עזרה משפר קליטה ומוריד קרינה
-
מישהו יכול לתת חוות דעת לגבי משפרי קליטה מה עובד באמת ומה לא.
מדובר על משהו שמתחבר לפלאפון עצמו ולא משהו שמתקין בבית
כמו הציטוט הבא מאתר קניה טובה:2 יחידות מגבר קליטה ומוריד קרינה CELL ANTENA לטלפון סלולארי מכל הסוגים
חובה בכל מכשיר סלולרי משפר את קליטת הטלפון בצורה מדהימה
מפרט טכני
מגבר אנטנה לסלולרי להורדת קרינה ולקליטה עד פי 10חובה בכל טלפון סלולארי
מתאים לכל טלפון סלולרי מכל הרשתות שהסוללה האחורית שלו נשלפת.
משפר את קליטת הטלפון .
דק במיוחד ומודבק מתחת לסוללת הטלפון ואינו נראה לעין.
משפר קליטה בחניונים, במעליות, במנהרות, באוטו, בניינים או כל מקום אחר שבו הקליטה חלשה.
פחות ניתוקים של שיחות.
שיחה איכותית יותר.
מאריך את זמן הדיבור של הסוללה.
מפחית את הקרינה הנפלטת מהטלפון.
התקנה קלה של מספר שניות.
"זה כמו להרכיב אנטנה באורך של מטר על הטלפון שלכם..."איך זה עובד ?
הטלפון הסלולרי שברשותכם משדר וקולט בכל רגע לאנטנות הסלולריות שמותקנות לאורך הארץ.
בזמן השידור והקליטה כמות גדולה של שידור מתפזרת והולכת לאיבוד. דבר זה מפחית את הקליטה, פולט קרינה וצורך אנרגיה מיותרת מהסוללה.
האנטנה הפנימית מודבקת מתחת לסוללה ובקרבת האנטנה של הטלפון.
האנטנה הפנימית תופסת את השידור והקליטה שמתפזרת ומרכזת אותה לאנטנה של מכשיר הטלפון כך שהקליטה מתחזקת, פחות אנרגיה נדרשת מהסוללה לשידור ופחות קרינה נפלטת מהטלפון.
מתאים לטלפונים סלולריים שהסוללה שלהם יוצאת (לא מתאים לאייפונים ).
האם יש למישהו ידע על זה?
תודה. -
@צבי-קופשיץ לי אישית יש בעיות חמורות של קליטה סלולרית בבית.
אחרי התייעצות עם מומחה גדול לפלאפונים מקרית גת, כל סוג של הגברת קליטה סינית כזו או אחרת, היא בגדר כוסות רוח למת....
הפתרון היחיד זה מגבר קליטה בבית (עדיף של חברת Walokcon )
כגון הקישורים הללו: קישור 1 קישור 2 קישור 3בהצלחה!
-
@צבי-קופשיץ
אם יש לך מכשיר מסוים אצל חברה ספציפית , אולי אפשר למרכז את החיפוש למגבר קליטה לחברה שיש לך אישית.
עיין כאן ברשימה שהעתקתי לך =
שוב אומר: בהצלחה! -
יש פה בפורום נושא שלם על תוסף קליטה כדי לך לבדוק אל תיהיה שפן ניסיון פשוט תסתכל שם ותלמד מבעלי ניסיון
-
@EBA זה הקישורית
מדובר בחנות בארץ על שם קניה בטוחה
וברצוני לחדד למי שלא הבין מדובר במגבר קומפקטי שנכנס מאחורי הבטירה ומאריכה את האנטנה ולא משהו שדורש התקנה וכו' https://www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fktl.co.il%2Fuploadimages%2F250%2F387662A7216.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.ktl.co.il%2Fm%2Fproduct.asp%3Fproductid%3D487%26catCode%3D544&docid=SxhqxU5NrwnBmM&tbnid=j_TTlbgY5PEBiM%3A&vet=1&source=sh%2Fx%2Fim -
@צבי-קופשיץ אמר בעזרה | משפר קליטה ומוריד קרינה:
יחידות מגבר קליטה ומוריד קרינה
לא הולך ביחד.
הקליטה (בערך) מבוססת על קרינה...
למרות שזה קרינה לא מיינת כך שזה לא מסוכן -
@david6 לא נראה שזה סיני
זה מפורסם בחנות פה בארץ בשם קניה טובה (ולא כמו שכתבתי בהודעה הקודמת שהשם של החנות היא קניה בטוחה) -
@מישהו12 כידוע המכשיר מתאמאץ כשיש לו קליטה חלשה ואז הוא פולט יותר קרינה וככל שהקליטה חזקה ויציבה יותר הקרינה יורדת
-
@david6 יפה!
אני משתמש עם משהו דומה מAliExpress ולא הכי מרוצה ממנו, מה שכן נראה לי שזה ספציפית מוצר פחות מוצלח, הקישורים שהבאת נראים יותר מוצלחים...
מה שאני קניתי עובד לפעמים מצויין ולפעמים בכלל לא וצריך לכבות ולהדליק...חשוב מאד לשים את האנטנה החיצונית במרחק רב ולא ישיר מהאנטנה הפנימית. אם יש קשר ביניהם זה ממש משבש את הקליטה באזור!
במודיעין עילית משרד התקשורת עשה פשיטה לפני תקופה להוריד אנטנות כאלה ששיבשו קליטה לאזורים שם. -
מדובר במגבר קומפקטי שנכנס מאחורי הבטירה ומאריכה את האנטנה ולא משהו שדורש התקנה וכו'
היה ברור לכ"ע שע"ז מדובר (הרי יש קישור...) הצעתי הייתה שזה לא עוזר מניסיון, והגדרתי ע"ז הייתה 'כוסות רוח למת' כי היכן שאין קליטה או שיבושים חמורים, לא יעזור בי"ד!!!
@מישהו12 אמר בעזרה | משפר קליטה ומוריד קרינה:
לא הולך ביחד.
הקליטה (בערך) מבוססת על קרינה...
למרות שזה קרינה לא מיינת כך שזה לא מסוכןלא רק שזה לא מסוכן, ההמלצה המקצועית היא להגביר אותה בבית, כי הקרינה ה'לא בריאה' היא דווקא נפלטת מהמכשיר עצמו (!!!!) כשהוא צריך להתאמץ לחפש את התדר רדיו עליו הוא מבוסס (קליטה שלו) וע"ז אמר לך @מישהו12 את האמת שזה לא מסוכן.
לא נראה שזה סיני
זה מפורסם בחנות פה בארץ בשם קניה טובהלא מייצרים דברים כאלה בישראל! [על פי רוב.....]
@עורך-מקומי אפשר כמעט להגדיר את התחום הזה כ'גורל' ולכן עדיף להתייעץ עם בעלי נסיון רב בתחום, או לחילופין חברות שמתמחות בעניין הזה.
ואיך ש@ראובן-שבתי אמר בחכמה - עדיף לראות בפורומים שמדברים ע"ז, ומאגדים בתוכם בעלי ניסיון [חוץ מהפטפוטים שיש בכל פורום כזה או אחר, שלדעתי הוא מוציא את העניין ממנו ואת שמו הטוב, ומקום לכל בעלי 'דעה' להתגדר בו.בהצלחה!!!
-
האם יש למישהו ידע על זה?
תודה.אני קניתי בדיוק כזה מאליאקספרס (כמות מסויימת) (שני סוגים) ולדעתי הכל היה שום כלום... לא נתן ולא עזר ולא הועיל כלום
זה
https://www.aliexpress.com/item/32852207947.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dxlnv22
וזה
https://www.aliexpress.com/item/32861707395.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dxlnv22וכמדומני ששאלתי אותם מדוע זה לא הועיל הם אמרו לי שהפלא' שלי מאוד מיושן קרי C2 ולכן זה לא נותן את ההפקט שלו
אז מי שמעוניין לבדוק זאת על פלא' יותר מתקדם אני מוכן לנדב לו יחי' 1 לבדיקה -
@avi-chazak מוכן בשמחה לבדוק על יאנג
-
@איש-פשוט-מאוד אמר בעזרה | משפר קליטה ומוריד קרינה:
@avi-chazak מוכן בשמחה לבדוק על יאנג
צור איתי קשר בפרטי
-
@avi-chazak אין לי הרשאה לצאט
צור איתי קשר במייל
SHIMON14800@GMAIL.COM -
@avi-chazak @david6 יש מצב גדול מאד שזה עניין של ידע בהתקנה. אצלי הוא מותקן במקלט, והאנטנה החיצונית נמצאת במרחק עם כמה קירות בטון עבות במיוחד כך שאין בעיה של שיבוש ביניהם, כשזה עובד (רוב הזמן), הוא עובד פ33ה. דור 4 ודור 3 ממש טוב, דור 2 הוא קצת מזייף
-
@עורך-מקומי תוכל לתת לנו מעט מן זעיר מנסיונך בעניין.
איזה סוג מכשיר יש לך? (חברה + דגם)
איך עשו את ההתקנה בדיוק?
ואיזה סוג אנטנה יש לך בחוץ ובפנים הבית?זה ממש יעזור כאן במידע הדרוש (לי הצב"י, ולכל המשתמשים שזקוקים לו כ @צבי-קופשיץ @EBA @עורך-מקומי ועוד ב"ה.
-
פוסט זה נמחק!
-
-
@avi-chazak אם יש עוד אחד מיותר אני אשמח גם לנסות את זה על המכשיר שלי גם יאנג וגם e3300
6/26