בירור | איך אפשר לשחזר דווקא את הקבצים (שהיו) יותר חדשים ע"י תוכנת EaseUS DRW All Editions
-
@עם-ישראל-חיי
ידנית? -
פוסט זה נמחק!
-
@יצגצטטמר כתב בבירור | איך אפשר לשחזר דווקא את הקבצים (שהיו) יותר חדשים ע"י תוכנת EaseUS DRW All Editions:
לא עוזר לי
@יצגצטטמר כתב בבירור | איך אפשר לשחזר דווקא את הקבצים (שהיו) יותר חדשים ע"י תוכנת EaseUS DRW All Editions:
זה עוזר לך לסנן את הקבצים האחרונים
יש לי שם לדעת התוכנה 13000 קבצים בערך אני יסמן רק אחרונים יותר זה לא שאני צריך קובץ ספציפית
-
@דוד-משה-1 כתב בבירור | איך אפשר לשחזר דווקא את הקבצים (שהיו) יותר חדשים ע"י תוכנת EaseUS DRW All Editions:
אולי תנסה אם rסטודיו
למה אז מה ?
-
@עזיז כתב בבירור | איך אפשר לשחזר דווקא את הקבצים (שהיו) יותר חדשים ע"י תוכנת EaseUS DRW All Editions:
אני משתמש בתוכנת EaseUS DRW All Editions לשחזור קבצים
אלא שבכרטיס הוא מצא 250 גי'גה שנמחקו לאורך הזמן (כרטיס של מצלמה מרובת פיקסלים) אבל הכרטיס הוא של 64 גי'גה בלבד
אני שואל איך יש לי אופציה לשחזר את הקבצים האחרונים שהיו בו לפני הפרמוט - (הכרטיס היה מלא אז) בלי שאני מסמן אותם אחד אחד כמובן....
תודה רבה
@משחזר-מידע @2580ישנה אפשרות לסנן לפי תאריך.
אבל!!!
זה רק במקרה ולא בוצע שום שימוש בכרטיס מאז המחיקה כי אם כן בוצעה יתכן ונדרסו רכיבי קובץ ואז אין משמעות לתאריך.
וא"כ קודם צריך לשחזר [זה יתן לך פחות חומר בד"כ כי גם הAI לא יכול להשלים כ"כ הרבה] אוח"כ לסנן.
אולי אפשר לשבט ואז להציל קודם מה שודאי מעכשיו ואח"כ לסנן אבל לא להתחיל מזה כי כל שיחזור כותב בדיסק ומזיק לנסיון הבא........