רק עם טעינה חכמה, אחרת......] -
@yakovzinger
אם הטעינה היא דרך טיפ סי אז זה אכן אפשרי יש כאלו מטענים נידיים [- איזור 400 ש''ח]@יעקב-אליעזר כתב בבקשת מידע | הטענת מחשב נייד:
@yakovzinger
אם הטעינה היא דרך טיפ סי אז זה אכן אפשרי יש כאלו מטענים נידיים [- איזור 400 ש''ח]אפשר גם לא דרך טייפ סי.
[קשה להשיג אצלי יש מייד פעם].בדל זה יותר בעייתי בגלל הצ'יפ
-
@yakovzinger
אם הטעינה היא דרך טיפ סי אז זה אכן אפשרי יש כאלו מטענים נידיים [- איזור 400 ש''ח]אפשר גם לא דרך טייפ סי.
[קשה להשיג אצלי יש מייד פעם].בדל זה יותר בעייתי בגלל הצ'יפ
@MERS
לא. -
@MERS
לא. -
@MERS
לא הבנתי אתה מטעין דרך היו אס בי הרגיל? -
אני במחשב דל ואין לי טייפ C,
ואחרי שנתקעתי כמה פעמים קניתי מתאם בעלי אקספרס, יש שם סוגים שונים עבור כל סוגי החברות.מצרף קישור למה שאני קניתי,
https://he.aliexpress.com/item/1005005785840077.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.6bb3586aEydDxG&gatewayAdapt=glo2isr -
אני במחשב דל ואין לי טייפ C,
ואחרי שנתקעתי כמה פעמים קניתי מתאם בעלי אקספרס, יש שם סוגים שונים עבור כל סוגי החברות.מצרף קישור למה שאני קניתי,
https://he.aliexpress.com/item/1005005785840077.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.6bb3586aEydDxG&gatewayAdapt=glo2isr@נעזר1000
מושלם -
@MERS
לא הבנתי אתה מטעין דרך היו אס בי הרגיל?@יעקב-אליעזר כתב בבקשת מידע | הטענת מחשב נייד:
@MERS
לא הבנתי אתה מטעין דרך היו אס בי הרגיל?לא טיפ סי.
-
@MERS
לא הבנתי אתה מטעין דרך היו אס בי הרגיל?לא טיפ סי.
תודה לכל העונים
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות