שיתוף | נוקיה 235 /3210 2024 מידע ותמונות
-
@יאיר2081 כתב בשיתוף | נוקיה 235 /3210 2024 מידע ותמונות:
תכלס למה נוקיה לא מוציאים עדכוני גירסה?
דוגמא שהצלמה בצד ימין ברגע שמםעילים זה מכבה את הבלוטוס זה מאוד מציק
לפעמים אתה סתם לוחץ ו..יצאה גרסה חדשה לנוקיה 235 גרסה 14 שאין שם מצלימה אלא שעון מעורר לא יודע אם יש בארץ ובעברית.
-
@מישהו12 כתב בשיתוף | נוקיה 235 /3210 2024 מידע ותמונות:
המערכת הזו פשוט לא תומכת באפליקציות.
זה לא נשמע הגיוני.
יש במערכת הזאת הרבה משחקים.
יש את זמני היום של וועדת הרבנים שנוקיה הוסיפה.
יש את מה שיאיר אמר שסך הכל נוקיה לא שילמה ל oracle ולכן אין אפליקציות ושעקרונית היא כן מסוגלת להריץ java.
ועכשיו @r0l0gin עם התפילון. זה יותר מידי..זה נשמע שכן תומכת באפלי', ורק צריך לדעת יותר.
ודרך אגב סליחה שאני חופר לך הרבה פעמים על הנוקיות... -
-
@רפאל-vnkl כתב בשיתוף | נוקיה 235 /3210 2024 מידע ותמונות:
יש במערכת הזאת הרבה משחקים.
מה הבעיה?
אין הבדל עקרוני מהבחינה הזו בין אנשי קשר למשחקים.
אני יכול להוסיף מה שבא לי לקוד המקור, בדיוק כמו שאם אני קסיו אני יכול להוסיף סנייק למחשבון.@רפאל-vnkl כתב בשיתוף | נוקיה 235 /3210 2024 מידע ותמונות:
יש את זמני היום של וועדת הרבנים שנוקיה הוסיפה.
כנ"ל
@רפאל-vnkl כתב בשיתוף | נוקיה 235 /3210 2024 מידע ותמונות:
יש את מה שיאיר אמר שסך הכל נוקיה לא שילמה ל oracle ולכן אין אפליקציות ושעקרונית היא כן מסוגלת להריץ java.
ידוע לי שכך אמר.
אבל אני יודע אחרת על מערכת ההפעלה הזו. יתכן כמובן שאני טועה, אבל שוב אני מתבסס על הידע שיש לי.@שלוםפ כתב בשיתוף | נוקיה 235 /3210 2024 מידע ותמונות:
@רפאל-vnkl כי ככל הנראההוספת אפליקציות אפשרית רק עם הכנסת האפליקציה בשורש המערכת כמו שנוקיה הכניסו את הזמני היום למרות שזה קובץ jar (יש לי את זה בC2) אבל צריך להיות נוקיה בשביל לעשות את זה....
כך עכ"פ סוברים @מישהו12 ו @10110000לא, הסברא שלי היא כמו ש @רפאל-vnkl הבין
מה שיתכן ש@r0l0gin כתב, זה שהוא מצא דרך לכתוב קטע קוד של מערכת ההפעלה הזו ולדחוף אותו כחלק מהקוד של הקושחה.
זה לא אפליקציה במובן הרגיל,
זה כמו למחוק את הקוד של הדפדפן -
@מישהו12 כתב בשיתוף | נוקיה 235 /3210 2024 מידע ותמונות:
מה שיתכן ש@r0l0gin כתב, זה שהוא מצא דרך לכתוב קטע קוד של מערכת ההפעלה הזו ולדחוף אותו כחלק מהקוד של הקושחה.
זה לא אפליקציה במובן הרגיל,
זה כמו למחוק את הקוד של הדפדפןואם כבר, יש לו דרך להכניס אפליקצייה שמריצה קבצי jar כמו שיש לאנדרואיד?
(לא שאתה אמור לנחש אלא האם אמור להיות הבדל בין להכניס את זה ללהכניס תפילון?) -
@שלוםפ כתב בשיתוף | נוקיה 235 /3210 2024 מידע ותמונות:
ואם כבר, יש לו דרך להכניס אפליקצייה שמריצה קבצי jar כמו שיש לאנדרואיד?
א. המעבדים של הדבר הזה חלשים בטירוף. לא מאמין שאפשר להריץ עליהם אמולציה.
ב. אולי כן, אבל זה לא "להכניס" זה לכתוב אפליקציה בשפות Low level - מן הסתם C או משהו כזה, לקמפל אותה, להעתיק את הקוד הבינארי שלה לקושחה...
והקושחה בגודל ספציפי.ככה שאם אני צודק בכיוון, לכתוב קוד של משהו מסובך - מורכב מאוד,
ואם הוא גם ארוך מידי - בלתי אפשרי טכנית להכניס לקושחה. -
@shlomo-l כתב בשיתוף | נוקיה 235 /3210 2024 מידע ותמונות:
ומי שרוצה החל מהערב יש מבצעים וגם קופונים והמוכר הזה יהיה הכי זול באליאקספרס (שימו לב שזה קישור אחר ממה שאני הזמנתי - לא ידוע לי על מהירות המשלוח דרכו)
@שלוםפ כתב בשיתוף | נוקיה 235 /3210 2024 מידע ותמונות:
נוקיה 3210 החדש
יש מבצעים וקופונים גם על נוקיה 3210 והמוכר הזה הכי זול באליאקספרס, לפני התשלום תשתמשו בקופון CDIL01
-
@shlomo-l כתב בשיתוף | נוקיה 235 /3210 2024 מידע ותמונות:
לפני התשלום תשתמשו בקופון CDIL01
לא ניתן להחיל
משום מה גם בנוקיה 215 זה ככה -
@יעקב-אליעזר כתב בשיתוף | נוקיה 235 /3210 2024 מידע ותמונות:
לא ניתן להחיל
מוזר, נסה אולי את AECD05 או AEAFF03