להורדה | kiwix 3.4.4 בגרסה חדשה תואמת ליאנג ! (אפליקציה לקבצי zim-המכלול)
-
@אליעזר-לוי כתב בלהורדה | kiwix 3.4.4 בגרסה חדשה תואמת ליאנג ! (אפליקציה לקבצי zim-המכלול):
@מיגו-להוציא אבל זה נתקע לי.
לך זה עבד?מכשיר אחד עובד פיקס,,
מכשיר שני עובד
עריכה: בשני המכשירים בלחיצה על אפשרויות האפליקציה נתקעת.
מ"מ החיפוש הרבה יותר יעיל, וכאמור התמיכה בקבצים החדשים. -
@מיגו-להוציא אין עליך אני לא יודע מה לומר חפשתי את זה המון זמן למכשיר שלי (אנדרואיד 10).
אחרי שהעלת את הקובץ ניסיתי להתקין וראיתי שאי אפשר אז הגבהתי את ה-sdk לאנדרואיד 10 וראיתי פלא לא האמנתי אבל זה עבד
תודה רבה שוב!העלתי את האפליקציה כאן
https://mitmachim.top/post/809501 -
@עם-ישראל-חיי כתב בלהורדה | kiwix 3.4.4 בגרסה חדשה תואמת ליאנג ! (אפליקציה לקבצי zim-המכלול):
@מיגו-להוציא אין עליך אני לא יודע מה לומר חפשתי את זה המון זמן למכשיר שלי (אנדרואיד 10).
אחרי שהעלת את הקובץ ניסיתי להתקין וראיתי שאי אפשר אז הגבהתי את ה-sdk לאנדרואיד 10 וראיתי פלא לא האמנתי אבל זה עבד
תודה רבה שוב!יש לי גרסה 3.6 שעובדת לי באנדרואיד 8
אם אתה מעוניין, תגיד. -
פוסט זה נמחק!
-
@מיגו-להוציא זה תומך בקובץ ויקיפדיה רגיל?
-
@אליעזר-לוי זה תומך בכל קובץ zim
-
@עם-ישראל-חיי אז כנראה אצלי משום מה זה לא עובד...
-
@אליעזר-לוי איזה אנדרואיד?
יאנג? -
@עם-ישראל-חיי כן. גם האפשרויות לא עובד לי, וגם הוא לא מצליח לטעון קובץ zim.
-
@אליעזר-לוי כתב בלהורדה | kiwix 3.4.4 בגרסה חדשה תואמת ליאנג ! (אפליקציה לקבצי zim-המכלול):
@עם-ישראל-חיי כן. גם האפשרויות לא עובד לי, וגם הוא לא מצליח לטעון קובץ zim.
תפתח את הקובץ zim באמצעות ה-kiwix
-
@מיגו-להוציא ניסיתי. נתקע. לא פותח.
-
@מיגו-להוציא לא מצליח להוריד בנטפרי, יש דרך לקבל את היישום?
אגב, זה יעבוד ביאנג? -
@צעד-קדימה כתב בלהורדה | kiwix 3.4.4 בגרסה חדשה תואמת ליאנג ! (אפליקציה לקבצי zim-המכלול):
@מיגו-להוציא לא מצליח להוריד בנטפרי, יש דרך לקבל את היישום?
לא זוכר איפה זה מונח לי,
אולי @עם-ישראל-חיי יאות להעלותה לדרייב וכדו'.אגב, זה יעבוד ביאנג?
@מיגו-להוציא כתב בלהורדה | kiwix 3.4.4 בגרסה חדשה תואמת ליאנג ! (אפליקציה לקבצי zim-המכלול):
ערכתי את האפליקציה בגרסה 3.4.4 כך שתתאים ליאנג.
ובקיצור, זה עובד. רק לוקח זמן עד שהיא נפתחת, ואין אפשרות לפתוח את האפשרויות (הגדרות וכו')
-
@מיגו-להוציא כתב בלהורדה | kiwix 3.4.4 בגרסה חדשה תואמת ליאנג ! (אפליקציה לקבצי zim-המכלול):
לא זוכר איפה זה מונח לי,
אולי @עם-ישראל-חיי יאות להעלותה לדרייב וכדו'ברגע שמישהו יוריד ויעלה בקובץ דחוס או בשינוי סיומת זה לא יחסם