בירור | שליחת פקודות לנתק מישהו מהראוטר
-
@פקז כתב בבירור | שליחת פקודות לנתק מישהו מהראוטר:
@yosi44 אבל ברגע שתפעיל רשת עם השם של הבנק הם יחשדו שזה בשביל לגנוב את הפרטים של הלקוחות שלהם
@yosi44 כתב בבירור | שליחת פקודות לנתק מישהו מהראוטר:
חוץ מזה ברשת שאנו מוציאים אין אינטרנט ואיך יהיה ניתן בכלל לגשת לעמוד של גימייל למשל
-
@דאבל כתב בבירור | שליחת פקודות לנתק מישהו מהראוטר:
אין פה פריצת וייפי
והכוונה לשבת על הכתובת הספציפית ולנתק כל הזמן?
הניתוקים יכולים להיות עשרות פעמים לשניה, זה יכול להפריע לחיבור?וברור שזה לא יוכל להישאר, זה נראה חשוד מידי...
תקרא למעלה זה לא שיטה לגרום לניתוק בלתי פוסק אלא להוציא רשת פיקטיבי
-
@yosi44 כמו שכתבתי, הבנק יחשבו שאתה רוצה לעשות עם זה שימוש זדוני, ברגע שאתה משתמש בשם שלהם
אבל אין אינטרנט כלל ברשת ואיזה זדון יש פה - יכול להיות שיחששו אבל בבדיקה מעמיקה של מביני עניין אין פה שום דרך באופן הזה לגנוב מידע ומוכח מיניה וביה שהרי אם אין אינטרנט אף אחד לא ישאר מחובר אלי ליותר מדקה ואם אני פורץ האינטרס הוא הפוך שישארו כמה שיותר זמן ואני אקבל מקסימום מידע.
-
@yosi44 ואם הם כבר יעשו בדיקה מעמיקה ויגלו שאתה רק רוצה לשבש להם את הקליטה של ה wifi בטווח מסוים זה יהיה יותר טוב (תבדוק אולי אם אתה יכול להשאיר את הרשת גלויה רק לכתובת mac מסוימת)
אתה מעלה לי רעיון מצוין כי יש ראוטרים תומכי סינון MAC (רשימה לבנה מי יוכל להתחבר לפי מאק) ולא להכניס אף אחד לרשימה. ואז ודאי לא יוכלו להפליל את "הפורץ" כי למה שם לעצמו מקלות בגלגלים
-
@מוטי-זהב כתב בבירור | שליחת פקודות לנתק מישהו מהראוטר:
אפשר אולי לשדר וויפיי על אותו תדר ביותר חזק אבל בלי לתת גלישה
בדיוק (אם זה לזה התכוונת במה שכתבת אותו 'תדר') !!! גאון
הרעיון הוא כזה הרי מכשירים לא יכולים לקלוט שתי רשתות עם אותו השם ותמיד תראה רק אחת במכשיר בין אם זה מחשב או אנדררויד לא משנה מה. פשוט יש להוציא רשת ע"י ראוטר או סטיק וכו' עם השם של הרשת שבו ההוא גולש, ושיהיה יותר חזק ממה שההוא קולט (אם אתה שכן או באותו בית ממש תמיד שלך יהיה יותר חזק מאיזה ראוטר מהבניין הסמוך) למשל לשים אותו בחלון או מקום שישדר חזק וישיר יחסית למי שרוצים לחסום וככה הוא פשוט לא יראה את הרשת המקורית רק את הרשת שלך שהיא ללא חיבור אינטרנט כלל !
כמה עולה ראוטר פשוט? פחות ממאה ש"ח!לא יעבוד
הטענה שמכשיר לא יכול להציג שתי רשתות עם אותו השם שגויה מסיבה מאוד פשוטה
הגישה לרשת לא נעשית על פי ה SSID אלא על פי כתובת ה mac של הראוטר (וודאי שאין לזה קשר לתדר) ואולי זה יגרום לבלבול למי שינסה לתחבר אבל מהרגע שהוא יבין לאיזו רשת להתחבר לא תהיה לו בעיה לגלוש
הפתרון הנכון הוא לדעתי לשנות את כתובת ה mac של הראוטר שלך לכתובת של הראוטר של הבנק (לא בהכרח אפשרי) או לשדר שדר אחר באותו תדר ובעוצמה גבוהה מאוד - מעשה פלילי ודי יקר (אבל אין לזה שום קשר לשם הרשת)
אם מישהו חושב שאני טועה אשמח אם הוא יוכל לתקן אותי -
@מתכנת-חובב כתב בבירור | שליחת פקודות לנתק מישהו מהראוטר:
@מוטי-זהב כתב בבירור | שליחת פקודות לנתק מישהו מהראוטר:
אפשר אולי לשדר וויפיי על אותו תדר ביותר חזק אבל בלי לתת גלישה
בדיוק (אם זה לזה התכוונת במה שכתבת אותו 'תדר') !!! גאון
הרעיון הוא כזה הרי מכשירים לא יכולים לקלוט שתי רשתות עם אותו השם ותמיד תראה רק אחת במכשיר בין אם זה מחשב או אנדררויד לא משנה מה. פשוט יש להוציא רשת ע"י ראוטר או סטיק וכו' עם השם של הרשת שבו ההוא גולש, ושיהיה יותר חזק ממה שההוא קולט (אם אתה שכן או באותו בית ממש תמיד שלך יהיה יותר חזק מאיזה ראוטר מהבניין הסמוך) למשל לשים אותו בחלון או מקום שישדר חזק וישיר יחסית למי שרוצים לחסום וככה הוא פשוט לא יראה את הרשת המקורית רק את הרשת שלך שהיא ללא חיבור אינטרנט כלל !
כמה עולה ראוטר פשוט? פחות ממאה ש"ח!לא יעבוד
הטענה שמכשיר לא יכול להציג שתי רשתות עם אותו השם שגויה מסיבה מאוד פשוטה
הגישה לרשת לא נעשית על פי ה SSID אלא על פי כתובת ה mac של הראוטר (וודאי שאין לזה קשר לתדר) ואולי זה יגרום לבלבול למי שינסה לתחבר אבל מהרגע שהוא יבין לאיזו רשת להתחבר לא תהיה לו בעיה לגלוש
הפתרון הנכון הוא לדעתי לשנות את כתובת ה mac של הראוטר שלך לכתובת של הראוטר של הבנק (לא בהכרח אפשרי) או לשדר שדר אחר באותו תדר ובעוצמה גבוהה מאוד - מעשה פלילי ודי יקר (אבל אין לזה שום קשר לשם הרשת)
אם מישהו חושב שאני טועה אשמח אם הוא יוכל לתקן אותיאבל בדקתי את זה בשטח
תבדוק. תראה איזה רשתות יש לך באיזור תוציא איכשהו רשת עם אותו שם וסוג הצפנה (פתוח WPA2 וכו') תגלה שלא תראה 2 רשתות. ברגע שתתן לו שם אחר פתאום תראה את שתיהם. מציאות... -
@yosi44 ואם הם כבר יעשו בדיקה מעמיקה ויגלו שאתה רק רוצה לשבש להם את הקליטה של ה wifi בטווח מסוים זה יהיה יותר טוב (תבדוק אולי אם אתה יכול להשאיר את הרשת גלויה רק לכתובת mac מסוימת)
אתה מעלה לי רעיון מצוין כי יש ראוטרים תומכי סינון MAC (רשימה לבנה מי יוכל להתחבר לפי מאק) ולא להכניס אף אחד לרשימה. ואז ודאי לא יוכלו להפליל את "הפורץ" כי למה שם לעצמו מקלות בגלגלים
@פקז בהקשר להנ"ל יש פה תמונה מתוך ממשק הראוטר שמאפשר לסנן מקים מסוימים לפי רשימה שחורה או לבנה
-
@A0533057932 כתב בבירור | שליחת פקודות לנתק מישהו מהראוטר:
@yosi44 השאלה היא אדם שמחובר כבר לרשת
האם ימשיך להיות מחובר לרשת
כי לא צריך בכלל את שם הרשת שיהיה משודרת לקהל כדי להתחבר אליהלפי מה שראיתי ובסברא זה גם כך שמי שכבר היה מחובר נשאר מחובר אבל בשביל יש את זה
אגב כל הרעיון שלי לקחתי מהקישור הנ"ל שהוא העיר שאם הרשת שלך קרובה יותר הרי שהמותקף יהיה חייב להתחבר אליך ולא לרשת שהיה מחובר אליו לפני כן (אחרי שקראת לרשת שלך כשם הרשת שלו) -
באם מדובר בבעל אייפון
כברירת מחדל כל פעם משודר MAC שונה
וצריך לקחת זאת בחשבון