בעיה בקריאת דיסק DVD
-
@לוזור לך למחשב זה (המחשב שלי WIN7 )
תראה שם את הכונן תעשה עליו לחצן ימיני ומאפינים ותעלה תמונה מלשונית חומרה@bbn או שיבדוק בתוכניות ברירת מחדל בהתחל ושם גם יוכל לבדוק לאיזה תוכנה מפעילה זה מקושר באם יש שמה DVDושיכוון את זה למדיה פלאייר או למה שירצה
-
@bbn או שיבדוק בתוכניות ברירת מחדל בהתחל ושם גם יוכל לבדוק לאיזה תוכנה מפעילה זה מקושר באם יש שמה DVDושיכוון את זה למדיה פלאייר או למה שירצה
@יהושע-זופניק אמר בבעיה בקריאת דיסק DVD:
@bbn או שיבדוק בתוכניות ברירת מחדל בהתחל ושם גם יוכל לבדוק לאיזה תוכנה מפעילה זה מקושר באם יש שמה DVDושיכוון את זה למדיה פלאייר או למה שירצה
@לוזור זה לא מראה לך בכלל את הדיסק שאתה מכניס ?
או שזה מראה ורק אתה לא מצליח להפעיל את הסרט? -
אחרי שאני מכניס את הדיסק המחשב משמיע רעש שהוא קורא אותו ולא עולה ושאני לוחץ על הכונן הוא כותב לי הכנס דיסק ונפתח המגירה
-
@לוזור ונסיתה כמה דיסקים ?
אולי הדיסק הזה ספציפי לא טוב ?
כמו כן אם יש לך גישה לעין של הכונן, תנסה לנקות אותה בעדינות אם יש עליה אבק@bbn אמר בבעיה בקריאת דיסק DVD:
@לוזור ונסיתה כמה דיסקים ?
אולי הדיסק הזה ספציפי לא טוב ?
כמו כן אם יש לך גישה לעין של הכונן, תנסה לנקות אותה בעדינות אם יש עליה אבקלא אם הוא אומר הכנס דיסק ובפרט לא כשהוא קורא דיסקים אחרים
-
י ייייי התייחס לנושא זה ב
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות