בקשת מידע | בקשת מידע: הסבר לכאלה עם רקע בתיכנות כיצד מתקינים ספרייה ומתפעלים אותה דרך קוד במינהל הקבצים
-
@ivrפון כתב בבקשת מידע | בקשת מידע: הסבר לכאלה עם רקע בתיכנות כיצד מתקינים ספרייה ומתפעלים אותה דרך קוד במינהל הקבצים:
@sivan22 ספרייה ספצפית זה זה אבל אני רוצה לדעת על כל ספרייה בכללי כי אין לי ידע כלל איך מתקינים ספרייה בחיים לא עשיתי את זה ואני אשמח להדרכה בעברית ולא של גיהטב שזה לא ברור עם התרגום של הדפדפן השרת הוא לינקוס
ההתקנה מאד פשוטה: אתה כותב בשורת הפקודה pip install openai-whisper
ובאופן כללי יש כמה דרכים להתקין ספריות, לפעמים זה apt-get install <package לפעעמים pip install package ולפעמים צריך להעתיק את הקוד מקור git clone url e ואז להריץ קובץ התקנה install.sh
-
@A0533057932 למה אני יודע מעולה איך לכתוב קודים בphp אני רק רוצה הסבר איך מתקינים ספרייה
-
@ivrפון כתב בבקשת מידע | בקשת מידע: הסבר לכאלה עם רקע בתיכנות כיצד מתקינים ספרייה ומתפעלים אותה דרך קוד במינהל הקבצים:
@A0533057932 למה אני יודע מעולה איך לכתוב קודים בphp אני רק רוצה הסבר איך מתקינים ספרייה
לדעת לכתוב בשפת PHP לא מתקרב למה שצריך בשביל שרת
-
@A0533057932 כתב בבקשת מידע | בקשת מידע: הסבר לכאלה עם רקע בתיכנות כיצד מתקינים ספרייה ומתפעלים אותה דרך קוד במינהל הקבצים:
לדעת לכתוב בשפת PHP לא מתקרב למה שצריך בשביל שרת
אבל יש לי שרת! או שלא הבנתי אותך טוב