המלצה | קו חדש המהווה תחליף ל מי זה פון
-
שנכנסתי למערכת הוא הפנה אותי לאיזור האישי היות ואיני רשום.
איך יתכן שאני לא רשום???
אני מופיע בכל האפליקציות של זיהוי הטלפונים.
על איזה רשימת מספרים הוא מתבסס? -
@החזן-הדגול גם אני בהוט ועובד
-
פוסט זה נמחק!
-
-
@א-יעקבוביץ-0 כתב בהמלצה | קו חדש המהווה תחליף ל מי זה פון:
שנכנסתי למערכת הוא הפנה אותי לאיזור האישי היות ואיני רשום.
איך יתכן שאני לא רשום???
אני מופיע בכל האפליקציות של זיהוי הטלפונים.
על איזה רשימת מספרים הוא מתבסס?שאינך רשום, זה לא בודק אם אתה רשום במאגרים, מרגע שחיפשו אותך נרשם לך שם.
-
-
@תלת-פאזי כתב בהמלצה | קו חדש המהווה תחליף ל מי זה פון:
אבל לדעתי כדאי להוריד/ לקצר את המשפט הברור מאליו "מס' הטלפון שחיפשתם מופיע במאגר על שם XXXX", זה לוקח 2.5 שניות, אבל אותי (עכ"פ) זה מעצבן.
במידה ויהיו לזה עוד בקשות נשתדל לשנות. (זה פשוט שינוי שיכול להפריע לאנשים אחרים )
-
@אבי_770 כתב בהמלצה | קו חדש המהווה תחליף ל מי זה פון:
זה פשוט שינוי שיכול להפריע לאנשים אחרים
???????????.
נראה לך שיש מישהו לא יבין מה אומרים לו בלי המשפט הזה?בקו הישן זה עבד בצורה שבבדיקה הראשונה זה לא היה אומר כלום (רק איזה צליל קטן לפני) ואם הקישו לשמיעה חוזרת אז זה היה אומר את זה (אבל גם זה מאוד הפריע לי, כי מכיוון שהקריינות היא לא ממש ברורה (לי עכ"פ ובקו הישן) הייתי צריך הרבה פעמים לשמוע 3-4 פעמים עד שאני קולט את השם (גם בגלל טעויות בניקוד) וכל פעם זה לחכות עד שהוא יסיים את המשפט הזה. במקום שיגיד לי את השם ברציפות כמה פעמים)
דווקא בקו הזה הקריינות הרבה יותר טובה וברורה, אבל אחרי שאני גומר להקיש את המספר וסולמית צריך להמתין עוד 3-4 שניות עד ששומעים את השם..... וחבל!
-
אבל אותי (עכ"פ) זה מעצבן.
גם אותי
אבל היה יותר מעצבן במערכת הישנה [ואני מקווה שזה לא הולך להיות העתק הדבק מהישן]
מעבר לזה שלא היה ברור המון פעמים השם שהוקרא וכתוצאה מזה היו מנסים שמיעת איות השם (מה שכרגע לא עובד בחדש ואומר אירעה שגיאה)
הקראת האותיות היתה בשפה עם אותיות שלא קיימות בשפה העברית ואולי לקוח מהשפה הסינית כדלהלן:
אם, בם, אל, וע, רע כף סופית ועוד -
במידה ויהיו לזה עוד בקשות נשתדל לשנות. (זה פשוט שינוי שיכול להפריע לאנשים אחרים )
זה לדעתי הבאג העיקרי של המערכת.
-
זה פשוט שינוי שיכול להפריע לאנשים אחרים
???????????.
נראה לך שיש מישהו לא יבין מה אומרים לו בלי המשפט הזה?אם מיד אחרי שמקישים את המספר שומעים ישר את השם, עדיין לא אוחזים שהוא בא לומר את השם, ואז צריך לשמוע תפריט ארוך ובסופו לדעת איזה מקש זה כדי לששמוע שוב, במקום זה אולי כדאי פשוט לקצר ולומר רק "השם הוא... כפי שמופיע במאגר" (הסוף זה כדי להימנע מתביעות וכדו')