בקשת מידע | טלפון לא נקלט
-
@דוד-משה-1 f21 פרו
-
@דוד-משה-1 f21 פרו
-
@דוד-משה-1 לא יודע מה זה דרייברים אבל עד עכשיו עבד לי מצוין אבל פתאום הקבצים כאילו ריקים
-
@דוד-משה-1 לא יודע מה זה דרייברים אבל עד עכשיו עבד לי מצוין אבל פתאום הקבצים כאילו ריקים
@שמשון-לוי נו?
ומה אתה רוצה לעשות?אולי יש נעילה על המכשיר וכשהוא מחובר למחשב הוא מראה לך את התוכן אבל לא נותן לך להעבר נתונים, אם זה מה שאתה מנסה לעשות...
-
@שמשון-לוי נו?
ומה אתה רוצה לעשות?אולי יש נעילה על המכשיר וכשהוא מחובר למחשב הוא מראה לך את התוכן אבל לא נותן לך להעבר נתונים, אם זה מה שאתה מנסה לעשות...
@יוסף-אלחנן לא המכשיר פתוח יכול להעביר אבל לא יכול להפעיל
-
@יוסף-אלחנן לא המכשיר פתוח יכול להעביר אבל לא יכול להפעיל
-
@יוסף-אלחנן פשוט מאוד לוחץ על הקובץ סרטון נגיד הוא עושה לי בודק מידע ואז עושה לי לא מצליח נסה שוב מאוחר יותר
-
@יוסף-אלחנן פשוט מאוד לוחץ על הקובץ סרטון נגיד הוא עושה לי בודק מידע ואז עושה לי לא מצליח נסה שוב מאוחר יותר
@שמשון-לוי אישרת גישה במכשיר?
לכאורה...אם אישרת ועדיין יש לך את הבעיה הזו, אז כמו שכתב @דוד-משה-1
@דוד-משה-1 כתב בבקשת מידע | טלפון לא נקלט:
התקנת דרייברים
-
@שמשון-לוי אישרת גישה במכשיר?
לכאורה...אם אישרת ועדיין יש לך את הבעיה הזו, אז כמו שכתב @דוד-משה-1
@דוד-משה-1 כתב בבקשת מידע | טלפון לא נקלט:
התקנת דרייברים
@יוסף-אלחנן אישרתי גישה, קודם כל מה זה דרייברים
ב כל למה עד עכשיו עבד לי בלי דרייברים ועכשיו אני צריך? -
@יוסף-אלחנן אישרתי גישה, קודם כל מה זה דרייברים
ב כל למה עד עכשיו עבד לי בלי דרייברים ועכשיו אני צריך?@שמשון-לוי כתב בבקשת מידע | טלפון לא נקלט:
ב כל למה עד עכשיו עבד לי בלי דרייברים ועכשיו אני צריך?
יכול להיות שהיו לך עידכונים למחשב וצריך לעדכן את הדרייברים, אצלך יכול להיות שצריך לעדכן ידנית...
-
@שמשון-לוי כתב בבקשת מידע | טלפון לא נקלט:
ב כל למה עד עכשיו עבד לי בלי דרייברים ועכשיו אני צריך?
יכול להיות שהיו לך עידכונים למחשב וצריך לעדכן את הדרייברים, אצלך יכול להיות שצריך לעדכן ידנית...
@יוסף-אלחנן אוקיי הבנתי עכשיו איך מתקינים דרייברים זה מסובך?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות