המלצה | יעוץ לקניית מחשב לתיכנות
-
@menajemmendel אם מחפשים מחשב מחודש מסדרה עסקית ניתן ליצור קשר
במייל שבפרופיל
מחירים לדוגמא לתיכנות
DELL LATITUD 5410 I5 10300U - 16 -512
1850 ש''ח
HP 840 G6 I5 8665U - 16 - 512
1450 ש''ח
מחשבים כחדשים ממש
דיסק וזיכרון חדשים -
@menajemmendel כתב בהמלצה | יעוץ לקניית מחשב לתיכנות:
שמעתי שכרטיס גרפי יכול לשפר את הביצועים ב-Visual Studio וב-Power BI,. האם זה נכון או לא, תודה
לא מכירה את התוכנה -Power BI,
אבל אני משתמשת בVisual Studio ובעוד תוכנות שהוזכרו לעיל.
יש לי מחשב I5, ללא כרטיס גרפי, והביצועים ממש בסדר. -
@menajemmendel
כל אלו תוכנות שמתמשות רק במעבד. (חוץ מPOWER BI שאני לא מכיר וממלא צריך לבדוק אם יש צורך בGPU)
אבל אני רואה שהמליצו I5 דור 10 או 8, על פרוייקטים קצת כבדים בJAVA, זה יהיה ממש לא נוח, הקמפול בJAVA הוא הכבד ביותר נראה לי, צריך לקחת את זה בחשבון אני חושב. -
@Sara-Rivka כתב בהמלצה | יעוץ לקניית מחשב לתיכנות:
יש לי מחשב I5, ללא כרטיס גרפי, והביצועים ממש בסדר.
איזה דור וכמה ראם 16 או 32?
-
@לא-מתייאש כתב בהמלצה | יעוץ לקניית מחשב לתיכנות:
אבל אני רואה שהמליצו I5 דור 10 או 8, על פרוייקטים קצת כבדים בJAVA, זה יהיה ממש לא נוח, הקמפול בJAVA הוא הכבד ביותר נראה לי, צריך לקחת את זה בחשבון אני חושב.
תודה, רבה אז על מה אתה ממליץ (זה מספיק I5 דור 13, או לקחת דוקא I7, או יותר, ואם זה מעבד U)
עוד אני רוצה להדגיש שהם רוצים משהו שיתן להם קצת יותר ממה שהם צריכים שיוכלו להתשמש גם בעוד כמה שנים, ולא משהו שכבר עכשיו ''מספיק להם''
אני מזכיר שזו מחשב לעבודה, לא ללימודים -
אבל אני רואה שהמליצו I5 דור 10 או 8, על פרוייקטים קצת כבדים בJAVA, זה יהיה ממש לא נוח, הקמפול בJAVA הוא הכבד ביותר נראה לי, צריך לקחת את זה בחשבון אני חושב.
תודה, רבה אז על מה אתה ממליץ (זה מספיק I5 דור 13, או לקחת דוקא I7, או יותר, ואם זה מעבד U)
עוד אני רוצה להדגיש שהם רוצים משהו שיתן להם קצת יותר ממה שהם צריכים שיוכלו להתשמש גם בעוד כמה שנים, ולא משהו שכבר עכשיו ''מספיק להם''
אני מזכיר שזו מחשב לעבודה, לא ללימודיםבלי תקציב, אי אפשר להמליץ על משהו ספציפי. בדרך כלל I5 של היום יספיק לכל דבר בשביל ה-3 שנים הבאות בלי בעייה אבל לא מסדרה U, אני מתכוון לסדרת H, P. ראם 16 גיגה מספיק בדרך כלל בשופי, כי לפי הנראה לא מדובר על פיתוח אפליקציות אנדראויד שצריך להריץ אמולטור.
-
איזה דור וכמה ראם 16 או 32?
דור 12 כמדומני מסדרת U.
16 RAM.אבל, אם זה לעבודה, נראה לי שכן כדאי מעבד יותר טוב, וכן דור מתקדם יותר.
לי המחשב בסדר גמור, אבל לא השקעתי יותר מדי (נכון יותר, לקחתי את מה שנצרך בדיוק), כי זה ללימודים, ואני רוצה לקנות בעז"ה מחשב יותר טוב כשאתחיל לעבוד... -
אני אישית חושב שלעבודה בתיכנות מספיקים בהחלט המחשבים שהבאתי לעיל אין לי נסיון בתיכנות אבל יש לי נסיון עם הרבה מתכנתים..
אבל אם רוצים משהו חזק מאוד אני יכול להציע את זה
ASUS TUF Gaming F15 i7-10700H
32 RAM
1TB SSD
כחדש ממש
ללא שימוש לגרפיקה וגיימרים
ב3000 ש''ח -
@DAVID-MMOD כתב בהמלצה | יעוץ לקניית מחשב לתיכנות:
אני אישית חושב שלעבודה בתיכנות מספיקים בהחלט המחשבים שהבאתי לעיל אין לי נסיון בתיכנות אבל יש לי נסיון עם הרבה מתכנתים..
אבל אם רוצים משהו חזק מאוד אני יכול להציע את זה
ASUS TUF Gaming F15 i7-10700H
32 RAM
1TB SSD
כחדש ממש
ללא שימוש לגרפיקה וגיימרים
ב3000 ש''חאני בלי שום ספק הייתי לוקח I5 של היום, הרבה יותר חזק בכל התחומים גם אם זה על חשבון ראם וSSD , ניתן לראות את ההבדל בין המעבדים כאן
אוליי התעסקת רק עם מתכנת JS או פייתון, בJAVA ההבדל בין 2 המעבדים הללו זה כמעט פי 2 יותר זמן קמפול כל פעם.
@menajemmendel ממליץ לבחור אחד מהמחשבים הללו אם אתה מחפש בין 2000 ל3000 ש"ח -
@לא-מתייאש אם אתה רוצה מחשב שיחזיק שנה וחצי ואחרי זה יתחיל לעשות קרעכצים תיקח איידפד
מחשב לא מסתכם במעבד וזיכרון -
@menajemmendel ממליץ לבחור אחד מהמחשבים הללו אם אתה מחפש בין 2000 ל3000 ש"ח
הם יותר בכיוון של 4000- 4500, צריך גם משהו עמיד, ודאי לא IDEAPAD ולא INSPIRON (וכמובן לא החברות הפשוטות יותר ASUS HP וכו')
-
הם יותר בכיוון של 4000- 4500, צריך גם משהו עמיד, ודאי לא IDEAPAD ולא INSPIRON (וכמובן לא החברות הפשוטות יותר ASUS HP וכו')
אני אישית חושב שאם כבר משקיעים סכום כזה אז לקנות אפל : https://ksp.co.il/web/item/218352
-
@לא-מתייאש תודה אבל מעוניינים רק בווינדוס
-
@לא-מתייאש תודה אבל מעוניינים רק בווינדוס
אין לי זמן לבדוק לך אבל בתקציב הזה נראה לי שאפשר לקבל מעבדי ULTRA של אינטל שזה ממש כדאי, בפרט בשביל כל הפונקציות מבוססות AI שהולכות להגיע
-
לא ממליץ בכלל לקנות מחשב לא דור עדכני.
גג דור אחד אחורה.
לא קונים ישן, אם כבר משקיעים כסף...לעניינו.
לפני כמה שנים קניתים I5-10 (הכי חדש היה אז 11) עם 12 ג'יגה ראם, ASUS PF1440A.
היה נהדר, תכנתתי עליו בAndroid studio.
באיזהו שלב השתנו הצרכים שלי, ולכן קניתי Dynabook Tecra a50-k.
I7-13 (סדרה U, כמו במחשב הקודם).
32GB RAM
אחסון 1TB (בקודם היה 256).
אני מרוצה מאוד.@menajemmendel כתב בהמלצה | יעוץ לקניית מחשב לתיכנות:
המחשב שהזכרתי עלה לי 4900.
אני מניח שאם תתפשרו על מרפט קצת יותר נמוך (16GB RAM, 512GB אחסון, I5) תוכלו בקלות למצוא את המחשב הזה בתקציב שלכם.
אם אתם רוצים, אשאיר לכם את הפרטים של מי שקניתי ממנו -
@מישהו12 כתב בהמלצה | יעוץ לקניית מחשב לתיכנות:
אם אתם רוצים, אשאיר לכם את הפרטים של מי שקניתי ממנו
תודה רבה, אבל נראה לי שהם רוצים לקנות ממישהו באזור מגורם כדי שיוכל לתת להם שירות במידה ויצטרכו
-
@menajemmendel
א. אין לי מושג איפה הם גרים
ב. 3 שנות אחריות באתר הלקוח - לפי מה שהוא הסביר לי, עד הבית. לא הזדקקתי לזה אז לא יודע. -
@לא-מתייאש @מישהו12 @pcinfogmach
מה אתם אומרים על זה:
ThinkPad E16
Intel Core i7-1355U
16 ראם, עם אופציה להרחבה עד 40
512
4090 ש''ח
https://www.pc365.co.il/product/lenovo-thinkpad-e16-gen-1-21jn000aiv-ללא-מערכת-הפעלה/
בלי כרטיס גרפי מיוחדת,
האם חסר לו משהו?