בקשת מידע | יש משהו לעשות לכרטיס שלא נקלט? (אפילו בתשלום סימלי)
-
@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בבקשת מידע | יש משהו לעשות לכרטיס שלא נקלט? (אפילו בתשלום סימלי):
כרטיס מאליאקספרס חשוב מאוד
נדמה לי שחשוב מאד והליאקפרס לא הולכים ביחד
-
@החפץ-בעילום-שם-0 כתב בבקשת מידע | יש משהו לעשות לכרטיס שלא נקלט? (אפילו בתשלום סימלי):
יש לי כרטיס מאליאקספרס חשוב מאוד שלא זמין/נקלט ואני צריך את החומר שיש בפנים, יש תוכנה נורמאלית או מישהו שיודע לעשות את זה?
משי מחשבים בקניון רמות מתעסק בכרטיסים תשאל אתו
02-5699181 -
יש לי כרטיס מאליאקספרס חשוב מאוד שלא זמין/נקלט ואני צריך את החומר שיש בפנים, יש תוכנה נורמאלית או מישהו שיודע לעשות את זה?
תשתמש בתוכנה הזו Disk Drill יש אותה במתמחים משחזרת הכול וקולטת כרטיסים שלא נקלטים במחשב גם מאלי אקספרס מניסיון ממליץ בחום בהצלחה
-
-
@החפץ-בעילום-שם-0 אפשר לפנות אלי למייל egozkokus1 בג'ימייל
-
@pythoni יש מצב שאתה מסביר לי איך עושים את זה? המדריך הנ"ל לא מעודכן לגרסה החדשה
וגם אני לא רואה שם את הכרטיס שליאני הייתי ממליץ לפנות ל @מתכנת-חובב הוא יוכל לעשות בדרך הטבע כל מה שתוכנה תצליח
-
@דוד-משה-1 כתב בבקשת מידע | יש משהו לעשות לכרטיס שלא נקלט? (אפילו בתשלום סימלי):
הוא יוכל לעשות בדרך הטבע
אני קצת מפקפק בזה...
הוא פעם שיחזר לי קבצים שלא היה להם סיכוי ל'השתחזר'...
-
@דוד-משה-1 @יוסף-אלחנן לא נמחק לי הכרטיס אלא הוא פשוט פתאום הפסיק לעבוד
(במחשב כן יש צליל שנכנס משהו ומופיע אחסון חיצוני אבל שאני לוחץ לפתוח אותו זה כותב נא להכניס כרטיס)אין שום שגיאה וגם לא דורש לפרמט אלא בכלל לא מגיב -
@החפץ-בעילום-שם-0 אני לא מבין בדברים האלו...
מה שבטוח, אתה יכול לסמוך, כמובן בסעייתא דישמיא, על @מתכנת-חובב !
הוא הצליח לעשות דברים כמו ש @דוד-משה-1 כתב...
-
וגם אני לא רואה שם את הכרטיס שלי
אם הכרטיס לא מזוהה במלוא גודלו בניהול דיסקים אין מה לעשות ברמה של טכנאים עאכוכ ברמה הביתית או חובבנית
רק משחזר מידע מקצועיהופס תיקון טעות
אני עכשיו שם לב
יש לי כרטיס מאליאקספרס
אז יש מצב שגם משחזר מידע מקצועי לא יוכל לעזור
-
@משחזר-מידע כתב בבקשת מידע | יש משהו לעשות לכרטיס שלא נקלט? (אפילו בתשלום סימלי):
רק משחזר מידע מקצועי
נו, ומה אתה?
-
@החפץ-בעילום-שם-0
אין לי מושג לגבי הגרסה החדשה אבל היה לי את אותו בעיה כמו שלך כרטיס מאליאקספרס שלא נקלט והתוכנה קלטה לי אותו ושיחזרה את החומר בפנים