בקשת מידע | עזרה בלימודי תכנות
-
שלום לכולם ,
איני יודע אם הגעתי למקום הנכון אך אנסה בע"ה.
אני מתלבט האם להתחיל ללמוד תכנות על מנת להתפרנס בע"ה בצורה מכובדת.
סיימתי כבר תואר ראשון בהנדסה כימית, היום אני לומד מרבית שעות היום .אך בתור חוזר בתשובה חרדי קשה להשתלב בתחום ,עבודה מעורבת שעות עבודה מרובות.
האם יש אפשרויות עבודה בתחום התכנות שמותאמות לציבור החרדי (סביבת עבודה נפרדת או מהבית, שעות עבודה סבירות ,אינטרנט כשר).
אם כן, איזה תחום כדאי ללמוד יש המון שפות ותחומים, אם יש מישהו שיוכל למקד ולעזור בנושא אשמח מאוד. -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@פראירי אני חושב שסטיתי מהנושא
בא נמחק את ההודעות ונשאיר כאן את השאילה המקורית@חדש כתב בבקשת מידע | עזרה בלימודי תכנות:
האם יש אפשרויות עבודה בתחום התכנות שמותאמות לציבור החרדי (סביבת עבודה נפרדת או מהבית, שעות עבודה סבירות ,אינטרנט כשר).
אם כן, איזה תחום כדאי ללמוד יש המון שפות ותחומים, אם יש מישהו שיוכל למקד ולעזור בנושא אשמח מאוד. -
@חדש כתב בבקשת מידע | עזרה בלימודי תכנות:
אני לא יכול לענות תשובה על המסלול של 'לימודים ואז עבודה'. כיון שלא למדתי במקום מסודר. ובנוגע ליכולת להרויח ממשרה חלקית בתקופה הראשונה, אני אני חושב שזה קשה להתפרנס מזה בהתחלה, אולי בתוך הכנסה צדדית, עד שאתה נכנס לשוק יותר ויותר (או שתפתח מוצר משל עצמך שיתן לך הכנסות באפיק פסיבי).
ועי'
https://tchumim.com/topic/11638/בירור-עבודה-בתחום-התכנות/57