באג | באג אחוזי סוללה ב פלאפוןQ7
-
לדעתי צריך לעדכן גירסה
-
-
@שלום-חברים כתב בבאג | באג אחוזי סוללה ב פלאפוןQ7:
לדעתי צריך לעדכן גירסה
לפי מה שראיתי זה גם בגירסה האחרונה
-
-
@oren הבעיה בQ7 זה לא שהוא לא נותן את גודל הסוללה אלא שהוא לא מציג . לפעמים הוא נתקע על 7% למשך שבועיים גם כשמטעינים לילה וגם כשמדברים שלוש שעות ברצף . פשוט הפלאפון לא יודע להגיד מה מצב הסוללה. התרגלתי לנחש כמה יש לי .
ועדיין לשמוח שיש לנו מכשיר לאנשים חכמים ולא מכשיר חכם... -
@הלל-כץ כתב בבאג | באג אחוזי סוללה ב פלאפוןQ7:
@oren הבעיה בQ7 זה לא שהוא לא נותן את גודל הסוללה אלא שהוא לא מציג . לפעמים הוא נתקע על 7% למשך שבועיים גם כשמטעינים לילה וגם כשמדברים שלוש שעות ברצף . פשוט הפלאפון לא יודע להגיד מה מצב הסוללה. התרגלתי לנחש כמה יש לי .
ועדיין לשמוח שיש לנו מכשיר לאנשים חכמים ולא מכשיר חכם...הפעלה מחדש מסדרת את הבעייה עד לפעם הבאה
-
@oren כתב בבאג | באג אחוזי סוללה ב פלאפוןQ7:
מנסיון עם כמה וכמה מכשירי קיו 7 זה משבש את הסוללה!!
לא הגיוני, הרי בכל אנדרואיד זה ככה, ולמעשה בכל מכשיר פשוט כולל C2 ישנה תופעה נפוצה שכשמשתמשים הרבה הסוללה 'אוזלת' אך לא באמת, ולאחר המתנה ללא שימוש מאסיבי היא 'נטענת'.
@613 כתב בבאג | באג אחוזי סוללה ב פלאפוןQ7:
מסתבר שזה לא משבש אלא רק מראה את השיבוש לעין כל
הרבה יותר הגיוני, אפשר כאמור להבחין בזה בכל מכשיר, גם באפטק שיש לו אחוזים בהגדרות, שאחרי שיחה, האחוזים יורדים בהרבה ממה שיהיו אחרי הפעלה מחדש! כנ"ל כמעט בכל מכשיר 'טיפש' שלא יודע לחשב בצורה יעילה יותר את מצב הסוללה, או בסוללות חלשות.
@חיים-שטרן כתב בבאג | באג אחוזי סוללה ב פלאפוןQ7:
לפעמים כדי לנקות אם אלכהול את הבטריה
את המגעים, ולא יודע אם דווקא אלכוהול, אבל בהחלט זה אפשרי,
קרה לי בSHOW שהסוללה ירדה ל1% ואחרי ניקוי קל+ מנוחה קצרה, הוא חזר ל-10%, וזה כבר אנדרואיד, סוללה לא משהו -
דיברתי עם אחד מהחברה של QLYX
והוא אמר לי
שבחודשיים הראשונים לא להפעיל את האחוזי סוללה
זה משבש לגמריוכן להשתדל בחודש הראשון לגמור את הבטריה עד הסוף ואז להטעין עד 100 כמה שיותר,
כי זה מגדיל את אורך הבטריהבגדול זה אמור להחזיק 7 שעות שיחה
לי זה מחזיק יומיים בדר"כ